Μόλις θυμήθηκα (μου θυμήσανε μάλλον) ότι στις 5/6 δεν μπορώ!
Αλλά με τίποτα όμως!
Εκτός και αν αφήσουμε το μωρό χωρίς νονό!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε το μλκα!
Μόλις θυμήθηκα (μου θυμήσανε μάλλον) ότι στις 5/6 δεν μπορώ!
Αλλά με τίποτα όμως!
Εκτός και αν αφήσουμε το μωρό χωρίς νονό!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε το μλκα!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Nαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
έχεις κάποια εναλλακτική πρόταση;
Απο εδω και στο εξης ολοι πληρωνουμε στα διοδια σε χαρτονομισματα των 50+? ή σε λεπτα, μεχρι να πεσουν αισθητα οι τιμες.
Διαδωστε το οσο μπορειτε, σε οσους μπορειτε, με οποιο μεσο μπορειτε.
Τι λετε?
Δώσε εσύ χαρτονόμισμα των 50 για να σου αδειάσει ο υπάλληλος μία σακούλα ψιλά που έχει μαζέψει από τους υπόλοιπουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Απο εδω και στο εξης ολοι πληρωνουμε στα διοδια σε χαρτονομισματα των 50+? ή σε λεπτα,.
Η δουλειά πρέπει να γίνει με κέρματα, για να μην τους δώσεις την ευκαιρία της αντεκδίκησης.![]()
ωραια η αρχη θα γινει τον Ιουνη και οσο παει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Nαι.
Απο εδω και στο εξης ολοι πληρωνουμε στα διοδια σε χαρτονομισματα των 50+? ή σε λεπτα, μεχρι να πεσουν αισθητα οι τιμες.
Διαδωστε το οσο μπορειτε, σε οσους μπορειτε, με οποιο μεσο μπορειτε.
Τι λετε?
(αν δεν ειχει track day...))
εγω θα πλερω με φραγκοδιφραγκα
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Δώσε εσύ χαρτονόμισμα των 50 για να σου αδειάσει ο υπάλληλος μία σακούλα ψιλά που έχει μαζέψει από τους υπόλοιπους.
Η δουλειά πρέπει να γίνει με κέρματα, για να μην τους δώσεις την ευκαιρία της αντεκδίκησης.![]()
Σωστοοοοοοοοοος!!! Ασε που θα πρεπει μετα και να τα ασφαλισεις καλα, φανταζεσαι να φας καμια σουπα σε στροφη απο ...μετακινηση φορτιου??!![]()
![]()
![]()
Nomhzw οτι πρέπει να πάμε με 1 και 2 λεπτά (ψιλά) και όχι 50 και 20ευρα .... γιατι όντος 8α μας δίνουν τα ψιλά των προηγούμενων ...
:smilea:![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ……ΜΟΝΟ ΨΙΛΑ…..Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Nomhzw οτι πρέπει να πάμε με 1 και 2 λεπτά (ψιλά) και όχι 50 και 20ευρα .... γιατι όντος 8α μας δίνουν τα ψιλά των προηγούμενων ...
:smilea:![]()
![]()
@ Pokerland
Εγώ απλώς να υπενθυμίσω οτι είναι η κυβέρνηση που αποφάσισε την αύξηση και όχι οι υπάλληλοι των διοδίων. Άμα θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για κάτι, τουλάχιστον να το κάνετε στους υπεύθυνους.
Μάλλον είναι λάθος κίνηση αυτό κατά τη γνώμη μου...
E, τι να κανουμε τωρα. Οταν κανουν απεργια τα λεωφορεια οι πολιτες την πληρωνουν και οχι η κυβερνηση / βουλευτες κτλ.
Το κατω κατω λεφτα θα τους δωσουμε και θα μας δωσουν ρεστα.
Δεν ειπαμε να τους π$δ$ξουμε.![]()
![]()
Για όσους δεν βλέπουν τα 'μικρότερα' τόπικς, να επιστήσω την προσοχή σας και στο thread του Gandalf στην ενότητα Σκέψεις-Προβληματισμοί.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Έχω την εντύπωση οτι έτσι δεν θα λυθεί το πρόβλημα και πάλι θα έχουν κάτι να κατηγορήσουν όλους εμάς που έχουμε μηχανή.Δεν νομίζω ότι με το να ταλαιπωρήσουμε τους συμπολίτες μας θα καταλάβουν οι πολιτικοί και θ αλλάξει κάτι.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
δηλ ρε παιδια τι να κανουμε? ολα καλα? μελι γαλα?
αν δε κανουμε κατι θα αλλαξει?
οχι πειτε μου
ολο αρνητικα βλεπετε στο ενα και το αλλο
και στη τελικη αμα ειναι να πληρωσει καποιος παραπανω να πληρωσουν τα αυτοκινητα! δε ηταν ο σκοπος τους απο τη αρχη αυτο? να μειωθει ο αριθμος των κουτιων?
το ιδιο ειμαστε?
(και εχω αυτοκινητο ετσι! για να μη λετε οτι μιλαω για τη παρτη μου μονο)
ολα στο ιδιο καλαθι δηλαδη
εγω παντως αμα αυξηθουν ΚΑΙ τα τελη στο τελος του χρονου 250% !!!!!!!! για τα 125... θα το πουλησω.+_
Δε θα πληρωνω κερατιατικα γιατι ετσι γουσταρει ο καθενας!
ειπαμε! η ανοχη εχει και τα ορια της![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που ειναι και τα 8% στα κρανη+εξοπλισμο?
19%!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
.........εγω παντως αμα αυξηθουν ΚΑΙ τα τελη στο τελος του χρονου 250% !!!!!!!! για τα 125... θα το πουλησω.+_
...........![]()
![]()
το z
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :![]()
BETTER FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING.