Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Bbc αυτοί, Διατσίδη εμείς!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iliask
    που τα θυμάσαι, doc, είσουν και εσύ εκεί τότε ,το 1992, έ?
    Και το '92 ήμουν, στις πρώτες μεταδόσεις με το Θανάση (είχε έρθει και ο Παπανδρέου την πρώτη φορά θυμάμαι!)...

...και από το '98 έως το '03 στο Eurosport έκανα τις μεταδόσεις των GP.

Και έχω να πω πως δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα!

Συμφωνώ πως σε ένα κανάλι σαν το ΕΤ3 το κοινό δεν είναι υπερειδικό και θέλει απλά λόγια, αλλά...

Όπως και καταλαβαίνω σαρδάμ και μπερδέματα λέξεων, προτάσεων κτλ, που συμβαίνουν κατά κόρον σε τηλεπαρουσιαστές - σχολιαστές κτλ... - βλέπε ποδόσφαιρο να φρίξεις τρισχειρότερα!

Συμφωνώ και πιστεύω ότι κριτική πρέπει να υπάρχει, αλλά μέχρι εκεί!
    Η κατάκριση και οι βρισιές, πέραν της πλάκας, δεν είναι σωστά ούτε δίκαια! Καλώς ή κακώς, ο Διατσίδης το έχει παλέψει για να το φέρει (όσες επιστολές διαμαρτυρίας κι αν σταλθούν στην ΕΤ3 δεν τρέχει κάστανο! Τα δικαιώματα του MotoGP τα έχει ο Διατσίδης), για να το φτάσει εκεί που το έχει φτάσει, με όποιον τρόπο.

Να σας θυμίσω κι άλλη μια επιλογή:
    Κλείστε τον ήχο
    ...κι έπειτα θα λέμε: ρε πως κάνουν τα δίχρονα 500άρια!!!! Ωραία εξάτμιση!!!:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Γιατί τέτοια εμπάθεια;;

Προτιμάτε εποχές που ψάχνατε για να δείτε τα GP;;; Τα "φέραν" στην Ελλάδα, και είναι ένα σημαντικό βήμα.

Συμβουλές Ναι, προτάσεις Ναι, αλλά βρισίδι; Γιατί;;

Δεν υπάρχει εμπάθεια το αντίθετο.Αλλά εφ' όσον πληρώνω θέλω να είναι όλα σωστά.Και αφού δεν είναι έχω το δικαίωμα της κριτικής.Αλλά όχι και να ανέχομαι τις μπούρδες του καθενός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Δεν νομιζω οτι η μεταδοση ειναι τοσο χαλια(που να δειτε και την F1 στον alpha )

Τα motoGP kai SBK τα παρακολουθω σε BBC, Eurosport ,MOTORS TV ,ET3......

To BBC ειναι μακραν ανωτερο σε ολα του...απο συνεντευξεις μεχρι καλυψη αγωνα...

Το ΕΤ3 ειναι απλα......ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ και μαλιστα ΚΑΚΟΣ.....

Νέο μέλος
    Νομίζω πως αν το κοινό κρίνει πως κάποιος λέει μπούρδες, ή αηδίες και αστειάκια τα οποία απλά υποβαθμίζουν ένα σπορ το οποίο είναι σημαντικό για το συγκεκριμένο κοινό, δεν είναι ούτε κακό, ούτε μεμπτό να βάζει κανείς όρια.
    Άλλωστε κανείς δε μίλησε για βρισίδια (εκτός και αν οι αηδίες αντάσσονται σε αυτή την κατηγορία)

Τώρα αν ο Διατσίδης ή όποιος άλλος, κατάφερε να έχει τα δικαιώματα μετάδοσης, δεν σημαίνει οτι μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει.
    Μπράβο του που το κατάφερε, μπράβο σε όλους εκείνους που μας έδωσαν την δυνατότητα να βλέπουμε αγώνες MOTOGP, και τους ευχαριστούμε.
    Αυτό δε σημαίνει όμως ότι για χάρη τους θα πρέπει να δεχόμαστε τα πάντα.

Σε τελική ανάλυση μιλάμε για ένα κρατικό κανάλι, και η αρνητική γνώνη του κοινού είναι πολύ σημαντικότερη.

Αντί λοιπόν να καθήσουν να αναρωτηθούν γιατί ξαφνικά κάποιος διαμαρτύρεται, θίγονται κι όλας, με σχόλια του τύπου " κάποια κοριτσάκια δεν τους αρέσει που σχολιάζουμε.."

Και αν θέλουμε να μιλάμε για μέλλον του MOTOGP και στην Ελλάδα καλά θα κάνουν να δουν και λίγο έξω από τα μουστάκια τους,..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Χαίρομαι που τουλάχιστον η ελληνική μετάδοση του Eurosport δεν θα υφίσταται πλέον.Απίστευτα βαρετή,μονότονη. Ακόμα θυμάμαι μια επική αναμέτρηση ,πέρυσι, μεταξύ Elias-Rossi και ο εκφωνητής εντελώς απαθής...Προτιμώ τα οοοοο του Διατσίδη απο την στωική αντιμετώπιση του αγώνα.

Δεν μου αρέσει όμως που θα χαθεί η απίστευτη μετάδοση των άγγλων του Eurosport.Ενθουσιώδης και παράλληλα τεκμηριωμένη με γνώσεις (τεχνολογικές και μή) ήταν ότι καλύτερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Νομίζω ως μία γενική παρατήρηση θα ήταν πολύ καλύτερο για όλους μας που παρακολουθούμε να κάτσουμε και να φτιάξουμε μία επιστολή να επισημάνουμε τις μαλακίες που λέει ο Διατσίδης και να τη στείλουμε στην ΕΤ3. Θεωρώ ότι θα βοηθούσε πολύ περισσότερο.
    Προσωπικά το έχω ξαναγράψει κιόλας δεν ταυτίζομαι με την άποψη ότι ο Διατσίδης είναι άσχετος δεν ξέρει τι του γίνεται κλπ.
    Απλώψς ο άνθρωπος απέχει πάρα μα πάρα πολύ από το χώρο της δημοσιογραφίας δεν γνωρίζει βασικά πράγματα πως ασ πούμε να "στήσει" ένα ρεπορτάζ ή να δώσει τηλεοπτικά αυτό που θέλει και αυτό καραφαίνεται και εμείς το αντιλαμβανόμαστε.
    Επειδή αυτό όμως δεν διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη είναι τι έχεις διδαχτεί τι ξέρεις και τι όχι νομίζω πως πρέπει να σταματήσει να εμεροληπτεί τόσο μα τόσο πολύ!!! Αν θέλει να καταλαμβάνει το 80% της εκπομπής του σχόλια για τον Ρόσι και τα κατορθώματά του τότε ας αλλάξει όνομα και ας την πει Rositime ή Χαζεύοντας τον Ρόσι ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Αλλά όταν θες να δεις αγώνα και να χαρείς προσπεράσεις επικίνδυνες στιγμές και οδήγηση δεν γίνεται να έχεις το Διατσίδη με τον Σκλεβενίτη να μιλάνε για τον Ρόσι ακατάπαυστα. Για όποιον και να μιλάγανε το ίδιο θα ήταν.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Θα είμαι από τους πρώτους που θα υπογράψουν επώνυμα, ένα τέτοιο κείμενο
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

εγω παλι πιστευω οτι ειναι μια χαρα......ειναι αληθινοι και κανουν μεταδοση
    σαν να ειναι στην καφετερια, απλως προσπαθωντας να το κανουν να βγει
    ετσι στην τηλεοραση τους χαλαει καπου στην πορεια...
    εμενα μου αρεσουν παντως και την θεωρω καλυτερη μεταδοση απο την φορμουλα 1
    που δεν ακους την φωνη τους να πιανει πανω απο 10 ντεσιμπελ ακομα και αν γυρισει
    ο κοσμος αναποδα...
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THRESH

Δεν μου αρέσει όμως που θα χαθεί η απίστευτη μετάδοση των άγγλων του Eurosport.Ενθουσιώδης και παράλληλα τεκμηριωμένη με γνώσεις (τεχνολογικές και μή) ήταν ότι καλύτερο.
    συμφωνώ απολύτως. Οι εγγλέζοι με τον mamola ήταν ότι καλύτερο, αν το παρακολουθήσεις εκεί μετά δε σου κάνει καρδιά να το δεις αλλού. Είναι τρομερά ενθουσιώδεις, ζητωκραυγάζουν κάθε οδηγό που νικάει, είναι αντικειμενικοί και πραγματικά 'φτιάχνουν' ατμόσφαιρα.

Την ώρα του αγώνα <κολάω> τόσο που δεν προσέχω τι λένε οι παραπάνω παρουσιαστές.Αλλά θα μου άρεσε να τους <κατέβαζε> λίγο ο ηχολήπτης ώστε να ακούγονται παραπάνω οι μηχανές

Αναπολώ τις φοβερές μεταδόσεις του Mamola που έβλεπα από Εurosport (nova) σαν φαντάρος στη Λήμνο. Ειδικά ανήμερα το Πάσχα του 2005 όλοι έψηναν και έτρωγαν και εγώ μόνος μου στο ΚΨΜ έβλεπα το πρώτο gp της Κίνας

Πλέον και εγώ έχω βαρεθεί τον Διατσίδη και τον άλλο και μου τι σπάει που όλα περιστρέφονται γύρω από τον Rossi (τον οποίο υποστηρίζω κιόλας ).

Του χρόνου με βλέπω για δορυφορική και BBC Sport (να δούμε και καμιά μικρή κατηγορία που σφάζονται).

Νέο μέλος
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ Δ.-Σ. ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΧΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΓΟΥ Η ΓΚΟΜΕΝΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ Η (ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) ΑΤΥΧΗΜΑ...
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ..
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.
    ΝΙΣΑΦΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ..
    MOTOWN

Thumbs up Ντουέτο Φαρφάλε

Πάρτε τους στην μούρη πάλι βραδιάτικο.
    "Έπεσε σαν πρωτάρης !!! "
    Ποιος,αυτός που είναι τουλάχιστον μια δεκαπενταετία μικρότερος σε ηλικία συν 35 χρόνια μεγαλύτερος σε ωριμότητα από εσάς και
    που έχει το ΤΑΛΕΝΤΟ και τα @@ για να οδηγεί αυτό το πράμα που λέγεται Duc,
    έτσι όπως
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΥΓΡΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ(και στα δικά μου),παλιόντουέτο της αηδίας δεν πρόκειται να δείτε...
    Πάνε να μας ξενερώσουν για το Μεγαλείο του Γιατρού με το γλύψιμο που του ρίχνουν.
    Μια φορά στα τόσα χρόνια τυχαίνει να βλέπουμε ΤΕΤΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ και
    έχουμε αυτό το Ντουέτο Φαρφάλε στο σπικάζ.
    Καλή σας νύκτα τυχερούληδες κι άντε,πάλι θα δείτε στον ύπνο τον ανομολόγητο έρωτα σας.
    Από του χρόνου BBC ,γιατί το Eurosport μας τελείωσε.
    Φιλάκια.

Σημ :
    Ζούμε μεγάλες στιγμές φέτος.
    Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της Αγίας Τριάδας : Vale - Stoner - Dani ! :hypnotize
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Δεν νομιζω οτι η μεταδοση ειναι τοσο χαλια(που να δειτε και την F1 στον alpha )

μια χαρα ειναι η μεταδοση της φ1 στον alpha, ισα ισα που μ'αρεσει ο παρουσιαστης...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. links για να μαθουμε τιποτα και εμεις ....
    από idi στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 19:58
  2. ποίηση (αχ αυτοί οι παπάδες)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:02
  3. διακοπες εμεις ετσι..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2004, 13:04
  4. olympic2008 Κι εμείς μιλάμε....