Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
θα το δωσω μονο στον Νικο γιατι μου το εχει κλεισει το παιδι ( αν μου το ακυρωσει θα το κρατησω ) και θα παρω το κ8 .
ziliaridesssss k8![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
θα το δωσω μονο στον Νικο γιατι μου το εχει κλεισει το παιδι ( αν μου το ακυρωσει θα το κρατησω ) και θα παρω το κ8 .
ziliaridesssss k8![]()
![]()
![]()
![]()
panagiwta k mixalis....
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ε και αυτο αftermarket ειναι...![]()
![]()
Εμενα ρωτας αν το πουλησω?Η τον αλλον?Δεν ξερω και τα ονοματα σας γμτ.,,μαζευτηκαμε πολλοι.![]()
![]()
κ7 600 ΓΙΑΝΝΗΣ χαρηκα ,
το ονομα σου ?
wraia... vrikame kai tin lysi
esy tha to dwseis ston niko kai egw tha to dwsw se sena![]()
![]()
![]()
panagiwta k mixalis....
Γινα ρωταω αν ρωταγες εμενα λες να με λενε αλλιως εκτος απο Ιωαννη??:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
κ7 600 ΓΙΑΝΝΗΣ χαρηκα ,
το ονομα σου ?
Εγω παλι δεν χαρηκα καθολου...θελω το και γω σε λευκο 1000 αλλα δεν μου καθεται γμτ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
σωστος !!! ολη μερα μερα παραλια τι περιμμενεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Γινα ρωταω αν ρωταγες εμενα λες να με λενε αλλιως εκτος απο Ιωαννη??:wacko:
Εγω παλι δεν χαρηκα καθολου...θελω το και γω σε λευκο 1000 αλλα δεν μου καθεται γμτ...![]()
Nα πηγαινω κιολας καλα θα ηταν...Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
σωστος !!! ολη μερα μερα παραλια τι περιμμενεις ...![]()
![]()
Φοβαμαι εκεινους τους ανθρωπους στην παραλια που εχουν κατι μπλουζακια της Greenpeace και εχουν κατι πανό που λενε "save the whales" ...την αλλη φορα τους ελεγα...."ρε δεν θελω ρε ανθρωπε μου να μπω μεσα"... αλλα εκεινοι τον χαβα τους...με εριχναν συνεχεια μεσα με το ζορι![]()
![]()
Nα πηγαινω κιολας καλα θα ηταν...![]()
![]()
Φοβαμαι εκεινους τους ανθρωπους στην παραλια που εχουν κατι μπλουζακια της Greenpeace και εχουν κατι πανό που λενε "save the whales" ...την αλλη φορα τους ελεγα...."ρε δεν θελω ρε ανθρωπε μου να μπω μεσα"... αλλα εκεινοι τον χαβα τους...με εριχναν συνεχεια μεσα με το ζορι![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa save weelyyyyyyyyy
panagiwta k mixalis....
Nα πηγαινω κιολας καλα θα ηταν...![]()
![]()
![]()
για μενα πηγαινε το ολη μερα στην παραλια , οχι για σενα (προς απο φυγην παρεξηγισεως ) .
Ναι δεν ειδες..παρεξηγηθηκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
για μενα πηγαινε το ολη μερα στην παραλια , οχι για σενα (προς απο φυγην παρεξηγισεως ) .![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ναι δεν ειδες..παρεξηγηθηκα...![]()
[/QUO
ειναι στην φυση σου να την λες στους αλλους ή το κανεις μονο εδω ... ?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
Ναι δεν ειδες..παρεξηγηθηκα...![]()
[/QUO
ειναι στην φυση σου να την λες στους αλλους ή το κανεις μονο εδω ... ?
Giati file, se poion ''tin eipe''????![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Giati file, se poion ''tin eipe''????![]()
![]()
αν δεις φιλε μου σε οσες απαντησεις εχει δωσει πιο πανω , ολες εχουν καποια ειρωνια , δεν το ξερω το παιδι ,μπορει να ειναι και γαμω τα ατομα , εγω παντως απ τις απαντησεις αυτο καταλαβαινω
Ρε πας καλα??Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
αν δεις φιλε μου σε οσες απαντησεις εχει δωσει πιο πανω , ολες εχουν καποια ειρωνια , δεν το ξερω το παιδι ,μπορει να ειναι και γαμω τα ατομα , εγω παντως απ τις απαντησεις αυτο καταλαβαινω![]()
Που την ειδες την ειρωνεια ρε Ιωαννη?Εδω αυτοσαρκαζομαι μονος μου τι στα διαλα δεν βλεπει κανεις τι γραφω?![]()
Αν εννοεις το θεμα του του οτι τα πουλατε αλλα δεν θελετε να τα πουλησετε στην ουσια δεν περεχει καθολου δοση ειρωνιας και απλα το ειπα σαν φιλος πως το βλεπω απο απ εξω.![]()
Μην βλεπετε πραγματα που δεν υπαρχουν.![]()