![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
οχι ρε μλκ...μολις προσεξα την υπογραφη σου.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
οχι ρε μλκ...μολις προσεξα την υπογραφη σου.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμενα μ' αρεσουν οι στοκιες μου. Αλλα να πω του στραβου το δικιο, αν μπορουσα να βγαλω τις εξατμισεις απο τον κωλο και να βαλω μια τεραστια μπουρακλα σαν του 1000 θα μ' αρεσεκι αν μπορουσα και στο xmax να πετυχω να ακουγεται σαν το tmax κι οχι κατι εξατμισεις που βαζουν κι ακουγεται σαν παπι παλι θα μ' αρεσε. Αλλα απο κει και περα, αν κρατησω το fazer σκεφτομαι για κουστουμακι σε κανα 6μηνο. Αλλα για χερι στον κινητηρα, δε θελω. Εκτος κι αν μου βαλει καποιος δωρεαν κομπρεσορα στο fazer και υπερκυβισει επισης δωρεαν το xmax
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Θα δωσω κωλο ρπμ αλλα εκεινα τα fcr καποτε....ΚΑΠΟΤΕ..... (πως λεμε καπότε σε τιμη ευκαιριασε)
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Που να τα δεις και σε peCaso...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...........αλλα εκεινα τα fcr καποτε.....
δλδ ΣΤΟΚ λενε αυτα που πάνε ΑΡΓΑ?![]()
Μλκ Αντωνη εχω κλ@σει στο γελιο εισαι θεος!Ο Τρουπαρς που ειναι ρε παιδια??Ετσι στο υποχθονιο πηρε την μηχανη που προοριΧζα (οπως λεμε πΧιοτητα) για εμενα??
![]()
![]()
Κανονισε κ@λοπαιδι να το κυκλοφορεις μαμα με τελαρο πισω και μπροστα καλαθακι απο το ποηλατακι που κυκλοφορουσες μικρος για τα ψωνια της λαικης σε εφαγα μλκ μου!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
πάντως όχι αυτά που τα οδηγούνε ΣΤΟΚοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
δλδ ΣΤΟΚ λενε αυτα που πάνε ΑΡΓΑ?![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ελα ρε αδερφε? Εχεις xmax + fazer?Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εμενα μ' αρεσουν οι στοκιες μου. Αλλα να πω του στραβου το δικιο, αν μπορουσα να βγαλω τις εξατμισεις απο τον κωλο και να βαλω μια τεραστια μπουρακλα σαν του 1000 θα μ' αρεσεκι αν μπορουσα και στο xmax να πετυχω να ακουγεται σαν το tmax κι οχι κατι εξατμισεις που βαζουν κι ακουγεται σαν παπι παλι θα μ' αρεσε. Αλλα απο κει και περα, αν κρατησω το fazer σκεφτομαι για κουστουμακι σε κανα 6μηνο. Αλλα για χερι στον κινητηρα, δε θελω. Εκτος κι αν μου βαλει καποιος δωρεαν κομπρεσορα στο fazer και υπερκυβισει επισης δωρεαν το xmax
![]()
![]()
![]()
Για να μην το γραφεις συνεχεια σε οσα thread συμμετεχεις, μοντς, καντε το ενα sticky να τελειωνουμε![]()
Τρουπερ, ντυσε το και με ζελατινες και ασε τους αλλους να ξε-στοκαρουν. Παλι μπροστα θα φευγεις απο τα αλλα κουλαδια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και η πλακα ειναι οτι θες να σε περναμε και για σοβαρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ανταλασω φωτο της φατσας μου εκεινη την ωρα με φωτο της δικης σου τη στιγμη που ο παπας ειπε το ''η δε γυνη να φοβειται τον ανδρα'' :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
![]()
:a029: :a029: :a029:
Τη φάτσα του Trooper την έβγαλε κανείς φωτογραφία ;;; Πλερώνω όσο όσο λέμε.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλά. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Εδώ μας έλεγε ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος να παρεμβαίνει κάποιος με aftermarket στο Fazer καθώς το μηχανάκι ήταν απλά τέλειο. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
δεν ειπα κατι τετοιο αλλα που να θυμασαι σε αυτη την ηλικια....κοντοζυγωνει και το αλτσχαιμερ...
παντως αν θες να εγγραφεις εκει που δουλευω μπορω να σε διευκολυνω![]()
το air condition το πηρα απο τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Επίσης, πωλείται καναπές-γωνία μήκους 3.30m, 32άρα TV, ψηφιακή φωτογραφική olympus και θα σκεφτώ τι άλλο...![]()
![]()
![]()
![]()
:a029: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε Αντουαν, σοβαρα ρε μλκ τωρα... με τον Τρουπερ πας να βγαλεις ακρη? Εδω δε βγαζεις μαζι μου!
στη πρωτη ρε μπαρμπα και συ !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ρεεεεε..... μακριά από τον Troopie......
Είναι πολύ πιο μπροστά από εσάς.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ:
Κιόλας στη 2η βόλτα του με το μηχανάκι, που πήγε?
ΧΩΜΑ ΠΗΓΕ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε με τα γεροντια που μπλεξαμε...![]()
αμα σου πω γιατι δεν εχεις δει φωτο θα γελαει το πανελληνιο !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αυτός ο μαλλιούρας που κρύβεται ;;;![]()
![]()
![]()
Φωτό γιατί ΔΕΝ έχουμε δει ακόμα ;;;(όχι του μαλλιούρα ..........)
![]()