εγώ ούτε σε ειρωνεύτηκα, ούτε σε προσέβαλα με κάποιο τρόπο
όπως γουστάρεις, το σταματάμε εδώ
εγώ ούτε σε ειρωνεύτηκα, ούτε σε προσέβαλα με κάποιο τρόπο
όπως γουστάρεις, το σταματάμε εδώ
Τα συμπεράσματα δικά σου!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
ε όλο και κάτι σημαίνει όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από papaioannoug
ΥΓ. Το ότι διαφωνείτε μαζί μου (είτε ένας, είτε χίλιοι) δεν σημαίνει ότι έχω άδικο!!!!
Μάλλον είμαι κουλός-και ότι άλλο θέλεις σε σχέση με μερικούς παγκόσμιους εδώ μέσα!!!
Το παλικάρι ρωτάει κάτι του απαντάω κάτι και παραθέτεις την απάντηση μου!
Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτή είναι! Τώρα αν εσύ κρίνεις επειδή οδηγάω μηχανή 2,5 χρόνια ότι ξέρεις κάτι παραπάνω τότε απάντα στο παλικάρι κ όχι σε μένα!
Και τέλος η οδήγηση παπιού με οδήγηση SS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!
1ον κ κυριότερον διαφορά στα άλογα (αλλιώς ανοίγεις το γκάζι στο ένα αλλιώς στο άλλο)
2ον το στρίβειν έχει πολύ μεγάλη διαφορά (αλλά δεν κάθομαι να το αναλύσω βαριέμαι)
3ον φρένα
4ον θέση οδήγησης
Αυτά![]()
Pain of Solitude
Παιδια chill μια ερωτηση εκανα , δεν ηξερα οτι 8α γινοταν λογος για να .... . Ειδατε τι κανει μια R6 σπερνει τιν διχόνοια!
Peace out dudes![]()
The bicycle is a curious vehicle. Its passenger is its engine.
όχι, σου παρέθεσα την απάντηση που έδωσες σε μέναΑρχικά δημιουργήθηκε από papaioannoug
Το παλικάρι ρωτάει κάτι του απαντάω κάτι και παραθέτεις την απάντηση μου!
και σου έγραψα πως δεν είναι δυνατόν να μη μετράει καθόλου ότι διαφωνέις με τη συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ
οι διαφορές αυτές είναι ποσοτικές, όχι ποιοτικέςΑρχικά δημιουργήθηκε από papaioannoug
Και τέλος η οδήγηση παπιού με οδήγηση SS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!
1ον κ κυριότερον διαφορά στα άλογα (αλλιώς ανοίγεις το γκάζι στο ένα αλλιώς στο άλλο)
2ον το στρίβειν έχει πολύ μεγάλη διαφορά (αλλά δεν κάθομαι να το αναλύσω βαριέμαι)
3ον φρένα
4ον θέση οδήγησης
[/B]
όταν ξεβαρεθείς θα χαρώ πολύ να μάθω με ποιό τρόπο έχει "πολύ μεγάλη διαφορά" το στρίβειν του παπιού και του ΣΣ, πάντα μου αρέσει να διαβάζω ρηξικέλευθες απόψεις
![]()
Παιδια τελικα δεν την πηρα την R6 ! Το γυρισα στα Ιταλικα και συγκεκριμενα πηρα μια Ducati 750ss , μπορει να μην εχει την δυναμη της R6 αλλα το μηχανακι με τρελανεΠως να το κανουμε η Ιταλικη φινετσα με κερδισε
Αντε παμε να λιωσουμε μερικα λαστιχα
(λεμε τωρα !! )
Να το χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι, εξοπλισμό να φοράς πάντα και αξέχαστα χιλιόμετρα να διανύσετε μαζί !Αρχικά δημιουργήθηκε από Raiden
Παιδια τελικα δεν την πηρα την R6 ! Το γυρισα στα Ιταλικα και συγκεκριμενα πηρα μια Ducati 750ss , μπορει να μην εχει την δυναμη της R6 αλλα το μηχανακι με τρελανεΠως να το κανουμε η Ιταλικη φινετσα με κερδισε
Αντε παμε να λιωσουμε μερικα λαστιχα
(λεμε τωρα !! )
![]()
![]()
![]()
να παρεισ οτι σου αρεσει αρκει να μην εχει σοβαρο χτυπημα κ να εχει λιγα χιλιομετρα.δηλαδη να το παρεισ απο καποιον εμπιστο.ενα καλο σερβισ καινουργια λαστοιχα κ καλα χιλιομετρα.
46--41
H μηχανη μολις ειχε βγει απο το μεγαλο το Service ,λαστιχα ειναι καινουργια και γενικα ειναι σε αψογη κατασταση. Το παλικαρι το εχει σαν τα ματια του. Μονο τα χερουλια αλλαξα και λιγο γρασαρισμα το γκαζι γιατι ηταν πολυ σκληρο, χιλιομετρα εχει κοντα στα 30000. Κατα αλλα ειναι gg!![]()
Κρανακι, μπουφανακι ακομα και για να πας στο περιπτερο [ναι ναι στο περιπτερο που απεχει 200 μετρα και μεχρι προτεινως πηγαινες με τα ποδια ειναι δεδομενο οτι τωρα θα πηγαινεις με το μοτορι, τουλαχιστον τον πρωτο καιρο] κι αμα βγεις και παραεξω μποτουλα και παντελονακι. Παντα ορθιος, καλα χιλιομετρα
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Σας ευχαριστε παιδες για τις ευχες και τις συμβουλες σας.![]()
egw padws kserw apo to mixaniko moukai pollous allous oti ta yamaha r6 ta palia logo to oti ta xoun skisei oloi (logiko) vgazoun problimata ,kirios stous diskous. vrhka ena r6 tou 01 px apo ena kathigiti mou sti sxoli kai mou pe oti to mono provlima einai oti tou klotsaei i 2a,pou simainei 1000 eyro gia ftiaksimo afou katevenei to moter. apopsi mou einai oti an thes kati palio se ss protimise kapio honda giati adexoun perisotero den einai diladi toso zimiarika.oso gia to thema 1hs mixanis,an exeis myalo sto kefali sou kai ksereis tis dynatotites sou pare kai r1.apla einai protimotero na synithiseis me kati pio mikro kai adynamo,mono kai mono giati tha boreseis na ekmetaleyteis tis dynatotites tou pio eykola kai na to xareis perisotero gia arxh....
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Eγω αγορασα πριν 4 μηνες ενα R6 του 1999 με 34000 κμ, φοραει εξατμιση και φιλτρο ΚΝ. Εχω κανει 11000 απο τοτε και δεν εχει κανει κιχ. Του εκανα ενα γενικο σερβις οταν το πηρα και αλλαζω και τα λαδακια καθε 3000κμ. Ειναι τι θα σου τυχει, στα μεταχειρισμενα πρεπει να εισαι κ λιγο τυχερος!!! Εγω προτεινω να την παρεις θα το ευχαριστηθεις οσο τιποτα αλλο.
Υ.Γ. Δεν νομιζω σε καμμια περιπτωση οτι το cbr ειναι καλυτερο για κανενα λογο.