Γεια και χαρά,
Ελπίζω να μην έχετε φύγει όλοι για διακοπές γιατί χρειάζομαι βοήθεια!
Έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να πάρω africa και να πετάξω σε ένα γκρεμό με βαθιά θάλασσα από κάτω το ερείπιο το srx.
Για πείτε τη γνώμη σας στο παρακάτω ζήτημα...
Σκέφτομαι να πάρω κάποιο μοντέλο από 90 μέχρι 92, 750cc βέβαια, για τους δύο εξίσου σημαντικούς λόγους:
α) μου αρέσει πιο πολύ σε εμφάνιση, μάλιστα αν το 650 δεν ήταν τόσο παλιό θα έψαχνα εκείνο
β) ο οικονομικός, έχω κάποια φράγκα στην άκρη, δεν θέλω όμως να μπλέξω με δόσεις και τράπεζες.
Τι λέτε; Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι, σε άρκετά καλή κατάσταση και να μην είναι όλα διαλυμένα;Να μπορέσω να το κρατήσω για πολλάααα πολλάαα χρόνια!!; Ακούω από πολλούς ότι είναι αθάνατα, και από το forum που παρακολουθώ αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία από africa. Ανταλλακτικά θα βρίσκω; Και όχι μόνο του μοτέρ αλλά και φέρινγκ κτλ.
Η αλήθεια είναι ότι αν βρω κάποια μηχανή πιο καινούργια σε καλή τιμή θα την πάρω και ας μην είναι του 91 ή του 92 για να μη τρέχω στα συνεργεία μετά, αλλά δεν έχω δει κάτι ως τώρα.
Τη μηχανή την παίρνω για να την κρατήσω και δεν σκέφτομαι μεταπώληση.
Ελπίζω να πιάσατε το σκεπτικό, όποιος χριστιανός (ή μουσουλμάνος, ή βουδιστής, δεν είναι εκεί το πρόβλημα) μπορεί ας πει τη γνώμη του, ότι ξέρει κτλ. Όπως λέγανε και οι *&%# καθηγητές στο σχολείο στη διάρκεια μιας συζήτησης στην τάξη: "λάθος απαντήσεις δεν υπάρχουν" και όταν πήγαινες να πάρεις βαθμούς στο τρίμηνο αναρωτιόσουν τι έγινε...