Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Απο αναβαθμιση σε αναβαθμιση παω![]()
![]()
![]()
![]()
Nαι του πανε καλυτερα οι PVM!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nαι του πανε καλυτερα οι PVM!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο λογος που εβγαλες τις GALE SPEED και εβαλες PVM ?
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Στη προκειμενη περιπτωση η επιλογη για το καθε πραγμα που θα μπει την επιλεγει ο οδηγος και μονο ο οδηγοςΑρχικά δημιουργήθηκε από teok8
malista..
na kanw tote mia asxeti erwtisi-pithanon ilithia-to ti beltiwtiko tha epilexthei gia na mpei sto mixanaki poios to apofasizei?o odigos, oi diaforoi sponsores i o beltiwtis??γιατι αυτος και μονο αυτος σκαει τα φραγκα
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
xara stin ntzepi sou..i opoia prepei na ftanei mexri to gonato(i ntzepi e!)gia na exei pesei tosi douleia..![]()
![]()
Λεφτα πολλα δεν εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από teok8
xara stin ntzepi sou..i opoia prepei na ftanei mexri to gonato(i ntzepi e!)gia na exei pesei tosi douleia..![]()
![]()
αλλα ξερω ενα πραγμα οτι δεν εχει αποχτησει κανεις στη ζωη ειναι γιατι δεν εχει προσπαθησει αρκετα
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝ@ΡΕΣ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ???????
"ΜΙΛΑΣ" ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ????????![]()
JIM είδες διαφορά στο βάρος/συμπεριφορά της μηχανής; Λογικά οι PVM που είναι απο σφυρηλατό μαγνήσιο (5.0 Kgr και οι 2 ζυγίζουν) είναι πιο ελαφριές απο τις Galespeed που είναι απο σφυρηλατό αλουμίνιο (7.5 Kgr και οι 2).Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Λογω αισθητικης πιο πολυοχι πως και οι αλλες δεν ειναι ωραιες αλλα τι να πει κανεις γουστα ειναι αυτα
![]()
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
ΚΩΣΤΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
JIM είδες διαφορά στο βάρος/συμπεριφορά της μηχανής; Λογικά οι PVM που είναι απο σφυρηλατό μαγνήσιο (5.0 Kgr και οι 2 ζυγίζουν) είναι πιο ελαφριές απο τις Galespeed που είναι απο σφυρηλατό αλουμίνιο (7.5 Kgr και οι 2).
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Κωστη ένας φίλος μου μου είπε ότι του είπε ένας φίλος του ότι οι PVM βγαίνουν και σε αλουμίνιο,όχι μόνο σε μαγνήσιο...![]()
Και οι Galespeed ειναι πιο ωραίες,τέλος.![]()
![]()
![]()
![]()
XAXAXAΑρχικά δημιουργήθηκε από GSXR K6
ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝ@ΡΕΣ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ???????
"ΜΙΛΑΣ" ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ????????![]()
![]()
Eχεις απολυτο δικιο οταν πλενω τις PVM
![]()
τα νευρα μου δεν λεγονται αλλα θα μου πεις τι ειναι ο πονος προς τα καλλη
οσο για τις gale speed πλενονται παρα πολυ ευκολα
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Οι διαφορες που ειδα ηταν πολυ μικρες γιατι απο μαμα οι ζαντες στο Κ7 ειναι ιδει πολυ ελαφριες αλλα βεβαια δεν παυει να υπαρχει διαφορα αλλα αν καποιος σε κιλα θελει να εχει μεγαλη διαφορα τοτε να ξερει οτι πρεπει να τις παρει σε μαγνησιοΑρχικά δημιουργήθηκε από boussias
JIM είδες διαφορά στο βάρος/συμπεριφορά της μηχανής; Λογικά οι PVM που είναι απο σφυρηλατό μαγνήσιο (5.0 Kgr και οι 2 ζυγίζουν) είναι πιο ελαφριές απο τις Galespeed που είναι απο σφυρηλατό αλουμίνιο (7.5 Kgr και οι 2).
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.που αυτες βεβαια εχουν αλλα κατα
τωρα πουλαω τις gale speed και οταν τις δωσω θα παρω και ενα ζευγαρακι μαγνησιο ετσι να υπαρχουν ρε αδερφε
![]()
Τα κιλα που εχεις βαλει πιο πανω δεν υσχυουν βεβαιαειναι και η δυο πολυ πιο βαριες αν μιλας σε ζευγαρι αλουμινιου
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΩ :a39: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Και οι Galespeed ειναι πιο ωραίες,τέλος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΩ :a39: :a029: :a029:![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλοπουλητες,πηρα καινουριες!![]()
![]()
![]()
Με γειες τοτεΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Kαλοπουλητες,πηρα καινουριες!![]()
![]()
![]()
![]()
βαλε και καμια φωτο να γουσταρουμε
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