Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 91

Θέμα: Ο ΝΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μόνο στα πιάτα περιορίζεται; :rotflmao:

Ααααα...οχιιιι....δεν υπαρχουν περιορισμοι..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
    εγώ της έχω προτείνει ένα kawa-ase er-6n που έχει και χαμηλή σέλα και είναι ευκολομανουβράριστο. Εντάξει είναι κι αυτό βαρύ, αλλά έχω δει και κοπέλα να οδηγάει vstrom.
    Τώρα αν τρώει συχνές σούπες...

Εδώ μιλάμε για μια κοπέλα που δεν έχει οδηγήσει ούτε παπί και θέλει με την αφέλεια που έχει να

πάρει 1000αρι.

Για όνομα του Θέου. Ας έχουμε τα μυαλά μας στο κεφάλι μας.

Δε θα πάρει σβάρνα μόνο τον εαυτό της αλλά και άλλους χωρίς να φταίνε.

Ο νοόν νοήτω....

Αν και γυναίκα θα έπρεπε και "καλα" να την υποστηρίξω με φράσεις τοτ στιλ

" για όλους τους άντρες μια γυναικά στο τιμόνι είναι για το Π#%$#%$"

"έχουμε τις ίδιες ικανότητες κλπ"

Πραγμάτικα χαίρομαι και ζηλεύω όταν βλέπω γυναίκες στο δρόμο με tdms vstrom κλπ

γιατί λόγο σωματικής κατασκευής δε θα μπορέσω να τις κουμαντάρω ποτέ.

Αλλά 1000αρι η 600αρι με τη μία??????????????????????????

Μου φαίνεται πραγματικά πάρα πολυ επιπόλαιο, ανεύθυνο και σίγουρα άκρως επικίνδυνο
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Re: Re: Re: Ο ΝΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

καλά το γενικεύεις, δλδ αν πας να πάρεις busa πρέπει να σηκώνεις 240 κιλά??
    Κι εγω αυτο νομιζα οτι εννοουσαν οι ''παλιοι'' οταν πεταγανε αυτη τη φραση. Και ασε τη haya, γιατι δε λες για κατι τερατωδη harley 280 και βαλε κιλα. Αλλο εννοει η φραση. Υπαρχει ενας συγκεκριμενος τροπος για να σηκωσεις την καθε μηχανη χαρακτηριστικος για τη συγκεκριμενη μηχανη που δε μπορει να στον διδαξει κανενας αλλα και να στον δειξει θα το κανεις λαθος. Ειναι κατι που το μαθαινεις μονος σου απο την τριβη με τη μοτοσυκλετα [οταν λεω τριβη δεν αναφερομαι στις σουπες] οπου περιλαμβανει τη χρηση της, τη σταση μ' εσενα πανω, το ζυγιασμα και το ζυγισμα της και το ποσο την κατεχεις και στο δρομο μαθαινοντας τα ορια σου με αυτη τη μηχανη, αλλα και την ιδια τη μηχανη ως ενα αντικειμενο που εχει συγκεκριμενο βαρος και ''αορατες'' λαβες που μονο εσυ ο κατοχος της βλεπεις.
    Σηκωνα ανετα το fazer και την πρωτη φορα που δεν ειχε πιασει η στεκα και επεσε κατω το xmax μου βγηκε η ψυχη να το σηκωσω. Οταν ομως αρχισα να μετακινουμαι με αυτο παρα πολυ, να το τρεχω, να το περναω απο τοσο στενα δρομακια και με τοσο χαμηλη ταχυτητα που επρεπε διαρκως να ειμαι σιγουρος οτι ελεγχω το βαρος του, να το κανω οπισθεν σε ανηφορες βρηκα τους τροπους μου, το πως το βαρος του, γινεται ειδικο βαρος για μενα, ποιες οι αορατες λαβες του.
    Εν ολιγοις τι ξετριψιμο θαρρεις οτι θα κανει ενα ατομο που δεν εχει ξανανεβει ουτε σε ηεκτροκινητο πατινι στη gsxr που ειναι αναμενομενο το πεσιμο κι εγω δε θα σου πω το χειροτερο, πεσιμο εν κινησει αλλα ακομη και πεσιμο απο λαθος στηριξη.
    Η φραση αυτη ειναι μεταφορικη αν ηταν κυριολεκτικη μονο η φυλη των Χαλ Χογκαν αυτου του κοσμου θα οδηγουσαν μηχανες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Oυφφφ.... τελικά μου φαίνεται το καλύτερο είναι να πάρεις ένα 1000άρι να χώσεις τα μούτρα στη ζελατίνα και βουρ στον πατσά...:a39:
    πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
    http://www.ecube.com.gr

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Oυφφφ.... τελικά μου φαίνεται το καλύτερο είναι να πάρεις ένα 1000άρι να χώσεις τα μούτρα στη ζελατίνα και βουρ στον πατσά...:a39:
    1. Μήπως το θες για σένα το 1000 κι αρχίζεις τα "έχω μια φίλη";

2. Αυτό το "να χώσεις τα μούτρα στη ζελατίνα και βουρ στον πατσά" μεταφράζεται ποικιλοτρόπως.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    \

πρεπει να ντρεπεσαι δηλαδη αν θες 1000 αρι και να λες πως δηθεν το θελει καποιος αλλος

Οποτε απο οτι καταλαβες ολοι εδω μεσα της λεμε να το τολμησει και να μην ακουει κανεναν...Σιγα μωρε τωρα το gsxr1000....Πατινι ειναι....

Πες της να το παρει και να μας πει ποτε και απο που να μαζευτουμε με καμερες....

Κοιτα να εχει και τιποτα σημεια να κρυφτουμε απο πισω μη μας παρουν τιποτα βιδες...

Βασικά τώρα που το θυμήθηκα, ακούστε επ ευκαιρίας. Λέω να βρω (δλδ να πάρουμε μαζί) κανένα μεταχειρισμένο aprilia rs50(είδα ότι βρίσκεις με κανένα χιλιάρικο και κάτι ψιλά) του 02+ για την κοπέλα μου, Σεπτέμβρη μεριά.. Δεν έχει δίπλωμα, δεν έχει εμπειρία (αλλά αρκετή ως συνοδηγός σε μικρές μηχανές), οπότε έλεγα 50 άρι, που βγάζει δίπλωμα με 10 ευρώ, και στην τελική άμα δεν της αρέσει, τι είχαμε τι χάσαμε.. Αν της αρέσει μαθαίνει και στο μέλλον παίρνει το δικό μου όταν αλλάξω μοτό.. Τα εντουρομοταρντάκια δεν της αρέσουν γιατί αρχικά σκέφτηκα τπτ aprilia sx50 αλλά ούτως η άλλως είναι κοντούλα οπότε δεν έπαιζε να το χε άνετα. Το rsάκι που της το έδειξα της άρεσε.. Θεωρείται ευκολοδήγητο για κάποιον που δεν έχει οδηγήσει ξανά μηχανή ένα rs50? 8 αλογάκια είναι, δεν είναι εκεί το ζήτημα, πιο πολύ με προβληματίζει ότι είναι δίχρονο (δεν εννοώ λαδίλα και τέτοια, αυτά τα έχουμε ξεπεράσει ). Περιμένω βασικά και καμιά γυναικεία άποψη..

ΥΓ Scooter, παπιά κτλπ τα αποκλείω εγώ.. :o

2. Αυτό το "να χώσεις τα μούτρα στη ζελατίνα και βουρ στον πατσά" μεταφράζεται ποικιλοτρόπως.
    Εγώ για τέτεια πράγματα δε θέλω βοήθεια...

Για εμένα εννοείται οτι θέλω 1000άρι, 14 χιλιάρικα που κάνει ποιός θα μου δώσει???

εγω δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να γραψουμε εμεις κατι για να το διαβασει και να "βαλει μυαλο", εσυ δεν ξερεις τι να της πεις ή σε γραφει στο τετοιο της?

μαλλον την πλακιτσα σου κανεις...

αν οχι, πες στο αλλο το κρεας που θελει και μηχανη 1000 χωρις εμπειρια, να πηδηξει απο κανενα μπαλκονι να ησυχασει και αυτη κι εμεις γιατι αν βγει αυτη στην δρομο θα κινδυνεψουμε ολοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Μου αρεσει η προσεγγιση σου.....

Παπι το λες εσυ......εγω Μητσο
    .....για τις φαπες συμφωνω...εγω τα λέω και μπατσάκια.....

ΚΑΙ βίντεο......εισαι πολυ προχω...

Ολο το φορουμ συμφωνει με τις "προχώ" απόψεις μου...γενικοτερα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    εγω δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να γραψουμε εμεις κατι για να το διαβασει και να "βαλει μυαλο", εσυ δεν ξερεις τι να της πεις ή σε γραφει στο τετοιο της?

μαλλον την πλακιτσα σου κανεις...

αν οχι, πες στο αλλο το κρεας που θελει και μηχανη 1000 χωρις εμπειρια, να πηδηξει απο κανενα μπαλκονι να ησυχασει και αυτη κι εμεις γιατι αν βγει αυτη στην δρομο θα κινδυνεψουμε ολοι...

Όταν σου λένε πολλοί "μην κάνεις τη μαλακία" δεν είναι καλύτερα από όταν στο λέει ένας??
    Και από τη στιγμή που θα τα διαβάσει αυτά μίλα καλύτερα...

Όταν σου λένε πολλοί "μην κάνεις τη μαλακία" δεν είναι καλύτερα από όταν στο λέει ένας??
    Και από τη στιγμή που θα τα διαβάσει αυτά μίλα καλύτερα...
    γιατι φοβασαι μην θυμωσει?

με αυτα που λεει και θελει να κανει μαλλον κρυα ντους χρειαζεται...

τελοσπαντων, καλυτερα να διαβασει απαντησεις σε τετοιο υφος μπας και της κανει αισθηση και σκεφτει ορθοτερα...

αντε γεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Επισης διαφωνω με την αποψη "ας την παει καποιος βολτα με 1000αρι να καταλαβει"!

Τιποτα δε θα καταλαβει! Ισα που μπορει και να γουσταρει! Εγω ουτε γραμμα δε θα στελνα βεβαια αλλα αλλο θεμα αυτο!

ΔΙΑΦΕΡΕΙ στο να μπορεις να κουμανταρεις (καλα, ουτε να το ξεκινησει δε θα καταφερει, θα πεσει στανταρ) ενα τετοιο (και οχι μονο) μηχανακι, απο το να εισαι πισω!

Τεσπα, στ @@δια μου! Ο,τι γουσταρει ας κανει και για να μη λες οτι δε μιλαμε ομορφα φιλε zimoura, να γραψω να της δειξεις και το εξης παρακατω...

κοπελιά, αν θες χιλιαρι και δε ξερεις τι να κανεις, ακουσε ολους εμας που κατι παραπανω ξερουμε!
    Αν ομως εχεις καποια απορια περι σεξ ομαδικού ή μή, ρωτα τον ειδικό! Αυτός θα σε διαφωτίσει πλήρως για το αντικείμενο*!

*Αν κρίνει οτι αξιζεις βεβαιως γιατι δεν εχει και πολυ ελευθερο χρονο!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 09:37
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  5. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF