file mou to busa sou egiane poliiiiiiii koulkliiiiiii! na to prosexeis kai na to xeresai.![]()
file mou to busa sou egiane poliiiiiiii koulkliiiiiii! na to prosexeis kai na to xeresai.![]()
Φίλε μου δεν σε ξέρω προσωπικά όμως απο τα video και τα γραφόμενα σου κατάλαβα πως είσαι και γαμώ τα άτομα!
Είσαι ωραίος!![]()
se diaveveono einai KAI gam(a)o ta atoma :P oti prepi ......tou aresoune kai ta agorakia :P alito pipinoooooooooooooooooooooooooooooooo SEF RE SEF
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Se efxaristo file!Αρχικά δημιουργήθηκε από SERRES
Tha kano kai ta dyo![]()
Kales boltes kai panta orthios!
Γεια σου φίλε TomahawkΑρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Φίλε μου δεν σε ξέρω προσωπικά όμως απο τα video και τα γραφόμενα σου κατάλαβα πως είσαι και γαμώ τα άτομα!
Είσαι ωραίος!![]()
![]()
Κοίταξε, πέρα από πολύ ψηλός, υπερβολικά όμορφος,
φοβερά γεροδεμένος, απίστευτα έξυπνος και μετριόφρων,
δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ πάντως! Είσαι ο μόνος που σχολίασε τον οδηγό και όχι
το μηχανάκι! Μονο και μόνο γι αυτό κερνάω καφεδάκι όποτε θέλεις!
![]()
Στεφανάκο μην τα λές όλα αγόρι μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
se diaveveono einai KAI gam(a)o ta atoma :P oti prepi ......tou aresoune kai ta agorakia :P alito pipinoooooooooooooooooooooooooooooooo SEF RE SEF
Άσε και κάτι στην φαντασία του αναγνώστη![]()
...και ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ!!!
... ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!! (τα αγόρια είναι ανώριμα!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πολλυ ωραιο το busa σου φιλε να το χαιρεσαι.Το ειιδα και απο κοντα σημερα στο συνεργειο του Γιωργου απο κοντα ειναι πιο κ@@λα!!!![]()
![]()
Λοιπον τακη!
Ειδα το μπουσα το σαββατο η την κυριακη(δε θυμαμαι ακριβως)
Οπως περναγα απο τη βεικου και κοιταγα στις καφετεριες για κανα καλο(ξερεις τωρα) πετυχα το bastard στο φυσικο του χωρο,εξω απ'την καφετερια δηλαδη...
Δε προλαβα να το δω πολυ καλα αλλα φαινοταν παρα πολυ ομορφο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Το μηχανάκι θα μπεί στο περιοδικό XL που θα κυκλοφορείσει στις 25 Ιουλίου.
Θα έχει 5-6 σελίδες αφιέρωμα (απ ότι μου είπαν) καθώς και DVD με τον
διανοητικά ανάπηρο με την μοικάνα και το Bastard Busa του.
Επισυνάπτω ένα μικρό δείγμα...
Μπράβο φίλε. Έχεις κουράγιο και μεράκι(και προσοχή στη λεπτομέρεια).
Να το χαίρεσαι και ΠΑΝΤΑ όρθιος.
![]()
![]()
PS:
Επόμενο project?![]()
ΦΙΛΕ Μ ΣΕ ΠΕΤΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ(ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ(ΜΕ ΤΑ GSXR)...ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ!!![]()
...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!
![]()
![]()
Καλησπερα.....Φιλε η μηχανη ειναι πολυ ομορφη,νομιζω πρεπει να ειναι πιο ευχαριστη οδηγηκα πλεον...Ειναι ομορφο να υπαρχουν ατομα που να μπορουν οικονομικα να κανουν tuning το αγαπημενο τους μηχανακι....Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος.....
Υ.Γ.
Το μονο που με στεναχωρησε ηταν το βιντεακι....Ηταν πολυ Ghost Rider style μεσα σε κινηση με επικινδυνους ελιγμους.Βεβαια ο Ghost rider ηταν ντυμενος ΠΑΝΤΑ σαν αστακος,αυτο βεβαια δεν δινει ελαφρυντικα,ΕΣΥ ησουν με κοντομανικο ετσι???Και θα ρωτησω???
ΑΝ λεμε ΑΝ επεφτες μπροστα απο ενα αμαξι που οδηγουσε μια κυριουλα θα αφηνες την τυχη σου στα αντανακλαστικα της???
Προσωπικα θα σου πω οτι λεω σε ολους οσους αγαπω....Υπευθηνοτητα και απολαυση φιλε....
Ποτε στο δρομο ξανα τετοιες ΜΑΓΚΙΕΣ....
Φιλικα....![]()
etsi prepi kontomaniko gia na dixni ta mouskoula na peftoune akoma kai igiagiades panotou :P
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
imoun anamesa apo busa 08 kai 1000 k8 kai si re pousti(me tin kali ennoia panta!) ta sindiases!!!
se misw se misw se misw!!!![]()
![]()
![]()
plaka kanw re man, einai oti pio gamaoua exw dei:a19:
![]()
ωραιος ο τακης !! εχω ενα φιλο απο το χαιδαρι με ενα κιτρινο vstromπου θελει να κανει κατι τετοιο με το ταξι του:rotflmao: :rotflmao:
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..