Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Απιστευτη πτωση :(

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    καλά πήγαινε και ξεθύμανε στην επίδαυρο, να αγκαλιαστείς με το πρώτο τζιπ που θα γουστάρει νακάνει τυφλή προσπέραση από απέναντι σε στροφή

Δεν παω επιδαυρο αγαπητε ...αλλα δεν εισαι αξιος να καταλαβεις το χουμορ μου οποτε τι μιλαω μαζι σου.... :wacko:

edit:Αυτο μπορει να γινει πολυ ευκολα και στο κεντρο της Αθηνας.
    Keep spamming!!!:a13:

αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που ασχολήθηκες μαζί μου θα τα κρατήσω σφιχτά για το υπόλοιπο της ζωής μου

σ' ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που ασχολήθηκες μαζί μου θα τα κρατήσω σφιχτά για το υπόλοιπο της ζωής μου

σ' ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!
    Μην τα σφιξεις πολυ μονο γιατι πονανε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν ξερω ρε γαμωτο εγω οποτε φοραω το μπουφανακι μου νιωθω οτι κανω κατι σημαντικο και μου φαινεται σα μαγκια οταν το φοραω η βλεπω αλλους να το φορανε, μπορει να ειμαι ηλιθιος εγω και μερικοι ακομα
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Δεν ξερω ρε γαμωτο εγω οποτε φοραω το μπουφανακι μου νιωθω οτι κανω κατι σημαντικο και μου φαινεται σα μαγκια οταν το φοραω η βλεπω αλλους να το φορανε, μπορει να ειμαι ηλιθιος εγω και μερικοι ακομα
    +1000

Εγω οποτε φοραω το μπουφαν μου εχω την ψευδαισθηση πως ειμαι ατρωτος και ασφαλης :rotflmao:

λαθος σκεπτικο... το ξερω

otan foras eksoplismo exeis ligoteres pithanotites na peseis kai na sas eksigiso giati

giati otan vretheis se diskoli thesi skeftete aftos pou exei eksoplismo "e kai na peso ante kana plastiko kamia maneta klp" me apotelesma na pigenei grigora alla xoreis na fovate min xasei olo to derma tou se kamia soupa

eno aftos me to fanelaki stin malakia skeftete oti tha ginei san apofliomeno tomataki kai antidra ilithia me to apotelesma na tin faei

kalos malakas aftos me to cbr

ημουν και εγω δεξιά στο φανάρι στο συγκεκριμένο ατύχημα.ούτε που το κατάλαβα πως το έχασε.εγώ τον είδα να κοπανίεται κάτω και το μηχανάκι να σκάει και εξαρτήματα να πετάγονται!!
    φαντάστηκα ότι ήταν μάλλον σούζα αλλά εγώ είδα όταν έπεφτε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ας ειναι καλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
    otan foras eksoplismo exeis ligoteres pithanotites na peseis kai na sas eksigiso giati

giati otan vretheis se diskoli thesi skeftete aftos pou exei eksoplismo "e kai na peso ante kana plastiko kamia maneta klp" me apotelesma na pigenei grigora alla xoreis na fovate min xasei olo to derma tou se kamia soupa

eno aftos me to fanelaki stin malakia skeftete oti tha ginei san apofliomeno tomataki kai antidra ilithia me to apotelesma na tin faei

kalos malakas aftos me to cbr
    εγώ πάλι έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη.

στις ελάχιστες περιπτώσεις που θα τύχει να μη φορέσω γάντια ή μπουφάν θα οδηγώ πολύ πιο
    συνετά ακριβώς γτ θα ξέρω ότι άμα φάω καμιά σαβούρα θα τσούξει.

άμα όμως θα φοράω τα πάντα θα πάω πιο σβέλτα ακριβώς γτ ξέρω ότι και να πέσω δεν θα
    τραυματιστώ τόσο όσο θα τραυματιζόμουν αν δν είχα τον προστατευτικό εξοπλισμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εγώ πάλι έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη.

στις ελάχιστες περιπτώσεις που θα τύχει να μη φορέσω γάντια ή μπουφάν θα οδηγώ πολύ πιο
    συνετά ακριβώς γτ θα ξέρω ότι άμα φάω καμιά σαβούρα θα τσούξει.

άμα όμως θα φοράω τα πάντα θα πάω πιο σβέλτα ακριβώς γτ ξέρω ότι και να πέσω δεν θα
    τραυματιστώ τόσο όσο θα τραυματιζόμουν αν δν είχα τον προστατευτικό εξοπλισμο
    +++ πολλά.Αυτό το κανα τις πρώτες μέρες(δεν έχω οδηγήσει ποτέ χωρίς εξοπλισμό,χωρίς πλάκα) δηλαδή είχα αυτή την ψευδαίσθηση,αλλά μετά οδηγούσα(μέχρι να με τρακάρουν βεβαίως βεβαίως ) με τη λογική ότι δε φοράω τίποτα,πιστεύω είναι ότι καλύτερο για να σε κρατάει συνετό οδηγό.Το ότι μου τη φόρεσε μια άσχετη είναι αλλουνού παππά βαγγέλιο...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. μια γερη πτωση..
    από mbjp στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 21:11
  2. Ένιωσα απίστευτη αμηχανία, όταν...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2005, 13:15
  3. πτωση του... ηθικου...!!!
    από sotosfz6 στο forum Στραβά κι ανάποδα