Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: φτερο acerbis

Παλαιό μέλος

φτερο acerbis

καλησπερα χτακιδες!σκεφτομαι να βαλω το φτερο μοταρντ της acerbis :http://www.xikis.gr/html/details.asp...t=0&specialID=

για να γινει πιο ομορφο το χτ μου και για πιο αεροδυναμικη!
    τι λετε ποιες οι εμπειριες σας?
    στο συγκεκριμενο φτερο ξερετε αν χρειαζεται γεφυρα?

ευχαριστω!

δε θελει γεφυρα

μαλλον θα γινει πιο ομορφο......γουστα ειναι αυτα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Νέο μέλος
    telika to valame to ftero?kamia foto sto mixanaki ?

Παλαιό μέλος
    μετα απο αρκετη ερευνα αποφασισα να το παρω!αλλα αργησα γιατι εμαθα οτι θελει και τρυπες.το ειδα σε ενα σαν το δικο μου οχι μοταρντ και παλι ειναι πολυ ομορφοτερο απο τις μανας!

Παλαιό μέλος
    εχει κανεις καμμια photo απο χτ600 οχι μοταρντ να δω αν πηγαινει!!!στειλτε...φωτο οποιος εχει!!μην κανω καμμια βλακια!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    εχει κανεις καμμια photo απο χτ600 οχι μοταρντ να δω αν πηγαινει!!!στειλτε...φωτο οποιος εχει!!μην κανω καμμια βλακια!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ!
    αφου δεν ειπες οτι το ειδες απο κοντα?
    :wacko:

τεσπα,επειδη κι εγω το εχω δει δε μου αρεσε,πολυ κοντο το φτερο για τη μεγαλη ροδα και διχνει δυσαναλογο...

επεισης θα πρεπει να υπολογιζεις οτι οτι νερο υπαρχει στο δρομο θα ερχεται κατευθειαν στη μουρη σου

οι τρυπες δε χρειαζεται να σε ανησυχουν ομως,εχει 6 σημεια στα οποια ανοιγεις τις τρυπες,οποτε δε χρειαζεται να μετρησεις τιποτα...

Παλαιό μέλος
    ναι ρε Πανο το ειχα δει πριν καιρο στο mall αλλα δεν θυμαμαι καλα...εικονα.τωρα που το εχω στο μαστορα για αναρτηση και του ειπα να μου το βαλει, μου ειπε οτι δεν θα πολυπηγαινει κατα την γνωμη του..στειλτε φωτο αν εχετε να δω!!please

μην το βαλεις!παραειναι κοντο για την δικη σου ροδα....εκτος του οτι θα ειναι ασχημο δεν θα ειναι και καθολου λειτουργικο....

Νέο μέλος
    Ορίστε 2 φωτό απο το δικό μου που είναι motard.
    Οι φωτό έχουν τραβηχτεί πριν βάλω τη γέφυρα η οποία αποδείχτηκε απαραίτητη για βόλτα σε εθνική οδό.

http://img.photobucket.com/albums/v4.../BIKEFRONT.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v4...r/BIKESIDE.jpg

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αφου δεν ειπες οτι το ειδες απο κοντα?
    :wacko:

τεσπα,επειδη κι εγω το εχω δει δε μου αρεσε,πολυ κοντο το φτερο για τη μεγαλη ροδα και διχνει δυσαναλογο...

επεισης θα πρεπει να υπολογιζεις οτι οτι νερο υπαρχει στο δρομο θα ερχεται κατευθειαν στη μουρη σου

οι τρυπες δε χρειαζεται να σε ανησυχουν ομως,εχει 6 σημεια στα οποια ανοιγεις τις τρυπες,οποτε δε χρειαζεται να μετρησεις τιποτα...

αυτό για το πως δείχνει θα έλεγα ότι είναι υποκειμενικό φίλος.
    Εμένα στο δικό μου μ'αρεσει απείρως περισσότερο απο το κλασσικό "κουπί" που έχει για φτερό το ΧΤ600.

τώρα βέβαια έχεις χίλια δίκια όσον αφορά στα νερά!όλα μέσα και με την αρμύρα μη σου πω
    ντάξει όχι και στη μούρη αλλά τα πόδια λερώνονται για πλάκα!προστασία μηδέν.

όσο για τις τρύπες,μην παίρνεις και όρκο ότι δεν χρειάζεται να μετρήσεις.το ξανάλλαξα τον περασμένο φλεβάρη γιατί έσπασε (το ίδιο έβαλα) και μέχρι να πετύχω το κεντράρισμα,ε όσο να πεις παιδεύτηκα.
    το μηχανάκι αλλάζει τελείως το στυλ του όμως με αυτο το φτεράκι.

για το φίλο που ρωτάει,θα βρει πολλές φωτό στο θρεντ που βάζουμε φωτό τα ΧΤ.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    an deis tis teleutaies apantiseis sto thread me tis fotos apo xt, 8a to deis arketa kala, emena proswpika t oftero to goustarw trela, alla na 3ereis oti nera pernane gia plaka. emena den me polunoiazei giati etsi k alliws an den exei kalo kairo den to vgazw to mixanaki, alla kapoion allon pou to xrisimopoiei gia oles tou tis metafores fantazomai 8a ton enoxlei. alla apo tin mama tin koumoutsa sigoura kammia epafi. allazei teleiws.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

τουτου ρεεεε!!!!!!!! Το avatar του/της KONIORDO$
    αν το κανεις μοταρτ βαλτο αν το αφησεις τσι δεν μου αρεσει

Παλαιό μέλος
    οχι μοταρντ δεν το κανω, γιατι γινεται πολυ (μικρο) γνωμη μου παντα και μ αρεσει ετσι οπως ειναι ψηλο....οποτε θα το αφησω ετσι!

Παρόμοια θέματα

1. acerbis-after market proionta-metatropes
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2005, 12:30
  2. Z750S ΧΩΡΙΣ πίσω φτερό!!!
    από Jery στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2005, 09:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε