Εσενα να δεις πως σε στολιζω σε αλλο τοπικΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ωχ! Βλέπω το topic να φεύγει στις αντιπαραθέσεις!![]()
![]()
:rotflmao:
Εσενα να δεις πως σε στολιζω σε αλλο τοπικΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ωχ! Βλέπω το topic να φεύγει στις αντιπαραθέσεις!![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
To gsxr 1000 εχεις ; Ελα να το βαλουμε διπλα στη μηχανη μου που ειναι κατα κατι χιλιαδες φτηνοτερη και μιλα μετα για ποιοτητα κατασκευης και φινιρισμα.
sigrineis anomies katigories omws!alla kai pali dn nomizw oti exei na zilepsei kati to k apo to fazer..
Δεν τα συγκρινα σα μηχανες [τρελος ειμαι να με κυνηγαει μετα με το θηριο να παρει φωτια η Ποσειδωνος :rotflmao: ] σα φινιρισμα και ποιοτητα κατασκευης μονο.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Τι με κάνεις;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εσενα να δεις πως σε στολιζω σε αλλο τοπικ![]()
:a029:
Μπα!![]()
Εγώ θα σε
στολίσω.![]()
Μην αρχίσουμε τώρα...:a017:
![]()
Τα παίρνεις εύκολα εσύ ε;![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
nai katalava ti ennoeis..
alla dn mporw na pw oti einai moufa ta kataskeuastika ilika tou k
parapona gia ftinopragmata px diakoptes exw xanaakousei fia to yamaha omws..sigekrimena gia r1!
asxeta m'auta aneta tha eperna fazer..an imoun ligo pio kaulwmenos..
Βασικά καλώς ήρθες στο forum φίλε teok8Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
parapona gia ftinopragmata px diakoptes exw xanaakousei fia to yamaha omws..sigekrimena gia r1!
asxeta m'auta aneta tha eperna fazer..an imoun ligo pio kaulwmenos..![]()
Τι μηχανάκι έχεις;
H φτηνια τρωει τον παρα... Οταν πηγα να βρω μηχανη το 2006 καβαλησα τα παντα απο μονοκυλινδρα μεχρι 125455687165κυλινδρα!!!! Ειχα βρει ενα R πολυ σενιο μπορντω κουκλι. μολις ανεβηκα πανω και ειδα οτι τα καντραν εκατερωθεν του στροφομετρου ηταν περιπου στις ιδιες διαστασεις με το ρολοι του χεριου μου θεωρησα περιττο να φυγω απο τη Suzuki για να βλεπω καθε μερα κατι τετοιο. Περιττο ηταν να αρχισω να ψαχνω βιδες, βιδακια, τσιμουχακια που ενωνουν τα φαιρινγκ, χωροταξια για χταποδια και καλαμαρια και λοιπες ανωμαλιες της Yamaha σε κατι πολυ ωραιο στην οδηγηση αλλα που δεν θα αντεχα ουτε να το βλεπω απο τη θεση του αδηγου. Κι ετσι...GSX-R. Καθε μερα που περναω και το ματσακονιζω αλλαζω λαδια ξυδια κτλ δεν το μετανοιωνω καθολου,κατι που δεν συνεβαινε με οτι Yamaha ειχε πεσει στα χερια μου... Αλλα και παλι αυτα αποψεις ειναι... οταν ομως μου γινεται ομως ο πατος μαυρη τρυπα για να πληρωνω γραμματια και αναλωσιμα δεν ανεχομαι ψεγαδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
To gsxr 1000 εχεις ; Ελα να το βαλουμε διπλα στη μηχανη μου που ειναι κατα κατι χιλιαδες φτηνοτερη και μιλα μετα για ποιοτητα κατασκευης και φινιρισμα.
I warned you then and I'm warning you now
If you mess with me you're playing with fire...
Βαλε R1 και R6 διπλα διπλα και πες μου πιο ειναι πιο καλοφτιαγμενο. Δεν παραγεται πλεον μηχανη σ αυτην την κατηγορια που ναα μην ειναι γρηγορη ελαφρια με κρατημα κτλ κτλ αλλα αφου τα σκας γιατι να μην παιρνεις το αρτιοτερο?Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
asxeta m'auta aneta tha eperna fazer..an imoun ligo pio kaulwmenos..
Αρχικά δημιουργήθηκε από motorpsycko
H φτηνια τρωει τον παρα... Οταν πηγα να βρω μηχανη το 2006 καβαλησα τα παντα απο μονοκυλινδρα μεχρι 125455687165κυλινδρα!!!! Ειχα βρει ενα R πολυ σενιο μπορντω κουκλι. μολις ανεβηκα πανω και ειδα οτι τα καντραν εκατερωθεν του στροφομετρου ηταν περιπου στις ιδιες διαστασεις με το ρολοι του χεριου μου θεωρησα περιττο να φυγω απο τη Suzuki για να βλεπω καθε μερα κατι τετοιο. Περιττο ηταν να αρχισω να ψαχνω βιδες, βιδακια, τσιμουχακια που ενωνουν τα φαιρινγκ, χωροταξια για χταποδια και καλαμαρια και λοιπες ανωμαλιες της Yamaha σε κατι πολυ ωραιο στην οδηγηση αλλα που δεν θα αντεχα ουτε να το βλεπω απο τη θεση του αδηγου. Κι ετσι...GSX-R. Καθε μερα που περναω και το ματσακονιζω αλλαζω λαδια ξυδια κτλ δεν το μετανοιωνω καθολου,κατι που δεν συνεβαινε με οτι Yamaha ειχε πεσει στα χερια μου... Αλλα και παλι αυτα αποψεις ειναι... οταν ομως μου γινεται ομως ο πατος μαυρη τρυπα για να πληρωνω γραμματια και αναλωσιμα δεν ανεχομαι ψεγαδι.
pes ta xrisostome..!!!
kalws sas brikaΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Βασικά καλώς ήρθες στο forum φίλε teok8![]()
Τι μηχανάκι έχεις;![]()
exw k8 1000..ebala kai fwto sta gsxr,pigaine na peis kamia gnwmi..
Ok lets coolΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Τι με κάνεις;;;:a029:
Μπα!![]()
Εγώ θα σε
στολίσω.![]()
Μην αρχίσουμε τώρα...:a017:
![]()
Τα παίρνεις εύκολα εσύ ε;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Ok lets cool![]()
Yo nigga PEACE
![]()
Κι επειδη απλα μας εχει φαει η Ελληνικοτητα της καταστασης και καβαλαμε οτι αντεχουμε (φανταζεστε στο GSX-R ΛΑΣΤΙΧΑ με τακουνια και τιγκα κατσαβραχο κροκαλα και νεροφαγωματα???) εγω το ομολογω κι ας φαω πετρες αν ειχα πολλα πολλα φραγκα θα χα παρει στανταρ οτι μ αρεσει αλλα δεν μπορω να ζω μαζι (λογω ευρους τσεπης διοτι χαλαω πολλα σε ξεσκονοπανα) του και μιλαω για BUELL, SPEED TRIPLE, KTM ADVENTURE, DUCATI 1098,APRILIA MILLE FACTORY,
MV AGUSTA (την πιο καρακαταπανακριβοτερη εκδοση!!!!) ZZR1400, ZX10-R, GSX1400 και δεν γραφω γιατι θα παθω κραμπα διαρκειας στα δαχτυλα!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΑ!!!
:smilea:
![]()
Ωραίο φίλε,το έχεις και στην πένα! Να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος... που πάντα θα είσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
kalws sas brika![]()
exw k8 1000..ebala kai fwto sta gsxr,pigaine na peis kamia gnwmi..![]()
![]()