Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 173

Θέμα: Laguna Seca Moto GP

Παλαιό μέλος
    Αυτή είναι η μαγκιά του Γιατρού

μας έβαλε πάλι να μιλάμε και να αναλύουμε και να τρωγόμαστε

μας χόρτασε γκολ και ξύλο.....

δείτε εδω μέσα οι προηγούμενοι αγώνες πόσα posts και πόσες αναγνώσεις έχουν και δείτε και αυτο το thread και θα καταλάβετε............

Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel

δείτε εδω μέσα οι προηγούμενοι αγώνες πόσα posts και πόσες αναγνώσεις έχουν και δείτε και αυτο το thread και θα καταλάβετε............
    Μα αυτή ακριβώς είναι η διαφορά σε σχέση με τα άλλα μηχανοκίνητα αθλήματα .... εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω F1 εδώ και χρόνια .... αν είναι την μάχη να τη δίνουν τα ηλεκτρονικά καβλιτζέκια και οι στρατηγικές δεν θα πάρω ευχαριστώ ....

(να καταργηθούν τα ηλεκτρονικά κέρατα τώρα .... )

Αν είναι το γυρίζω και έχω σε VHS γαμώ τους αγώνες από το 1980 και μετά σε superbikes ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    (να καταργηθούν τα ηλεκτρονικά κέρατα τώρα .... )
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ....
    Αν είναι το γυρίζω και έχω σε VHS γαμώ τους αγώνες από το 1980 και μετά σε superbikes ...

μονο προσεχε... εκει που περιμένεις να δεις κανεναν Eddie Lawson σου βγει "η βερα στο δεξί"*!!!

*ξέρεις εσύ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    μονο προσεχε... εκει που περιμένεις να δεις κανεναν Eddie Lawson σου βγει "η βερα στο δεξί"*!!!

*ξέρεις εσύ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

... άρε μάνα τι μου έκανες ....

CBR600 COROLLA 2.0T WR250 Το avatar του/της marmel.gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    μαρμελ.. ο χευντεν μπορει να ειναι ενα αισχος κ μισο, κατα την αποψη σου, αλλα αυτος σας εδωσε πρωταθλημα.. για μενα δν το αξιζε, αλλα δν εχει σημασια.. σημασια εχει οτι αν ποτε παρετε ξανα πρωταθλημα, δν θα ειναι του πεντροζα.. μαλλον του ντοβιτσιοζο.. ο χευντεν μ αρεσει γιατι τωρα πια ειναι κ πολυ προσγειωμενος σαν χαρακτηρας.. θεωρω οτι για το numbers dont lie εφταιγε κυριως η καταγωγη του.. η χοντα test rider τον ειχε τοτε, κ σαν test rider συνεχιζει να του φερεται ακομα. ελπιζω να χει καλυτερο μελλον στη ντουκατι κ να τα παει καλα.
    βασιλη οτι και να πουμε ειναι νωρις....
    θα δειξει....

CBR600 COROLLA 2.0T WR250 Το avatar του/της marmel.gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel

σωστος!!!! φαντασου ποσο χωμα ηταν ο βρωμιαρης τοσο καιρο....
    εναν αγωνα εκανε καλο και αυτον μισο........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
    σωστος!!!! φαντασου ποσο χωμα ηταν ο βρωμιαρης τοσο καιρο....
    εναν αγωνα εκανε καλο και αυτον μισο........
    βαλε κανενα παυσιπονο στο κωλαρακι του πεντρουζα να σταματησει να ποναει για να τρεξει και να παρει το πρωταθλημα:rotflmao:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ότι να ναι λέμε.
    Μ αρέσει που ορισμένοι ψάχνετε να βρείτε ψεγάδι στην νίκη του γιατρού. Ρε παιδιά το είπαμε μην λέμε ότι να ναι. Ο άνθρωπος σε αυτόν τον αγώνα παρέδωσε μαθήματα. Προσωπικά δεν τον πάω μία και πιστεύω ότι πολλές από τις νίκες που έχει κάνει στο παρελθόν τις πέτυχε επειδή είχε απέναντι του καρακομπλεξικούς αντιπάλους (λέγε με Σέτε). Αλλά αυτή η νίκη δεν μπάινει σε αυτήν την κατηγορία. Ήταν μάγκικη και στα ίσα.
    Να το δούμε κι αλλιώς. Ο Βάλε αν ξέρει κάτι πάρα μα πάρα πολύ καλά εκτός των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του είναι να σπάει την ψυχολογία του άλλου. Το ξέρει τέλεια. Και αυτό έκανε και με τον Ασυτραλό. Τέλος. Προσωπικά τη θεωρώ από όσες θυμάμαι την πιο αμάγκικη και την πιο τσαμπουκαλίδικη νίκη του Βάλε την τελευταία τετραετία αν σκεφτούμε ότι απέναντι του δεν είχε τον Χέιντεν ή τον Σέτε αλλά τον Στόνερ που είναι επίσης οδηγάρα.
    Και καλύτερα πολύ καλύτερα που έλλειπε ο Πεντρόσα γιατί είδαμε αγώνα και όχι τρίχες. Εμάς τους θεατές συμφέρει αυτό που μας αρέσει το άθλημα.
    Τώρα να πούμε και λίγο για τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα να διακινδυνεύσω μία πρόβλεψη οδεύει προς το τέλος του. Για εμένα όπως το βλέπω δύο αγώνες έχουν μείνει για να το γυρίσει ο Στόνερ. Τον Ντάνι ξεχάστε τον κατ εμέ.
    Ο επόμενος στην Τσεχία που δεν νομίζω να αντέξει εκεί ο Αυστραλός και στην Ιντιανάπολη. ΑΝ δεν κάνει κάτι στους δύο αυτούς αγώνες γεια σας και εις άλλα με υγεία. ΑΝ όμως μπορέσει και πάρει νίκες έστω και αγχωτικές μετά πάει Μπιζάνο αν θυμάμαι καλά όπου ο γιατρός δεν τα πάει καλά και έχει σχετικό προβάδισμα.
    Τέλος το ξανάλέω καλά τα ηλεκτρονικά τα... κοντρόλλια και τα τοιαύτα αλλά αυτό το πρωτάθλημα δεν παίζεται πλέον σε αυτά. Κι όποιος διαφωνεί ας διαβάσει κάποια σχετικά ρεπορταζάκια στον ειδικό τύπο και θα καταλάβει τι εννοώ. Η ψυχολογία και τα πεσίματα θα δώσουν φέτος τον τίτλο.
    [/QUOTE

