Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
o nai!!! moto technology stin filolaou (pagrati) poly psagmenos kai exei kai dynamometro gia na sou pei ti pire epanw
Απ'την βαση πινακιδας?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
o nai!!! moto technology stin filolaou (pagrati) poly psagmenos kai exei kai dynamometro gia na sou pei ti pire epanw
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
![]()
![]()
btw, ξέρει κανένας κάποιον καλό μάστορα (με μεράκι και αγάπη για τα GSXR) για να μου τοποθετήσει μια yoshimura, φίλτρο KN, αντικόφτη και να ρυθμίσει τα μίγματα??
βαλε βαση πινακιδας valter moto![]()
![]()
![]()
![]()
εγινα suzukakios
Την έβαλα την βάση αλλά πρέπει να πάω να ρυθμίσω την κλίση της για να έχω την μέγιστη αεροδυναμική απόδοση..Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
btw, ξέρει κανένας κάποιον καλό μάστορα (με μεράκι και αγάπη για τα GSXR) για να μου τοποθετήσει μια yoshimura, φίλτρο KN, αντικόφτη και να ρυθμίσει τα μίγματα??
βαλε βαση πινακιδας valter moto![]()
![]()
![]()
![]()
Κανένας καλός μάστορας με αεροδυναμική σύραγγα λοιπόν?![]()
I consume therefore I exist
Πήγα και το ρύθμισα στον Moto Technology.
Με τα πράγματα επάνω έβγαλε αρχικά 161,50 και με λίγο ρύθμισμα ανέβηκε στα 166,60..
Εντυπώσεις από ΣΚ που θα γράψω κανένα χιλιόμετρο..
Υ.Γ: Θα προσπαθήσω να postarw και το διάγραμμα όταν το scannarw...
file lantz tin exatmisi tin peires apo edw i tin eferes ap'exw?poso pige to malli?
aaa.. btw egw spasti basi pinakidas ebala me 60 (kalos mlks) apo thibwn..
Από ΕΒΑΥ και μου πήγε 305 ευρώ +80 το τελωνείο.. Μια χαρά μου έκατσε πάντως..![]()
Και αφαιρεί τελείως τον καταλύτη και έχει και υποδοχή για τον αισθητήρα λ.
ouuu ntzampa prama!na ipothesw dld oti paizoun flogidia kai ixos ston theo??
Από θόρυβο μην φαντάζεσαι τρελά πράγματα (από θέμα έντασης..)
Όσον αφορά τις φλόγες, δεν ξέρω να σου πω μιάς και την έχω βάλει πρόσφατα.. Κάνει μερικά σκασιματάκια, αλλά τίποτα παραπάνω.. :smilea:
rwtaw epeidi gnwrisa ena palikari me ena k7 pou eixe ena dimpouko to yoshimura to japan kai xalage ton topo kai opote ekleine gazi ebfaze mple flogidia..