Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: Ο ΝΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Επειδή, αν ισχύει το όλο σκηνικό, η κοπελιά είναι για τα μπάζα (διανοητικώς) θα σου πρότεινα να την πλακώσεις στα ηλεκτροσόκ και στα κρύα μπάνια να ηρεμήσει.....

Αλλιώς αστην να κάνει ό,τι καταλαβαίνει
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Επειδή, αν ισχύει το όλο σκηνικό, η κοπελιά είναι για τα μπάζα (διανοητικώς) θα σου πρότεινα να την πλακώσεις στα ηλεκτροσόκ και στα κρύα μπάνια να ηρεμήσει.....

Αλλιώς αστην να κάνει ό,τι καταλαβαίνει
    +1

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συμβιβάζεται με τη φυσική θέση της στη μηχανή....του συνεπιβάτη. Και ειδικά σε σκυφτό μηχανάκι......δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Σα γυναίκα να πω το εξής και αυτά που μου λέει ο φίλος μου :a07: μοτοσυκλετιστής.

Καταρχήν αν είναι 1.60 -1,65 σαν εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να κουμαντάρει ένα

600αρι πόσο μάλλον 1000αρι που θέλει εκείνη. Και όταν λέω κουμαντάρει δε λέω να το

οδηγήσει αλλά άνθρωποι είμαστε, στην Ελλάδα χάλια δρόμους έχουμε σε μια στροφή να φύγει

λίγο η πίσω ρόδα, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να μπορέσει να το κουμαντάρει. Θα φάει τα μούτρα της και αυτό

θα είναι η καλύτερη των περιπτώσεων.

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι ας την πάει κάποιος βόλτα με ένα 1000αρι και σίγουρα θα

αλλάξει γνώμη.

Αν θέλει σόνι και ντε να πάρει μηχανή και όχι παπί ή scooter για αρχή ας διαλέξει ένα

cb 125cc. Και κοντό είναι και πιστεύω ικανό να το κουμαντάρει μια γυναίκα (χωρίς να το έχω

δοκιμάσει αλλά σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω μου φαίνεται)

Πιστεύω πως είναι μια γνώμη που πρέπει να ακούσει.
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από native
    ...

εδω αλλες θελουν να παρουν varadero και vstrom1000 ,το 600ςς λες οτι θα ειναι προβλημα?

Συμφωνώ και εγώ με τους από πάνω.. last year που είπα και εγώ επιτέλους να αποκτήσω το πρώτο μου κορίτσι, πήγα στην yamaha και έκατσα στο ybr.. στην μηχανούλα βάρους 110 κιλών, κατηγορίας φτερού, που την κουμαντάρεις με το μικρό σου δαχτυλάκι.. ακόμα θυμάμαι πόσο βαριά μου φάνηκε τότε, και πόσο αγχώθηκα, να κατέβω, να βάλω το stand χωρίς να μου πέσει.. σε cb400 έκανα και εγώ μαθήματα, έχοντας ήδη ένα honda mtx50 και το ybr και οδηγώντας πάνω από 6-8 μήνες και καμιά 10 ρια χιλιάδες(λιγότερο μάλλον).. ε και αυτό όταν έκατσα πάνω την πρώτη φορά έκανα μισή ώρα να συνηθίσω τον όγκο και το βάρος, αυτό και αν μου φαινόταν τέρας.. Εφόσον η κοπέλα το έχει το παραδάκι, και θέλει ss, και καλά κάνει ας πάρει για αρχή κάτι μικρό. Προτείνω

ninja 250 (αν και αυτό αν είναι μικρόσωμη θα της φανεί βαρύ)

cbr125

yzf r125

και φυσικά εκτός ανταγωνισμού aprilia rs125 (καλό θα ήταν τον πρώτο καιρό μέχρι να μάθει να το αφήσει φιμωμένο στα 15 αλογατά..) - ελαφρύ, φρενάρες, στρίβει απίστευτα.. αλλά 4700
    :a07: :a07: :a07:

@ arxaios ακόμα γελάω.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εδω αλλες θελουν να παρουν varadero και vstrom1000 ,το 600ςς λες οτι θα ειναι προβλημα?