Eχουμε Μπαρμπαστρούμφ καιρό να τα πούμε!
    Νομίζω ότι ο ΣΤΟΝΕΡ έκανε το μεγαλύτερο λάθος καί προκάλεσαι το θεό!!!
    Κάποιος θα έπρεπε να του ψυθηρήσει ότι 7 παγκόσμια δεν είναι τυχαία!!!
    Βέβαια έτσι λειτουργούν-εποικοινωνουν όσοι αγοράζουν μπουρδ.... όπως DUCATI!Παρεπιπτόντως 10/08 ξεκινάω για Nordcapp!Και όλο το υλικό θα πάει Μπάρμπαστρουμφ αν και εφόσον συμφωνήσει!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gusgen

Eχουμε Μπαρμπαστρούμφ καιρό να τα πούμε!
    Νομίζω ότι ο ΣΤΟΝΕΡ έκανε το μεγαλύτερο λάθος καί προκάλεσαι το θεό!!!
    Κάποιος θα έπρεπε να του ψυθηρήσει ότι 7 παγκόσμια δεν είναι τυχαία!!!
    Βέβαια έτσι λειτουργούν-εποικοινωνουν όσοι αγοράζουν μπουρδ.... όπως DUCATI!Παρεπιπτόντως 10/08 ξεκινάω για Nordcapp!Και όλο το υλικό θα πάει Μπάρμπαστρουμφ αν και εφόσον συμφωνήσει!!! [/B]

Καλά τώρα να με συγχωρείς αλλά αυτά που λες εντελώς φιλικά στο λέω δεν στέκουν.
    Τι θα πει προκάλεσαι το θεό; καταρχάς διαφωνώ κάθεται και λόγω πεποιθήσεων με την έννοια θεός. αλλά τεσπά το να λες έναν άνθρωπο τον οποιονδήποτε θεό είναι νομίζω το λιγότερο υπερβολικό.
    Σαφώς και 7 τίτλοι δεν είναι τυχαίοι. Αλλά σε αυτό το άθλημα έτσι γίνεται βρε συ. Προκαλεί ένας οδηγός τον άλλον. Απλά πράγματα. Πρόπερσι το πρωτάθλημα χάθηκε από τον κοτοπουλά ο οποίος σαφώς δεν έχει το ταλέντο του Βάλε. Κι όμως το έχασε. Πέρσι ο Στόνερ έκανε περίπατο. Φέτος ο γιατρός είχε διαφορά και ο Αυστραλός τη μείωσε στα μισά. Έτσι είναι το παιχνίδι ρε συ έτσι λειτουργεί.
    και να σου πω και κάτι τελευταίο. Φέτος εφόσον το πάρει ο γιατρός που μάλλον αυτό θα γίνει θα πω αυτό που λέω και τώρα. Ότι για μένα προσωπική άποψη θα είναι το πιο καλό του πρωτάθλημα ο πιο ώριμος του τίτλος.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    φοβερος αγώνας και μακαρι να γίνει καλυτερος στο Brno! Viva Vale!

Παλαιό μέλος

,

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	d_2.jpg 
Προβολές:	330 
Μέγεθος:	72,0 KB 
ID:	137613

Σαν να του λέει, φάε την σκόνη μου

O Doohan πήρε θέση, πολύ διπλωματική όμως....

http://www.motogp.com/en/news/2008/D...ssi+Stoner+row

Και ένα video με την περίληψη της μάχης

http://www.motogp.com/en/videos/2008...ca+2008+battle

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    έχω δει τον αγώνα 5 φορές και ακόμη δεν τον έχω χορτάσει...

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Laguna Seca U.s. Gp
    από nktR στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2007, 22:36
  2. Moto Gp Laguna Seca
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 176
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2007, 06:37
  3. Moto Gp
    από Valentino_Ptossi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 12:30
  4. Moto-Gp (Qatar)...Σάββατο και όχι Κυριακή ο αγώνας...
    από Stomu Yamashta στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2004, 01:48
  5. Moto GP 2
    από Omni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας