Σελίδα 34 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Aν θυμάμαι καλά από Πάτρα μέχρι τα McDonalds στο Κιάτο είναι 105 km... ερχόμενος με μια ταχύτητα 120 km έβαζα 9 λίτρα που σημαίνει οτι αν συνέχιζα για Αθήνα, που ο δρόμος γίνεται καλύτερος και η ταχύτητα ανεβαίνει, θα είχα μείνει στην καλύτερη περίπτωση στην Ελευσίνα να ΖΜΠρώχνω... Εσείς πως το πετύχατε αυτό;
    Από τότε βέβαια άλλαξα ηλεκτρονική και η κατανάλωση έπεσε αλλά δε θα το διακινδύνευα

ρε τριγκερ μαλλον εχεις πολυ βαρυ χερι

εγω σε αυτη τη διαδρομη που την εχω κανει και πολλες φορες,με ΧΤ500 που φανταζομαι καιει περισσοτερο και ζοριζεται και περισσοτερο απο το 660, κρατωντας 110-120 στη διαδρομη φτανει να μου τη βγαζει καιγοντας γυρω στα 9,5 λιτρα βενζινη...

βεβαια στην τελευταια φορα που γυρισα απο π\Πατρα την τελευταια βδομαδα περα απο το οτι λογω πολυ δυνατου αερα ταλαιπωρηθηκα ΠΑΡΑ πολυ και σε καποια σημια αναγκαστηκα να πεσω κατω απο 90(δε τραβαγε ) εκαψα 13 λιτρα βενζινη

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

εγω σε αυτη τη διαδρομη που την εχω κανει και πολλες φορες,με ΧΤ500 που φανταζομαι καιει περισσοτερο και ζοριζεται και περισσοτερο απο το 660, κρατωντας 110-120 στη διαδρομη φτανει να μου τη βγαζει καιγοντας γυρω στα 9,5 λιτρα βενζινη...

βεβαια στην τελευταια φορα που γυρισα απο π\Πατρα την τελευταια βδομαδα περα απο το οτι λογω πολυ δυνατου αερα ταλαιπωρηθηκα ΠΑΡΑ πολυ και σε καποια σημια αναγκαστηκα να πεσω κατω απο 90(δε τραβαγε ) εκαψα 13 λιτρα βενζινη
    13 λίτρα??

Έίναι πολλά τα λίτρα Άρη!!

Αν δεν κόψεις μερικά λίτρα θα τα σκοτώσω όλα!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    13 λίτρα??

Έίναι πολλά τα λίτρα Άρη!!

Αν δεν κόψεις μερικά λίτρα θα τα σκοτώσω όλα!!!

κι ομως λογω του δυνατου αερα και πολυ αργα πηγαινα(αν και το ζορισα πολυ σε καποια σημια για να μεινω στα 120) και ανοιγα και πολυ το γκαζι...

εκαψε τα αντερα του ρε γμτ και μου εβγαλε και την πιστη

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Νομιζω οτι εισαστε ολιγο
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Λοιπόν, για να επιστρέψουμε στο τόπικ, ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΕΡΕ.

Κατ, αρχάς, είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!

Όταν έβλεπα τον προβολέα του Στράτου στους καθρέπτες κατάλαβα ότι είναι μοναδικός, με πολύ καλό φώς και δεν μπερδεύεται με άλλον. Ξέρεις τι είναι αυτό που σε ακολουθεί.

Το πίσω μέρος...... ίσως τέλειο???

Ο συνδυασμός των πανέμορφων εξατμίσεων με τα λεντάκια του στοπ λένε πάρα πολύ.

Επίσης μου έκανε εντύπωση ο θόρυβος των εξατμίσεων που είναι λιγότερος από του ΧΤ, άρα λιγότερο κουραστικός σε μεγάλη διαδρομή.

Η θέση οδήγησης............ απλά ΤΕΛΕΙΑ. Η σέλα πιο μαλακή από του ΧΤ και κουμπώνεις όμορφα πάνω της. Τα χέρια είναι σε φυσιολογική θέση με καλό μοχλικό και πιστεύω πως θα βολεύει πολύ για ανώμαλες διαδρομές. Δεν ξέρω για μεγάλες αποστάσεις όμως. Τα πόδια σε φυσιολογικές γωνίες σε καλά τοποθετημένα μαρσπιέ.

Ο κινητήρας έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σχετικά με το ΧΤ και είναι πιο προστατευμένος. Η υπερβολική ζέστη που ανάφεραν τα παιδιά δεν μου φάνηκε υπερβολική. Τώρα, δεν ξέρω μεσημέρι με 40 βαθμούς τί γίνεται...

Η μηχανή δεν είναι καθόλου ογκώδης. Άνετα περνάει όπου και το ΧΤ, πλην το λίγο φαρδύτερο τιμόνι της. Για το ύψος, μμμμμ..... την περίμενα πιο ψηλή. Δεν βρήκα μεγάλη διαφορά από το ΧΤ στο καβάλημα (ΝΑΙ, την οδήγησα λέμεεεεε!!! ). Είμαι και 1.83 βέβαια.

Το βάρος της επίσης δεν μου προξένησε φόβο όπως είχα προετοιμαστεί. Η μηχανή, γεμάτη, κουμαντάρεται εύκολα (πρώτη φορά ανέβηκα) και σίγουρα ακόμα πιο εύκολα όταν την συνηθίσεις. Λίγη προσοχή στην αρχή, οδηγώντας με μικρή ταχύτητα, μέχρι να τη μάθεις χρειάζεται.

Το καντράν όμορφο και το μπουρδελέ κόκκινο φως δείχνει πολύ, δεν ξέρω όμως αν κουράζει στις μεγάλες διαδρομές νύχτα.

ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ!!!!

Γιατί ρε καλή μου Yamaha δεν έβαλες και στο ΧΤάκι σου ένα ωραίο στροφομετράκι???

Αχχχχχχχ.......

Γενικά, πολύ περιποιημένη και όμορφη, καλά εξοπλισμένη και προστατευμένη, και με την αξιοπιστία του κινητήρα 660...

Μια χαρά αγορά παιδιά!!! Καλοτάξιδες!!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Λοιπόν, για να επιστρέψουμε στο τόπικ, ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΕΡΕ.

Κατ, αρχάς, είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!

Όταν έβλεπα τον προβολέα του Στράτου στους καθρέπτες κατάλαβα ότι είναι μοναδικός, με πολύ καλό φώς και δεν μπερδεύεται με άλλον. Ξέρεις τι είναι αυτό που σε ακολουθεί.

Το πίσω μέρος...... ίσως τέλειο???

Ο συνδυασμός των πανέμορφων εξατμίσεων με τα λεντάκια του στοπ λένε πάρα πολύ.

Επίσης μου έκανε εντύπωση ο θόρυβος των εξατμίσεων που είναι λιγότερος από του ΧΤ, άρα λιγότερο κουραστικός σε μεγάλη διαδρομή.

Η θέση οδήγησης............ απλά ΤΕΛΕΙΑ. Η σέλα πιο μαλακή από του ΧΤ και κουμπώνεις όμορφα πάνω της. Τα χέρια είναι σε φυσιολογική θέση με καλό μοχλικό και πιστεύω πως θα βολεύει πολύ για ανώμαλες διαδρομές. Δεν ξέρω για μεγάλες αποστάσεις όμως. Τα πόδια σε φυσιολογικές γωνίες σε καλά τοποθετημένα μαρσπιέ.

Ο κινητήρας έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σχετικά με το ΧΤ και είναι πιο προστατευμένος. Η υπερβολική ζέστη που ανάφεραν τα παιδιά δεν μου φάνηκε υπερβολική. Τώρα, δεν ξέρω μεσημέρι με 40 βαθμούς τί γίνεται...

Η μηχανή δεν είναι καθόλου ογκώδης. Άνετα περνάει όπου και το ΧΤ, πλην το λίγο φαρδύτερο τιμόνι της. Για το ύψος, μμμμμ..... την περίμενα πιο ψηλή. Δεν βρήκα μεγάλη διαφορά από το ΧΤ στο καβάλημα (ΝΑΙ, την οδήγησα λέμεεεεε!!! ). Είμαι και 1.83 βέβαια.

Το βάρος της επίσης δεν μου προξένησε φόβο όπως είχα προετοιμαστεί. Η μηχανή, γεμάτη, κουμαντάρεται εύκολα (πρώτη φορά ανέβηκα) και σίγουρα ακόμα πιο εύκολα όταν την συνηθίσεις. Λίγη προσοχή στην αρχή, οδηγώντας με μικρή ταχύτητα, μέχρι να τη μάθεις χρειάζεται.

Το καντράν όμορφο και το μπουρδελέ κόκκινο φως δείχνει πολύ, δεν ξέρω όμως αν κουράζει στις μεγάλες διαδρομές νύχτα.

ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ!!!!

Γιατί ρε καλή μου Yamaha δεν έβαλες και στο ΧΤάκι σου ένα ωραίο στροφομετράκι???

Αχχχχχχχ.......

Γενικά, πολύ περιποιημένη και όμορφη, καλά εξοπλισμένη και προστατευμένη, και με την αξιοπιστία του κινητήρα 660...

Μια χαρά αγορά παιδιά!!! Καλοτάξιδες!!!

Συμφωνω οτι ειναι κουκλαρα!!!

Η θεση οδηγησης του ΧΤR ειναι λιγο πιο επιθετικη απο του τενερε με λιγο πιο χαμηλα το τιμονι.

Για την ζεστη που αναβλυζει απο τις εξατμισεις εχθες το βραδακι ητανε πολυ δροσερο για να το καταλαβει κανεις αλλα και σημερα το πρωι με την δροσουλα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δεν ενοχληθηκα καθολου.Μαλιστα μου αρεσε κιολας.

Για το υψος ο Βασιλακης εχθες φοραγε 12 ποντους τακουνι και δεν δυσκολευτηκε.:rotflmao:

Το βαρος, ε, 7 κιλα διαφορα με τα αλλα ΧΤ δεν ειναι και τραγικα πολλα, αλλα σε συνδιασμο με το πιο ψηλο κεντρο βαρους το ψιλοκαταλαβαινεις.

Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    E.... έτοιμος ήμουν να βγάλω το στοπ της γκαζιέρας μήπως γυρίσει κι άλλο
    Δεν έχετε άδικο το τσίτωνα λιιιιίγο απλά μου φάνηκαν πολλά τα χιλιόμετρα και μάλλον θα κάτσω να το δοκιμάσω μια μέρα γιατί στην πόλη μου ανάβει η ρεζέρβα στα 140-150 χιλιόμετρα.
    Τέλος του οφφ τόπικ
    Axxx αυτά τα tenere :a07:
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παντως ρε παιδια ειμαστε παρα πολυ λιγοι..

Εκτος απο το δικο μου δεν εχω δει αλλο στον δρομο και κυκλοφορουν μια εβδομαδα τωρα

non serviam Το avatar του/της kachius
    Μόλις το οδήγησα
    Γαμάτο το μηχανάκι παίδες, να το χαίρεστε
    Από KLE και DAKAR (τα άλλα -off που έχω οδηγήσει) είναι πολύ μπροστά!!

Θέλω μηχανάκι...
    Ξέρω από βέσπα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    Μόλις το οδήγησα
    Γαμάτο το μηχανάκι παίδες, να το χαίρεστε
    Από KLE και DAKAR (τα άλλα -off που έχω οδηγήσει) είναι πολύ μπροστά!!

Θέλω μηχανάκι...
    Thanks

Και στα δικα σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Πως σας φαίνεται αυτή η σέλα του Εγγλέζου..........
    Περισσότερο αφρώδες υλικό - για ευαίσθητα ποπουδάκια.- αλλά χωρίς σκαλοπάτι...:smilea:
    Ως γνωστον τα Εγγλεζικα ποπουδακια ειναι λιγο ευαισθητα. :rotflmao: :rotflmao:

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Ωραίο μηχάνημα! Ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε σύγχρονη Africa. (τηρουμένων των αναλογιών, έτσι )
    Λέτε να βγεί και Super Tenere να τρελαθούμε τελείως? :wacko:

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
    Λέτε να βγεί και Super Tenere να τρελαθούμε τελείως? :wacko:
    Φήμες αναφέρουν ότι έχει ήδη κατασκευαστεί το προτότυπο, βασισμένο σε κινητήρα TDM 950.Δοκιμάζεται κάπου στην Ιταλία (θερμά κλίματα), με μυστικότητα , και φθινόπωρο θα δοκιμαστεί στην Σουηδία (ψυχρά κλίματα).
    Αν προλάβουν θα την παρουσιάζουν στις μεγάλες εκθέσεις στο Μιλάνο και στο Παρίσι.Οπότε στους δρόμους από την Άνοιξη...(λέμε τώρα....... )
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Αμην!

Αν βγεί τελικά, πουλάω το CBR και αλλάζω κατηγορία!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ως γνωστον τα Εγγλεζικα ποπουδακια ειναι λιγο ευαισθητα. :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XR
    XTR
    XJR

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3