Ρε φίλε αφού νοιάζεσαι τόσο, βγάλτην γκόμενα να καβαλάει το δικό σου εργαλείο να τελειώνουμε με την ιστορία.Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
Όλα τ'άλλα??
Εννοείς γκαζιά-σούπα-ΚΑΤ?
:rotflmao:
Ρε φίλε αφού νοιάζεσαι τόσο, βγάλτην γκόμενα να καβαλάει το δικό σου εργαλείο να τελειώνουμε με την ιστορία.Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
Όλα τ'άλλα??
Εννοείς γκαζιά-σούπα-ΚΑΤ?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
καλά το γενικεύεις, δλδ αν πας να πάρεις busa πρέπει να σηκώνεις 240 κιλά??Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Πες το ψεματα, εχουν ενα υφος ολο ανεμελεια και απορια οταν λενε για κυβικα, για παλιες μηχανες που ειχαν ονειρο, για το τι θελουν να κανουν με τη μηχανη...
Αν την εμπιστευεσαι, την ξερεις καλα η απλα θελεις ''του νοου ας μπετα'' παρε ενα ninja 250 για test ride και βαλτη να το καβαλησει.
By the way, μηπως της αρεσεις;
Περα απο αυτα, υπαρχει ενας κανονας τον οποιο δεν τον καταλαβαινα παλια και οταν τον κατανοησα τελικα θεωρω οτι ειναι σοφος. Αν δε μπορεις να σηκωσεις το βαρος της μηχανης σου μην την παρεις.
Εγώ το μόνο που θέλω είναι το κεφάλι μου και τα άκρα μου σε λειτουργία, οπότε δεν παίζει να πάρω κανένα ninja εκτός κι αν είναι "Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ NINJA NUMBER 37" και αρράξω με τίποτα φιλαράκια να το δούμε.
![]()
πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
http://www.ecube.com.gr
Αυτος ηταν ο αντικειμενικος σκοπός από την αρχή....αλλα δεν το πηρατε πρεφα!
ούτε στο rossi δε δίνω το εργαλείο μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε φίλε αφού νοιάζεσαι τόσο, βγάλτην γκόμενα να καβαλάει το δικό σου εργαλείο να τελειώνουμε με την ιστορία.
απλά για την κουβέντα ρε συ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
....
απλά για την κουβέντα ρε συ.
Κουβέντα πριν, τσιγάρο μετά;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κουβέντα πριν, τσιγάρο μετά;
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sorry ρε είμαι λίγο αργός, πρέπει να κόψω τις τζίνες με βενζινόλαδο.Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Οχι αυτο το εργαλείο ρε συ!!!!
![]()
Το "άλλο"
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
πανε πλυνε κανα πιατο μωρη που θες και 1000 αρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ηρθε ο αρχηγος![]()
by the way
να πω και γω τη φαμφαρια μου...
1) το νιτζα 250 ειναι και γαμω τα μηχανακια για τα κυβικα απ ολες τις αποψεις
2) η εν λογω κοπελα καλο θα ηταν ετσι για πλακα να της δωσει καποιος ενα παπακι ετσι να φαει τα μουτρα της και να το ξανασκεφθει λιγο μεχρι να γινει καλα...(προσφερω το παπακι μου, αληθεια!)
3) τωρα αμα ντε και καλα θελει το χιλιαρι, ντυσε τη με κανα 2 ζευγαρια στολη και βαλτην σε μια αλανα να αρχισει να το οδηγαει, αν υπολογισεις οτι ουτε εγω δεν θα το οδηγουσα τοσο ανετα φοροντας 2 στολες μαζι (ακομα και μια) τοτε θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και τη γκομενα αρτιμελη για παραπανω απο χρονο...
αν μετα το χρονο μαθει να οδηγαει(που παλι δεν θα ξερει) βγαλτη και στο δρομο...
4) δειξε της το σωστο δρομο για να ξεκαβλωνει ... εκεινον που οδηγει στο σπιτι σου και πες της οτι δεν ειναι για τετοιες μηχανες ολες οι γυναικες και δε αυτη
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
πανε πλυνε κανα πιατο μωρη που θες και 1000 αρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Παλιο οπως και η απαντηση:
'' εχω εναν σαν κι εσενα να μου τα πλενει'' ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρις παρεξηγηση εεε?????![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Παλιο οπως και η απαντηση:
'' εχω εναν σαν κι εσενα να μου τα πλενει'' ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρις παρεξηγηση εεε?????![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε αρκούδο.... τζάμπα τόσα χιλιόμετρα χώμα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μην προτρεχεις .... η παραπανω ατακα ταιριαζει ΜΟΝΟ σε οσους μας στελνουν να πλενουμε πιατα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α ρε αρκούδο.... τζάμπα τόσα χιλιόμετρα χώμα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μην προτρεχεις .... η παραπανω ατακα ταιριαζει ΜΟΝΟ σε οσους μας στελνουν να πλενουμε πιατα...![]()
![]()
Μόνο στα πιάτα περιορίζεται;![]()
![]()
![]()