κολάω,είναι πολλά τα σετ..υπομονή,έχω πολύ όρεξη
κολάω,είναι πολλά τα σετ..υπομονή,έχω πολύ όρεξη
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Κουράγιο..
V-Strom 650
Grand Cherokee Limited 4.7
Vespa 50S
Aek
είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ίσως αύριο το μεσημέρι να τα έχω όλα έτοιμα..σήμερα κολλούσα 8 ώρες...ουφ....τα κολάω στον αέρα όχι σε πλακέτα ώστε να το μοντάρει ο καθένας όπως θέλει..ο Γιώργος το έκανε έτσι και το έπιασε με σιλικόνη...καλο βράδυ
Το πρώτο σετ φτιάχτηκε και δουλεύει άψογα, είμαι πολύ:rotflmao:
πάω να συνεχίσω τα υπόλοιπα που είναι αφημένα στο 75%
Καλό κουράγιο.
![]()
![]()
Ευχαριστούμε και πάλι
![]()
I had a dream ...
Aloha! και απο εμενα, αν και σε διακοπες δεν αντεξα και στο πρωτο internet cafe μπηκα
για να δω πως τα πατε...![]()
απο'τι βλεπω το project το πατε με γοργους ρυθμους, να πω ενα ευχαριστω σε ολους που
ειστε στην παραγωγη, οπου μπορω να βοηθησω μολις επιστρεψω αθηνα να μου πειτε και
εμενα γιατι νιωθω εντελως αχρηστο ρεμαλι που δεν εχω κανει τιποτα να βοηθησω...
Μια μπυρα στην υγεια σας θα την πιω βεβαια![]()
V-Strom 650cc
2 σετάκια μείναν και ήμαστε έτοιμοι για να στείλω τα κουτάκια σας...λοιπόν για να μην καθυστερήσουμε την αποστολή στείλτε μου ο καθένας τα στοιχεια αποστολής:
Ονοματεπώνυμο
Διευθυνση
Τ.Κ
Πόλη
Τηλ.κινητό για να τα ετοιμάζω,
το κόστος είναι 10ευρώ στο άτομο συμπεριλαμβάνοντας τα 2Ευρώ για το δεματάκι ελπίζω να μην τα χρεώσουν παραπάνω...θα σας δώσω αύριο νωρίς νωρίς τον αριθμό μου στην εθνική τράπεζα και αρχίζετε τις καταθέσεις. Όποιος έχει άλλο τρόπο στο νου του μου λέει. Επίσης όποιος θέλει παραλαμβάνει το indicator από Θεσσαλονίκη και κερδίζει το να με γνωρίσει και αν γουστάρεικαι επίσης τα 2ευρώ για το ΕΛΤΑ...ξεκινάτε τα πμ να αρχίσω να στέλνω και αύριο ακόμη..
Αυτά, ήμαστε όλοι τυχεροί που δεν πατάει κόσμος στο μαγαζί γιατί αλιώς θα πιάναμε αύγουστο...έχω κολήσει γύρω στις 25ώρες αυτή τη βδομάδα...επισης σταματήστε να λέτε ευχαριστώ με κάνετε και, χαρά μου που το έκανα! αυτά,η συνέχεια αύριο το πρωί.
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ PHOTOSSSS ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ!!!!
Γιώργο αν έχω καταλάβει έχεις ανοίξει την βάση της ζελατίνας και πέρασες μέσα το display? Πως την ανοιξες την τρυπούλα, τα καλώδια από που τα πέρασες?
Παίδες, άρχισαν να έρχονται τα στοιχεία αποστολής, πάρτε και τα στοιχεία της τράπεζας:
Εθνικη τράπεζα
ξλςρφςλκρξφλκςξφλεςκξ
αριθμ.λογ. λκξφλκξφλςξφςλκξφ στειλτε πμ
βάλτε στην αιτιολογία ή δεν ξέρω που το βάζουν ονοματεπώνυμο καταθέτη να καταλαβαίνω από ποιον απο εσας είναι....αύριο το πρωι δοκιμάζονται-συσκευάζονται και αποστέλονται..:rotflmao:![]()
ένα μεγάλο Μπράβο και από εμένα!!! και εγώ περιμένω εντυπώσεις και καμιά Φώτο από αυτούς που θα τα βάλουν.
αν και νέος εδω , πρέπει να ομολογήσω ότι είσαστε φοβερή παρέα...!
αν περισεψει κανενα ρε παιδια στειλτε μου πμ.
καλη συνεχεια σε ολους σας....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανοιξα μια τρύπα με ενα μαχαιράκι στο καπάκι της βασης της ζελατίνας και κόλλησα το display. τα εξαρτήματα είναι μέσα στην βάση και τα 3 καλώδια κατεβαίνουν προς τα κάτω, χωρίς να χρειαζεται αλλη τρύπα, και βγαίνουν πίσω απ τα φώτα.
Φωτογραφίες παιδιά γιατι χανόμαστε....:rotflmao:
V-Strom 650
Grand Cherokee Limited 4.7
Vespa 50S
Aek
φωτό θα βάλω με ένα μικρό tutorial,αύριο το πρωί ίσως...επειδή έφτιαχνα όλα τα σετ δεν έκατσα να εγκαταστήσω το δικό μου ακόμη...μάλλον θα το κάνουμε συγχρώνος...
υγ.O SKODA είναι παρόν? Δήλωσε στην λιστα αλλά δεν ξαναεμφανίστηκε, περιμένουν και άλλοι στη σειρά..(georgaras), skoda εμφανίσου.