καλοτάξιδι
και χωρίς προβλήματα
![]()
![]()
![]()
σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!εχω σκοπο να το παρω το manual συντομα!δεν ξερω τον τυπο ακριβως του λαστιχου.θα τον δω σημερα και θα σου πω!τα bridgestone δεν αργουν να ζεσταθουν κι ειναι σκληρα?ετσι μου ειπαν ετσι λεωΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
αντε καλοταξιδη να ειναι απο εδω και περα.
για συντηρηση το καλλιτερο που εχεις να κανεις ειναι να πς να παρεις το workshop manual της HANES (ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 30-40€).εχει ολες τις απαραιτητες πληροφοριες μεσα για συντηρηση.
οσο για λαστιχα δεν πιστευω να εβαλεσ τα michelin MT-XX. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΑΛΣΤΙΧΑ.με την πρωτη ευκαιρια βαλε τα bridgestone BT-45 BATTLAX.ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.
ΑΥΤΑ! ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ![]()
και βεβαια μου εχουν πει τα καλυτερα για τα michelin...
τωρα μολις τα εβαλα,δεν με παιρνει να τα ξαναλαξω,αχ που ησουν οταν σε ηθελα![]()
θα το εχω ομως υποψιν!
φιλακια!ευχαριστω!![]()
EΕΕ ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ
τα λάστιχα που εννοούσα εγώ ήταν τα PIRELLI MT-75 όχι τα MICHELIN.sorry
τα BRIDGESTONE δεν αργούν και τόσο να ζεσταθούν και κρατάνε και μια χαρά στον δρόμο. Διαρκούν και περισσότερο, 2,5 χρόνια τα έχω εγώ τώρα και έχουν ακόμα παστά για πολλά χλμ.
Όσο για βόλτες , γιατί δεν συμμετέχεις στον φετινό 36ωρο; Πληροφορίες στο φόρουμ έχει στις ‘’βόλτες-συναντήσεις’’ και στον MOTO-GUZZI CLUB HELLAS.
Για κοίτα το λίγο!
Α και στείλε και καμία φωτο της μηχανής με το νέο βάψιμο να την κοζαρω λίγο, να πάρω καμία ιδέα για το δικό μου.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
. Διαρκούν και περισσότερο, 2,5 χρόνια τα έχω εγώ τώρα και έχουν ακόμα παστά για πολλά χλμ.
![]()
![]()
![]()
![]()
2,5 ΧΡΟΝΙΑ???????????????????????????
ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ,ΤΡΑΒΑ ΠΕΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΙΟ ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟ,ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΤΟ ΠΙΣΩ !!!
ΜΗ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΕΙ "ΚΑΕΙ" !!!
ΕΙΠΑΜΕ,ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ !!
ΦΙΛΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ.
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
EΕΕ ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ
τα λάστιχα που εννοούσα εγώ ήταν τα PIRELLI MT-75 όχι τα MICHELIN.sorry
τα BRIDGESTONE δεν αργούν και τόσο να ζεσταθούν και κρατάνε και μια χαρά στον δρόμο. Διαρκούν και περισσότερο, 2,5 χρόνια τα έχω εγώ τώρα και έχουν ακόμα παστά για πολλά χλμ.
Όσο για βόλτες , γιατί δεν συμμετέχεις στον φετινό 36ωρο; Πληροφορίες στο φόρουμ έχει στις ‘’βόλτες-συναντήσεις’’ και στον MOTO-GUZZI CLUB HELLAS.
Για κοίτα το λίγο!
Α και στείλε και καμία φωτο της μηχανής με το νέο βάψιμο να την κοζαρω λίγο, να πάρω καμία ιδέα για το δικό μου.
γεια σου!ξεχασα να δω τα λαστιχα μου,αλλα αφου ελεγες για τα PIRELLI...
ευτυχως,που να σκυβω τωραγυναικα πραμα και σιγα μην καταλαβαινα:rotflmao: :rotflmao:
ειναι πολλα πραγματα εδω μεσα που εχω δει και θα 'θελα να συμμετασχω,αλλα δεν εχω τον καταλληλο εξοπλισμο,ναι ναι τ'ομολογω,δεν εχω παρει μπουφαν,μποτες κ.τ.λ. ακομα![]()
οποτε και δεν το τολμω γιατι δεν θελω να γινει ετσι...
ασε που φοβαμαι τρελα τη μηχανη μου...ενταξει να μεινω εντος των τοιχων μας,αλλα αν ειμαι εκτος?![]()
![]()
γι'αυτο ηθελα να τη φτιαξω και σιγα σιγα,βημα βημα να τα κανω ολα.
συγχωρεσε με αλλα δεν εχω τροπο να περναω φοτο στον η/υ.ασε που δεν θα καταλαβεις το χρωμα ακριβως.θα σου φαινεται απλα μαυρη,η περλα ξεχωριζει στον ηλιο!![]()
![]()
εμενα μ'αρεσει παντως.
ερωτηξις...η σελα ειναι γκρι,να της αλλαξω ταπετσαρια σε μαυρη?τι λες?εγω αυτο θελω,οι αλλοι με αποτρεπουν.θα μου πεις τη γνωμη σου?προσεξε τι θα πεις![]()
![]()
Λοιπόν, για να μην ξοδεύεις τα νειάτα σου στο keyboard, πάρε το εργαλείο κι έλα στο Δέλεαρ. Εκεί, κάπου 40 ειδικοί θα πέσουν με τα μούτρα να το ελέγξουν. Θα μαζέψεις τόσες γνώμες, που ούτε με στατιστική δε θα βγάλεις άκρη!![]()
![]()
Χωρίς πλάκα, απλώς πάρε το μηχανάκι κι έλα στο Δέλεαρ τη Δευτέρα.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Λοιπόν, για να μην ξοδεύεις τα νειάτα σου στο keyboard, πάρε το εργαλείο κι έλα στο Δέλεαρ. Εκεί, κάπου 40 ειδικοί θα πέσουν με τα μούτρα να το ελέγξουν. Θα μαζέψεις τόσες γνώμες, που ούτε με στατιστική δε θα βγάλεις άκρη! :lol: :lol:
Χωρίς πλάκα, απλώς πάρε το μηχανάκι κι έλα στο Δέλεαρ τη Δευτέρα.
μονη μου με τοοοσους αντρες????:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν μπορω...:blush: :blush:
γυναικες τι περιμενεις?:lol:
δεν μου ειναι ευκολο δευτερες...θα θελα ομως πολυ!
με τη πρωτη ευκαιρια που θα βρω...
σ'ευχαριστω!:wave2:
παραθεση στο δικο μου μηνυμα,καλοοοο?Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
μονη μου με τοοοσους αντρες????:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν μπορω...:blush: :blush:
γυναικες τι περιμενεις?:lol:
δεν μου ειναι ευκολο δευτερες...θα θελα ομως πολυ!
με τη πρωτη ευκαιρια που θα βρω...
σ'ευχαριστω!:wave2:
εγω ειχα βαλει και τοσες φατσουλες,αλλλα δεν βγηκανε.
μολις ειδα οτι ειναι απενεργοποιημενο το σκιτσο συναισθηματων.το ενεργοποιω και οταν ξαναμπαινω να στειλω παλι απενεργοποιημενο ειναι!!!
βοηθεια κανεις??η να ερθω τελικα στο δελεαρ...χιχι
ελα Δελεαρ ερχονται πολλα κοριτσια δε θα εισαι η μονη
και το diversion σου ειναι κουκλι (αν και λιγο βρωμικο οταν το ειδα... )
![]()
![]()
και κορίτσια έχουμε.....
και γυναίκες έχουμε ......
και αντρες έχουμε .....
Οτι 8έλεις έχουμε !!!!
Καφέ, φαγητό,γέλιο,.....
πάντος το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον αν πιάσεις μία καρέκλα 8α περάσεις καλά..... Πιάσε και έναν καφέ ....
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
θα ερθω να μου εξηγησεις τι ειναι το αναποδο πιρουνι και ποια η χρηση του;)Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ελα Δελεαρ ερχονται πολλα κοριτσια δε θα εισαι η μονη
και το diversion σου ειναι κουκλι (αν και λιγο βρωμικο οταν το ειδα... )
:wave2: :wave2:
δεν ειναι πια...βρωμικο...:D
εισαι ομως πολυ ευγενικος γιατι δεν ηταν μονο λιγο,ηταν μες στη μπιχλα!
φιλακια:wave2:
Γεια και από μένα, καλως ήρθες !!!![]()
Μήπως να αλλάξουμε τον τίτλο του ποστ ?
![]()
![]()
Συνεργείο λέει, άλλα διαβάζω !
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
γεια σου και σενα!:wave2:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Γεια και από μένα, καλως ήρθες !!! :wave2:
Μήπως να αλλάξουμε τον τίτλο του ποστ ?
:lol: :lol:
Συνεργείο λέει, άλλα διαβάζω !
:beer:
και δεν τον αλλαζουμε?:D
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: