Τρελή μόντα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελή μόντα!
![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα το πηρες χαμπαρι ρε?
να ξερες πως μου χει γλυτωσει ενα τετοιο ....
http://www.youtube.com/watch?v=f5S1N...eature=related
δειτε και αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AXAXAXA...
Μια μοντα τετοια θα κανω στο smart της γυναικας...ε και μετα τα κλασσικα...
Εγω δεν θα ξερω τιποτα...
Ατυχημα ηταν...ατυχημα![]()
Το hayabusa μοτερ δεν μπορω να καταλαβω που το βλεπετε ρε σεις...ακομα κ ισυ ρε Γιωργη??![]()
Κοτζαμ καντραν απο Κ5-6 1000 εχουν βαλει λετε να εκαναν μοντα και στα ηλεκτρικα η το πιο πιθανο ειναι να κουμπωσαν το 1000 πανω στο διαολακι??Ε??![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Θες να πεις ότι υπήρξε ανταλλαγή που δεν έφερες εις πέρας ;Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να ξερες πως μου χει γλυτωσει ενα τετοιο ....![]()
:rotflmao:
![]()
παρασύρθηκα απο τον τίτλο, μη βαράς ρε!....παρόλα αυτα, έχω ακουσει και για hayabusa, δεν έχω δει όμως κανένα .... στα βιντεάκια, τα μοτερ είναι απο 1000!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Το hayabusa μοτερ δεν μπορω να καταλαβω που το βλεπετε ρε σεις...ακομα κ ισυ ρε Γιωργη??![]()
Κοτζαμ καντραν απο Κ5-6 1000 εχουν βαλει λετε να εκαναν μοντα και στα ηλεκτρικα η το πιο πιθανο ειναι να κουμπωσαν το 1000 πανω στο διαολακι??Ε??![]()
![]()
![]()
αυτό ήταν προσβολή τώρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θες να πεις ότι υπήρξε ανταλλαγή που δεν έφερες εις πέρας ;![]()
:rotflmao:
![]()
για να στο συγχωρήσω, θα πρέπει πρώτα να μου δωσεις βόλτα το dorsoduro....
Θα πρέπει να μου κανονίσεις ανταλλαγή με το CBF πρώτα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αυτό ήταν προσβολή τώρα?
για να στο συγχωρήσω, θα πρέπει πρώτα να μου δωσεις βόλτα το dorsoduro....![]()
![]()
ε καλά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
αλλα μηπως μου καιει πολυ στην πόλη.....
τότε πάρε ένα για ... το βουνό
http://www.youtube.com/watch?v=MDU5B...eature=related
Υπαρχει καπου προς Ηπειρο κι ενα Baleno με κινητηρα απο Haya![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Υπαρχει καπου προς Ηπειρο κι ενα Baleno με κινητηρα απο Haya![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize
baleno?
![]()
![]()
![]()
ναι αλλα απ' οτι εχω ακουσει κατι εχει κανει ο παπ//ρας και δεν παει βημαΑρχικά δημιουργήθηκε από madox
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize
baleno?
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
To moter της Busa χρησιμοποιειτε πολυ σε μοντιφιες με αυτοκινητα και σε ιδιοκατασκευες στο εξωτερικο. Σε εκθεση με αυτοκινητα ιδιοκατασκευες στην Αγγλια ,φιλος ειπε οτι ηταν το ποιο κοινο μοτερ
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not