άστο γιατί εδώ δεν μας παίρνει γιατί το βλέπω το τσαγάκι να ρχεται.. ρε αυτή οδηγάει 15 φεύγα χρόνια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από getEppUserBack
    άστο γιατί εδώ δεν μας παίρνει γιατί το βλέπω το τσαγάκι να ρχεται.. ρε αυτή οδηγάει 15 φεύγα χρόνια..
    εντάξει τώρα διάβασα από την δεύτερη σελίδα και μετά.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από getEppUserBack
    Συμφωνώ και εγώ με τους από πάνω.. last year που είπα και εγώ επιτέλους να αποκτήσω το πρώτο μου κορίτσι, πήγα στην yamaha και έκατσα στο ybr.. στην μηχανούλα βάρους 110 κιλών, κατηγορίας φτερού, που την κουμαντάρεις με το μικρό σου δαχτυλάκι.. ακόμα θυμάμαι πόσο βαριά μου φάνηκε τότε, και πόσο αγχώθηκα, να κατέβω, να βάλω το stand χωρίς να μου πέσει.. σε cb400 έκανα και εγώ μαθήματα, έχοντας ήδη ένα honda mtx50 και το ybr και οδηγώντας πάνω από 6-8 μήνες και καμιά 10 ρια χιλιάδες(λιγότερο μάλλον).. ε και αυτό όταν έκατσα πάνω την πρώτη φορά έκανα μισή ώρα να συνηθίσω τον όγκο και το βάρος, αυτό και αν μου φαινόταν τέρας.. Εφόσον η κοπέλα το έχει το παραδάκι, και θέλει ss, και καλά κάνει ας πάρει για αρχή κάτι μικρό. Προτείνω

ninja 250 (αν και αυτό αν είναι μικρόσωμη θα της φανεί βαρύ)

cbr125

yzf r125

και φυσικά εκτός ανταγωνισμού aprilia rs125 (καλό θα ήταν τον πρώτο καιρό μέχρι να μάθει να το αφήσει φιμωμένο στα 15 αλογατά..) - ελαφρύ, φρενάρες, στρίβει απίστευτα.. αλλά 4700
    :a07: :a07: :a07:

@ arxaios ακόμα γελάω.. :rotflmao:
    εγώ της έχω προτείνει ένα kawa-ase er-6n που έχει και χαμηλή σέλα και είναι ευκολομανουβράριστο. Εντάξει είναι κι αυτό βαρύ, αλλά έχω δει και κοπέλα να οδηγάει vstrom.
    Τώρα αν τρώει συχνές σούπες...
    πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
    http://www.ecube.com.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Δεν παίρνουν κανά vmax? το καινούριο μόνο 300 κιλά και 200 άλογα.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Re: Ο ΝΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
    ΑΑΧ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΝΕΟΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
    Πες το ψεματα, εχουν ενα υφος ολο ανεμελεια και απορια οταν λενε για κυβικα, για παλιες μηχανες που ειχαν ονειρο, για το τι θελουν να κανουν με τη μηχανη...

Αν την εμπιστευεσαι, την ξερεις καλα η απλα θελεις ''του νοου ας μπετα'' παρε ενα ninja 250 για test ride και βαλτη να το καβαλησει.

By the way, μηπως της αρεσεις;

Περα απο αυτα, υπαρχει ενας κανονας τον οποιο δεν τον καταλαβαινα παλια και οταν τον κατανοησα τελικα θεωρω οτι ειναι σοφος. Αν δε μπορεις να σηκωσεις το βαρος της μηχανης σου μην την παρεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από micele
    εγώ λέω να προσφερθεί να την πάει βόλτα κάποιος αγαπητός συμφορουμίτης που έχει GSXR 1000 ...μια καλή βόλτα όμως όπως ξέρουν εκείνοι ....για να αποφασίσει και η κοπελιά
    βρηκα τον ανθρωπο μας

suza_me_240 , γρηγορη

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    πανε πλυνε κανα πιατο μωρη που θες και 1000 αρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    εγω λεω να παει να το δει πρωτα και ολα τα αλλα θα ερθουνε μονα τους
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    εγω λεω να παει να το δει πρωτα και ολα τα αλλα θα ερθουνε μονα τους
    Όλα τ'άλλα??
    Εννοείς γκαζιά-σούπα-ΚΑΤ?
    :rotflmao:

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 09:37
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  5. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF