Να υπολογιζεις οτι απο Γερμανια θα φτασει σε 20 μερες και η προμηθεια της τραπεζας ειναι κοντα στα 40ευρω.
Να υπολογιζεις οτι απο Γερμανια θα φτασει σε 20 μερες και η προμηθεια της τραπεζας ειναι κοντα στα 40ευρω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Firestorm
40 ευρω?![]()
τελος παντων θα δουμε![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
σιγα να μην ειναι η προμηθεια 500 ευρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Firestorm
κανω καταθεση καθε μηνα 1500 ευρω σε γερμανικη τραπεζα και πληρωνω 46 ευρω
Toσο πληρωσα πριν λιγο καιρο εγω στην αγροτικη.40+ κατι ηταν για να στειλω 200 ευρω.
Μαλιστα κρατησαν και το τηλεφωνο μου γιατι δεν ηταν σιγουροι για το ποσο.
Τελικα μετα ενα μηνα με πηραν τηλ να περασω να μου επιστρεψουν 2.5 Ε.
δεν ειναι αναλογα με το ποσο που θα στειλεις.Για το πρωτα 1000-νομιζω- ειναι στανταρ και μετα παει με ποσοστο.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Μην χτυπήσετε ακόμα!
Κάντε τις κινήσεις σας στα τελευταία 5 λεπτά.
Αν χτυπήσεις τώρα θα φανεί οτι έχει ανταγωνισμό και θα αυξηθεί η τιμή.
Που ούτως η άλλως θα αυξηθεί απλώς σε 3 μέρες θα ξέρεις πόσο περίπου θα φτάσει![]()
![]()
![]()
δεν με κοβω να δινω πανω απο 100 ευρω συνολικα (προϊον+προμηθεια+μεταφορικα)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Firestorm
Toσο πληρωσα πριν λιγο καιρο εγω στην αγροτικη.40+ κατι ηταν για να στειλω 200 ευρω.
Μαλιστα κρατησαν και το τηλεφωνο μου γιατι δεν ηταν σιγουροι για το ποσο.
Τελικα μετα ενα μηνα με πηραν τηλ να περασω να μου επιστρεψουν 2.5 Ε.
![]()
![]()
εχω στειλει αρκετες φορες λεφτα σε τραπεζικους λογαρισμους σε τυπους που δεν δεχονται paypal.ποτε των ποτων δεν μου εχουν ζητηθει 40!!!!!!!!!!!!!!!!ευρα.ολες οι τραπεζες που ρωτησα 15-17 και τελικα η alpha το κανει με 12![]()
V POWER
καποιος να βοηθησει ρε παιδια! οποιος μπορει να τα πουμε με πμ!
thanks!![]()
καλα βοηθηστε εμενα και τα βρισκουμε μετα με σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
εμας ποιος θα μας βοηθησει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()