Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: ατύχημα στην περιμετρική της Πάτρας

Banned Το avatar του/της gozntari
    ναι εγώ έχω μπει σε νταλίκα όχι μονό μπροστά αλλά και στην καρότσα πίσω .πατέρας του κολύτου μου έχει μια Scania .και μάλιστα έχω παίξει και ποδόσφαιρο στην καρότσα ενώ η νταλίκα ήταν εν κίνηση :rotflmao: Μένω 150 μετρά από το σημείο του ατυχήματος την Φώτο την τράβηξα από το μπαλκόνι του σπιτιού μου άκουσα την νταλίκα να φρενάρει .δεν έχω ξανά ακούσει τέτοιο ήχο .ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο σταματήσουν ακόμα και με 50 χμ/ω είναι απίστευτες οι δυνάμεις που ασκούνται .για αυτό δεν πρέπει να τρέχουν .κάθε μέρα τους βλέπω πως πάνε στην περιμετρική ανοίγω το παράθυρο και όλοι πάνε σαν τρελοί.μηλαμε για μια παράκαμψη, που και με 80 να πας σε 5’ είσαι στην άλλη άκρη της Πάτρας .δεν καταλαβαίνω κάτι καλά εγώ ή αυτοί είναι τρελοί…

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    ναι εγώ έχω μπει σε νταλίκα όχι μονό μπροστά αλλά και στην καρότσα πίσω .πατέρας του πολύτομου έχει μια Scania .και μάλιστα έχω παίξει και ποδόσφαιρο στην καρότσα ενώ η νταλίκα ήταν εν κίνηση :rotflmao: Μένω 150 μετρά από το σημείο του ατυχήματος την Φώτο την τράβηξα από το μπαλκόνι του σπιτιού μου άκουσα την νταλίκα να φρενάρει .δεν έχω ξανά ακούσει τέτοιο ήχο .ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο σταματήσουν ακόμα και με 50 χμ/ω είναι απίστευτες οι δυνάμεις που ασκούνται .για αυτό δεν πρέπει να τρέχουν .κάθε μέρα τους βλέπω πως πάνε στην περιμετρική ανοίγω το παράθυρο και όλοι πάνε σαν τρελοί.μιλάμε για μια παράκαμψη, που και με 80 να πας σε 5’ είσαι στην άλλη άκρη της Πάτρας .δεν καταλαβαίνω κάτι καλά εγώ ή αυτοί είναι τρελοί…
    Eννοείς σε ψυγείο, σε μουσαμά ή σε κοντέινερ?? Στο τελευταίο λιγουλάκι δύσκολο το κόβω!!

Θα το ξαναγράψω , τους περισσότερους οδηγούς τους αναγκάζουν να πάνε γρήγορα, να μη κάνουν τα στοπ που πρέπει κοκ Γι αυτό βλέπεις να πηγαίνουν γρήγορα.... Το δε πρέπει να τρέχουν δεν είναι μόνο διότι δε μπορούν να σταματήσουν αλλά και γιατί το κέντρο βάρους τους είναι ψηλά με αποτέλεσμα να είναι πάρα πολύ εύκολο να διπλώσει... Εδώ και χρόνια τα φορτηγά έχουν κόφτη και αν πηγαίνουν στο εξωτερικό που εκεί πέφτει σωστός έλεγχος δε μπορούν να το βγάλουν, εκτός και είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν ευρουλάκια σε κάθε χώρα (πράγμα δύσκολο)

Scania 5+ 4+ τι??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

σε μουσαμά ενοητε ,όλος κλειστός ,με ξύλινο πάτωμα (βασικά κόντρα πλακέ) δεν ξέρω τι μοντέλο ακριβώς θα ρωτήσω να σου πω .την έχει από το 1999 (αν σε βοηθαει αυτό προς το παρών )

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    σε μουσαμά εννοείτε όλος κλειστός ,με ξύλινο πάτωμα (βασικά κόντρα πλακέ) δεν ξέρω τι μοντέλο ακριβώς θα ρωτήσω να σου πω .την έχει από το 1999 (αν σε βοηθάει αυτό προς το παρών )
    Απλά ενημερωτικά ρώτησα!! Είναι άκυρο με το θέμα μας έτσι κ αλλιώς

Προσπαθήστε να μη κρίνετε, να κάνετε εικασίες και να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα αν δεν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα... Επίσης πριν ξεκινήσουμε να κρίνουμε του μη οδηγούς μηχανών να σκεφτούμε και τα λάθη που κάνουν και οι συνάδελφοι!!! καλοί και κακοί υπάρχουν παντού!

και πάλι κρίμα για τον άνθρωπο που έφυγε

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    ναι εγώ έχω μπει σε νταλίκα όχι μονό μπροστά αλλά και στην καρότσα πίσω .πατέρας του κολύτου μου έχει μια Scania .και μάλιστα έχω παίξει και ποδόσφαιρο στην καρότσα ενώ η νταλίκα ήταν εν κίνηση :

Α ρε και να παταγε κανενα φρενο την ωρα που οπως λες επαιζες στην καροτσα και θα εμπαινες εσυ γκολ! :rotflmao: :rotflmao:
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

an pane etsi den toys fteei kaneis . me agaph apo th rosia .kaloi oi rosoi alla den kseroun na odigoyn

http://www.youtube.com/watch?v=B0pfI...eature=related

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    http://www.youtube.com/watch?v=vVVYt...eature=related
    Μπραβο σε οσους σταματησαν. Οι υπολοιποι για τον πο//τσο
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Η πίστα της Πάτρας στην τελική ευθεία!
    από giannis21 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 188
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2017, 18:42
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 14:59
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2008, 16:54
  4. Ατυχημα στην εθνικη στο υψος της Νεμεας
    από ruyjin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2008, 06:56
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF