Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 57

Θέμα: Κυμης 16-07-08

Κυμης 16-07-08

Χτες το βραδυ, κατα τις 12 τα μεσανυκτα και μετα τον αγωνα μπάσκετ Ελλάδας Βραζιλιας,
    στο φαναρι Κυμης και Κασταμόνής ήταν ένα GSXR καινουργιο, και δυο παλικάρια ξάπλα ....πιτσιρικαδες 20 -22.

Φεύγοντας απο τον αγώνα πιθανον, κάνοντας κάποιο ψιλοκαγκουρια μεσα στην κίνηση, καρφώθηκαν σε χιουνται που ειχε σταματησει στο φαναρι απο πίσω.
    ο ενας αν και χτυπημενος μιλουσε και κουνιοταν, ο δευτερος ήταν σαφως πιο χτυπημενος και οση ωρα έμεινα εκει (μας εδιωχναν διοτι ειχε μαζευτεί λαός) δεν κουνιοτανε!

Δυστυχώς κανεις απο τους δύο δεν φορούσε κράνος, και καρφώθηκαν με τα κεφαλια στο πορτ-παγκάζ στου αυτοκινητου....

Κριμα διοτι με κρανος μάλλον μόνο εκδορές θα είχαν πάθει....

Εχει κανενας κάποιο νέο....
    Στεναχωρεθηκα πολυ χτες να βράδι...
    Υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε...

Φίλε AntoD, το φανάρι Κύμης και Κασταμονής έχει "φάει" πολύ κόσμο. Είναι από τα πιο επικίνδυνα σημεία στην Αθήνα. Ένας φίλος μου είχε περίπτερο στη γωνία και έβλεπε σχεδόν κάθε μέρα ατυχήματα...

Επίσης, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, λακαμάδες κουτάκηδες περνάνε ΣΦΑΙΡΑ στην Κύμης ενώ έχει ανάψει το πράσινο φανάρι στην Κασταμονής 2 ΚΑΙ 3 δευτερόλεπτα!!!

Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά θα είναι (γίνουν) καλά...

Καγκουριές όταν είστε μόνοι σας παιδιά, ΟΧΙ στην κίνηση. Και ΧΩΡΙΣ συνεπιβάτη.

Εύχομαι ότι καλύτερο στα παιδιά...

Κράνος πστμ!!! Ξεβράκωτοι στ' αγγούρια??
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ναι ειναι περιεργο σημειο...

αλλα κριμα ρε παιδια...χωρις κρανος...οπως το παιδι ατην Α.Παρασκευη με το τρανσαλπ χτες....

Βαλτε ενα τζετ στην χειροτερη λευκο εαν εχει ζεστη....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    oντως περιεργος δρομος η Κυμης γιατι μαζευεις και ευκολα χιλιομετρα,ειδικα αν εχεις δυνατη μηχανη...

κρανος ρε παιδες παντα γμτ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν ξέρω αν τα παιδιά ήταν μετά το γήπεδο... αλλά το θέμα είναι οτι ειδικά χθες, τα κράνη που είδα εντός γηπέδου ήταν το κάτι άλλο. Οπότε δικαιολογία του τύπου δεν θα τους άφηναν να περάσουν δεν παίζει.

Τι να πω;...

Ας ελπίσουμε οτι θα είναι καλά και δεν θα έχουν πάθει κάτι πολύ σοβαρό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Επειδη περασα κι εγω απο το σημειο, λιγα μολις λεπτα μετα το συμβαν. Απο τους τριγυρω εμαθα οτι κατεβαιναν με πολλα και μαλιστα με σουζα. Μπορει να ισχυει μπορει και οχι...

Μακαρι τα παιδια να ειναι καλα... Μακαρι να ειχαν κρανη που ευκολα θα τα κλειδωναν στη σελα. Μακαρι να ζησουν και να ειναι παλι μια χαρα, και το παθημα να γινει μαθημα...

...αλλα...

...περισσοτερο σκεφτομαι και λυπαμαι αυτον τον κακομοιρο ανθρωπο που ηταν στο ασημογαλαζο χιουνται... Τι εφταιγε ο ανθρωπος να υποστει τετοιο σοκ!;!;!;! Που ο δρομος ειχε βαφτει κοκκινος απο το αιμα και ειμαι σιγουρος οτι για το υπολοιπο της ζωης του θα κατηγορει τον εαυτο του για αυτη την εικονα που του αποτυπωθηκε για παντα στη μνημη;!;!

Λεμε λεμε για τα κουτια αλλα καμια φορα... να πως γινεται θυμα ο "κουτακιας", εστω και αν δεν εχει υποστει καμια σωματικη βλαβη... Και καμια φορα η ψυχολογικη ειναι πολυ χειροτερη απο τη σωματικη...

Αυτό είναι αλήθεια....

ο ανθρωπος δεν εφταιγε καθόλου....σταματημένος ήταν στο φαναρι....

Γιαυτο λεω οτι εκαναν καγκουρια...

Με ενα κρανακι θα πηγαιναν σπίτι με γρατζουνιες.....

Δεν φταινε πάντα οι αλλοι....

πρεπει να αναλαμβανουμε το μεριδιο ευθυνης που μας αναλογει....

παω σαν κοτα!!! Το avatar του/της papitsoulos
    Μαλιστα. Σουζα, ξεκρανοτοι, Κυμης, πιτσιρικαδες.

Απο τη μια ο αλλος ανοιγει thread για το λακαμα που του ''χωθηκε'' με R1 στην παραλιακη και απο την αλλη στενοχωριομαστε για τα ''παλικαρια'' μας.

Εγω για τη συγκεκριμενη περιπτωση εχω να πω : Στα @@ μου τα τσογλανια, δε μου καιγεται καρφι αν ψωφησαν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από papitsoulos
    Μαλιστα. Σουζα, ξεκρανοτοι, Κυμης, πιτσιρικαδες.

Απο τη μια ο αλλος ανοιγει thread για το λακαμα που του ''χωθηκε'' με R1 στην παραλιακη και απο την αλλη στενοχωριομαστε για τα ''παλικαρια'' μας.

Εγω για τη συγκεκριμενη περιπτωση εχω να πω : Στα @@ μου τα τσογλανια, δε μου καιγεται καρφι αν ψωφησαν.
    ωραιος ο φιλος.... :a31:
    ενταξει δεν σου ειπαν να αναβεις κερακια για τον καθενα που διαβαζεις η να μην κοιμασαι τα βραδια αλλα οχι κ ετσι ρε.
    ρε πουστη μου δλδ κανενας απο εδω μεσα δεν εχει ΠΟΤΕ χωρις κρανος??κανενας δεν εχει κανει την καγκουριτσα του?κανενας δεν τα εχει χωσει στο μηχανακι του οταν δεν επρεπε?ανθρωποι ειστε οχι ρομποτ.θελετε να κανετε κοντρες μεταξυ σας ποιος βγαινει με την μηχανη μεχρι το περιπτερο κ φοραει τον περισσοτερο εξοπλισμο?η πατε για μπανιο με 40+ με κρανος(καλα αυτο εννοειτε οτι δεν πρεπει να βγαινει απο το κεφαλι)δερματινο μπουφαν,θωρακα,μπακλαβα, γαντια,παντελονι κ μποτες?μην τα ισοπεδωνετε ολα.
    κ δεν τα γραφει αυτα ενας καυλωμενος καγκουρας πιτσιρικας οπως θα νομισουν πολλοι,κ εγω οταν βλεπω πολυ καλα εξοπλισμενους αναβατες τους παραδεχομαι.

τα παλικαρια προφανως χτυπησαν σοβαρα επειδη δεν φοραγαν κρανος αλλα δεν παει να πει οτι ειναι υπανθρωποι επειδη το εκαναν!απλα ηλιθιοι!

εννοειτε πως ειμαι υπερ το φουλ εξοπλισμου!απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι κυκλοφορουν πολλοι συνεχεια σαν αστακοι κ οδηγανε παντα ολοσωστα οπως λενε.
    αυτα μπορει να τα λεω σε ασχετο threadaki αλλα εδω μου βγηκε!
    φιλικα
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Μένω σχετικά κοντά στην στην συγκεκριμένη διασταύρωση και περνάω αρκετά συχνά από το σημείο αυτό! Δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο επικίνδυνο από κάθε άλλο φανάρι εντός και εκτός Αθήνας!!!

Κρίμα τα παιδιά! Αν είχαν κράνος στο κεφάλι τους θα είχαν σώο το κρανίο τους!!!

Αν κάποιος έχει πληροφορίες για το τι έγινε τελικά ας πει! Κάτι γνωστοί μου κυκλοφορούν κάπως έτσι, και παρ' όλες τις προσπάθειες να τους αλλάξω αυτή την συνήθεια δεν έχω καταφέρει και πολλά!!!

Τι να λέει αν η διασταύρωση είναι επικίνδυνη όταν εμείς δεν πέρνουμε τουλάχιστον τα μέτρα που μπορούμε????
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από papitsoulos

Τι λες ρε?
    Δε ντρεπεσαι λιγακι?
    Αυτα ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.Σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση
    Καποιοι ανθρωποι τους κλαινε τωρα,δεν ειναι λογια αυτα και μ@λακια που υπαρχουν και ανθρωποι με αντιληψεις σα τη δικη σου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε συμφωνώ μεν, οκ είναι πολύ χοντρό να λες κάτι τέτοιο, αλλά τον καταλαβαίνω.

Σκεφτείτε ότι μπορεί να ήσαστε εσείς με τη μηχανή σας και την κοπέλα σας σταματημένοι στο φανάρι και να σας παρέσερναν. Ή κάποια μητέρα με το παιδάκι της διασχίζοντας τη διάβαση. ΕΤΥΧΕ και ήταν αμάξι. Τα πάντα είναι θέμα perspective.
    Life begins at 45°.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Δε συμφωνώ μεν, οκ είναι πολύ χοντρό να λες κάτι τέτοιο, αλλά τον καταλαβαίνω.

Σκεφτείτε ότι μπορεί να ήσαστε εσείς με τη μηχανή σας και την κοπέλα σας σταματημένοι στο φανάρι και να σας παρέσερναν. Ή κάποια μητέρα με το παιδάκι της διασχίζοντας τη διάβαση. ΕΤΥΧΕ και ήταν αμάξι. Τα πάντα είναι θέμα perspective.

Ναι, ΟΚ είναι θέμα οπτικής γωνίας! Αλλά είναι σα να λέει πως σε περίπτωση που δει κάποιον με μηχανή, πεσμένο στην άσφαλτο, και μες στα αίματα, θα τον γράψει στα ..... απ' αυτά του, επειδή δεν φόραγε κράνος και κάποιος του είπε ότι κατέβαινε με 200 και σούζα!!!!

Ότι κι αν έκαναν, πάνω απ' όλα είναι συνάνθρωποι!!!!

Κι αν αυτό δεν μετράει, τότε να μην βοηθάμε κανέναν!!! Γιατί μπορεί από μ@λ@κι@ τους να το έπαθαν!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Νομίζω απλά εννοούσε ότι κάποιοι θέλουν και τα παθαίνουν. Όταν το κυνηγάς, κάποια στιγμή θα το βρεις.

Κανείς (σχεδόν) δε μπορεί να χαίρεται με ένα τραυματισμένο συνάνθρωπό του.

Όπως και να χει, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά και να βάλουν μυαλό.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    οποιος εχει οδηγησει 1000αρα ss μηχανη, νομιζω θα συμφωνησει μαζι μου, οτι θα επρεπε να απαγορευεται σε 20χρονους να οδηγουν τετοιες μηχανες. Δεν ειναι δυνατον να επιτρεπεται σε τοσο ανωριμα ατομα να οδηγουν οχημα 180 αλογων και αναλογιας κιλων 1/1 σε δημοσιους δρομους. Το γκαζι ειναι ασυλληπτο και θελει πολυ συνεση και μυαλο για να την οδηγησεις σωστα.
    Μπραβο σε αυτους τους νεους που αφου παρουν τετοια μηχανη και δουν περι τινος προκειται, και γλυτωσαν, την πουλανε για να γλυτωσουν. Και μην πει κανεις οτι εχει ικανοτητες στονερ και ανακλαστικα σουπερμαν γιατι και αυτοι τρωνε κατι ξεγυρισμενες, ολοι με σπασμενα πλευρα και αστραγαλους ειναι. Για μενα ss μονο σε πιστα
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημέρες Τρίτης 07/08/07
    από makis206 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2007, 16:22
  2. δέλεαρ σήμερις 16/07/2007
    από Nostra στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 12:00
  3. Καλημέρες Κυριακής 16/07/06
    από makis206 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια