Des kai tis dikes mas exatmiseis sta agonistrika nea : Yamaha Czech Endurance Cup.Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Επιτέλους ήρθε και την έβαλα.
H tiforce mas edose 135 ps / 15750 rpm ....
Πόσα έδωσε!?!? Τα μέτρησες σε δυναμόμετρο και έβγαλαν τέτοια απόδοση?
Πέραν απο power commander τι άλλες αλλαγές έχετε κάνει?
Είπαμε, απο τις καλύτερες εξατμίσεις στο κόσμο οι TiForce αλλά 145 βγάζουν τα full kit... μια απόδοση περίπου στα 125 στη ρόδα θα μου ακουγόταν πολύ πιο φυσιολογική![]()
![]()
![]()
Metrisame 3 moto.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Πόσα έδωσε!?!? Τα μέτρησες σε δυναμόμετρο και έβγαλαν τέτοια απόδοση?
Πέραν απο power commander τι άλλες αλλαγές έχετε κάνει?
Είπαμε, απο τις καλύτερες εξατμίσεις στο κόσμο οι TiForce αλλά 145 βγάζουν τα full kit... μια απόδοση περίπου στα 125 στη ρόδα θα μου ακουγόταν πολύ πιο φυσιολογική![]()
![]()
![]()
1. complete Standard me 1200km---> 124 ps stis 13750 dinamometro stin Prague.
2. copmlete standard me 2300km---> 122 ps/13800 dinamomerto ligo exo apo to Brno.
moto no2. me Tiforce full titanium / power commander /bmc race ---> 127ps / 13800
3.Moto me Tiforce full titanium / Power commander / Bmc race / AIS removed and plugged / me 700km ---> 135ps /15750 dinamometrisi sto Brno se dinamometro etairias pou kataskevazei slipper clutches kai exartimata beltioseon TTS .
Xekinisame me ton xarti tis moto no2 kai meta apo arketi douleia ston xarti eidame to kalitero apotelesma 135ps.
Simeiosi1.: H moto no2 doulevei pio plousio migma ( den exoun aposindesi to AIS kai eno o sensor Lamda tou dinamometrou diabazei sosto meigma stin pragmatikotita i moto einai plousia ) giauto kai i diafora stin metrisi.
Simeiosi2.: H moto no2 kai no3 exoun tin idia ipodinami mexri tis 14000....apo ekei mexri tis 16000 h moto no2 kremaei (plousio migma) eno h moto no3 sinexizei tin anodo sta ps....![]()
Εντυπωσιακή απόδοση αν μη τι άλλο, προφανώς τα δυναμόμετρα είναι λίγο πιο αισιόδοξα, γι'αυτό και τα 135 άλογα.... στο δρόμο ποια δουλευει καλύτερα? η 2 ή η 3?
H moto 2 kai 3 exoun idia isxy mexri tis 13900 127ps ...
Apo kei kai pera H 2 kremaei eno H 3 sinexizei mexri tis 15809rpm opou kai dinei max 135.52 PS
H moto exoun akribos idia exatmisi filtro kai commander.
Moni diafora H kaliteri xartografisi stin moto 3 kai i katargisi tou sistimatos gia ta "ka8ara kausaeria "
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Εντυπωσιακή απόδοση αν μη τι άλλο, προφανώς τα δυναμόμετρα είναι λίγο πιο αισιόδοξα, γι'αυτό και τα 135 άλογα.... στο δρόμο ποια δουλευει καλύτερα? η 2 ή η 3?
Den exoume metro sigrisis ektos apo to dinamometro.
Oi moto einai gia agonistiki xrisi mono stin pista
kai den tis exoume mexri stigmis dokimasei tautoxrona .
Γνωριζεται οτι στο display της μηχανης βγαινουν καποια errors οταν πχ η μηχανη πεσει κατω. Προσφατα ετυχε να συναντηθω με εναν μηχανικο απο την Yamaha ,η τουλαχιστον ετσι ισχυριστηκε , και ελεξε αν υπηρχε καποιο error στην μηχανη μου.
Επειδη μου εχει πεσει μια φορα η μηχανη (ευτηχως που εχω κοκαλους , μανιταρια τα λετε εσεις) το βρηκε ο τυπος και το εκανε erase.Δεν μπορεσα να συγκρατησω τον τροπο που το εκανε αλλα ειναι κατι παρομοιο με το configuration της φωτεινoτητας του display αλλα κατι ρολο επεξε και το kill switch. Αν γνωριζει κατι καποιος σας παρακαλω ας απαντησει.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Shut up....Don't turn this rape into a murder!!!!
Τάκη ανέβασε κανένα videaki.y0!~
χαχαχα σοβαρά θέλω vid να δώ το r6 γιατί έχω σκατοκ@υλαλαλα.
![]()
![]()
www.myspace.com/deathmetalito