ποια ισια ρε κωλοτουμπα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
στα ισια ομως....οχι κολωτουμπας....
![]()
μαιμου καταντησες περσυ απο τις κωλοτουμπες !!!
και σαν να μην εφτανε αυτο...βγηκες 3ος !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποια ισια ρε κωλοτουμπα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
στα ισια ομως....οχι κολωτουμπας....
![]()
και σαν να μην εφτανε αυτο...βγηκες 3ος !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
κωλοτουμπα εγω???Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ποια ισια ρε κωλοτουμπα ???
και σαν να μην εφτανε αυτο...βγηκες 3ος !!!!ναι ρε δικιο εχεις...το πηρα με +4 αλλιως δεν το αξιζα....και δεν το ηθελα βεβαια...κερδιζα μονο με ενστασεις και οχι στο γηπεδο....και με ξεβρακωσε ο πρωταθλητης με 4 μπαλλακια αντι για 8.....
![]()
![]()
![]()
με εβαλες στην θεση μου τωρα......![]()
![]()
![]()
edit...και εχω και εγω ΣΤΟΚ μηχανακι....![]()
![]()
![]()
εσυ δεν ασχολεισαι με ενστασεις μεχρι να ασχολειθειςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
κωλοτουμπα εγω???ναι ρε δικιο εχεις...το πηρα με +4 αλλιως δεν το αξιζα....και δεν το ηθελα βεβαια...κερδιζα μονο με ενστασεις και οχι στο γηπεδο....και με ξεβρακωσε ο πρωταθλητης με 4 μπαλλακια αντι για 8.....
![]()
![]()
![]()
με εβαλες στην θεση μου τωρα......![]()
![]()
![]()
![]()
ριχνεις 4 αλλα τρως 4 απο αυτον που του εριξα 4
δεν παιζεις πλει οφ μεχρι να παιξεις πλει οφ
φευγουνε οι ηγετες σου αλλα μεχρι να μεινουνε
εχεις βαρβατο προεδρα μεχρι να αρχισεις να τον βριζεις.
ουφ!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΒΡΕ !!!!!!!!!
![]()
για να δουμε, θα του παναπει?Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Στο Ντουνγκα ομως λεει.........
![]()
ΕΓΩ....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εσυ δεν ασχολεισαι με ενστασεις μεχρι να ασχολειθεις
ριχνεις 4 αλλα τρως 4 απο αυτον που του εριξα 4
δεν παιζεις πλει οφ μεχρι να παιξεις πλει οφ
φευγουνε οι ηγετες σου αλλα μεχρι να μεινουνε
εχεις βαρβατο προεδρα μεχρι να αρχισεις να τον βριζεις.
ουφ!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΒΡΕ !!!!!!!!!
![]()
εχω γραψει οτι ηταν μαλακια που ασχοληθηκαμε με αυτην την υποθεση....
και λοιπον???εσυ απο ποιον τα εφαγες μετραει....τριο και μαλακιες στον Dim....
λαθος αποφαση της διοικησης....οχι δικια μου....δεν με βρηκε συμφωνο...
οι ηγετες μας φευγουν...δεν τους πεταμε.....
δεν εχω προεδρο βαρβατο.....εχω προεδρο ΑΕΚΤΖΗ....με οτι συνεπαγεται αυτο....
Κωλοτουμπα ειναι να λεω οτι οι αγωνες κερδιζονται στα γηπεδα.....οχι μονο φετος...αλλα και πριν 3 χρονια στην Ν.Σμυρνη.....και βεβαια οτι αμα δεν το παρω με +4 δεν ασχολουμε.....
![]()
καλα μην απολογεισαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΕΓΩ....
εχω γραψει οτι ηταν μαλακια που ασχοληθηκαμε με αυτην την υποθεση....
και λοιπον???εσυ απο ποιον τα εφαγες μετραει....τριο και μαλακιες στον Dim....
λαθος αποφαση της διοικησης....οχι δικια μου....δεν με βρηκε συμφωνο...
οι ηγετες μας φευγουν...δεν τους πεταμε.....
δεν εχω προεδρο βαρβατο.....εχω προεδρο ΑΕΚΤΖΗ....με οτι συνεπαγεται αυτο....
Κωλοτουμπα ειναι να λεω οτι οι αγωνες κερδιζονται στα γηπεδα.....οχι μονο φετος...αλλα και πριν 3 χρονια στην Ν.Σμυρνη.....και βεβαια οτι αμα δεν το παρω με +4 δεν ασχολουμε.....
![]()
απλα παραδεξου οτι εισαι μια μαιμου με τσουτσεκακι για προεδρο και τελειωσαμε.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μια ομαδα κρινεται απο τις μεταγραφες που εχει κανει και οχι εκ του αποτελεσματος στο γηπεδο...αυτο πρωτη φορα το ακουω![]()
μα δεν έκρινα τίποτα...
είπα πως βλέπω τα πράγματα και τι άλλαξε μέχρι τωρα....και είπα τελικά ΔΕΝ άλλαξε τίποτα...
το τι θα δούμε προσεχώς άλλουνου παπά
δεν είπα ότι δεν θα παίξετε/ξουμε καλή μπάλα φέτος...είπα ότι το καλοκαίρι είναι σχεδόν μια απο τα ίδια...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
παλι στα χαρτια????τιποτα στο γηπεδο????:wacko:
![]()
![]()
![]()
αυτός αν φύγει θα φύγει μόνος του....
δεν βλέπω να την παλεύει για πολύ
ε ρε δούλεμα ο σόκρατες...
δίνει λέει για ντιόγο ~8εκ αλλα η ομάδα ζητάει 13εκ
δίνει λέει για εντού ~6εκ αλλά η ομάδα ζητάει 8εκ
πέρυσι έδινε για Ντελγκάδο 4εκ ενώ η ομάδα ζήταγε 6εκ
και ερωτώ....γιατι δεν δίνει 6 για ντελγκάδο, 8 για εντού και 3 για τζιμπούρ...να τελειώνει???
πολύ απλά γιατι δεν θέλει να δώσει....πάντα δίνει λιγότερα απο αυτά που ζητάνε....μεθοδευμένα θα έλεγα
αν δίνει 8 για ντιόγο ας δώσει 7 για εντού και 2,5 για τζιμπούρ για να τους πάρει και τους δύο να τελειώνουμε....σύνολο.....9,5 και παίρνεις 2 παίκτες επιθετικούς καλούς....
για να μην κοροιδευόμαστε δηλαδή...απλά ΔΕΝ θέλει να δώσει...
y.g ο ντιόγκο δεν δώθηκε στην αρσεναλ που έδινε 15εκ θα έρθει σε εμάς με τα μισά????δηλ τα πιστεύουν που τα λένε....τι σκατα βάζελοι είναι στην διοίκηση και πετάνε τέτοιες μαλακίες????κατα τ'αλλα τα διαρκείας καλά πάνε....αρχηγός
εγω ξερω οτι πανω κατω αυτο που ειπε ο villa ειναι σωστο...
οι μεταγραφες που εκανε ο παναθηναικος φετος εναι ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ και αν δεν ειχαν μπει οι Βγενοπουλοπατερες στην μεση...![]()
ενας αγνωστος ροντριγκεζ....
κρατησε ματος,
πηρε κλευτον
ενας αγνωστος γκαμπριελ....
και φυσικα ο Ζιλμπερτο που δεν χωραει κουβεντα βεβαια....
αλλα ηλπιζε κανεις, οτι με τοσα ονοματα προεδρους και τοσα λεφτα...ισως γινοταν και κανα μπαμ ακομα...
ιδωμεν.
που και κινήσεις Σίλβα εχει κάνει αρκετές φορές ο Τζίγγερ
με το δίδυμο Κονσεισάο-Μπίσκαν
με Σόουζα
δεν εξετάζουμε αν βγήκαν ή όχι απλά το όνομα και οι προσδοκίες που είχες....
με Μπίσκαν Κονσεισάο ειδικά ολοι πίστευαν ότι το κέντρο σας θα λύγιζε ατσάλια....
και εμείς κάθε χρόνο και χειρότερα....απο καραισκάκη και μετά όλες οι μεταγραφές ήταν ή ελεύθεροι ή σχεδον ελεύθεροι...
ας είναι καλά αυτοί που αγοράζουν διαρκείας και γράφονται μελοι...
και είπαμε ο Λούα Λούα έφυγε γιατί ΤΟΛΜΗΣΕ να πει για τον λεμονή ότι είναι καλός προπονητής και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατι έφυγε...ενω ο θείος είχε πει τα αντίθετα....
που να καταλάβει ο καημένος ο μαυρουκος για πιο λόγο έφυγε....
εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος...μα να τολμήσει να αμφισβητήσει επιλογή του "θεού"..........
υ.γ Καστίγιο: "θέλω να γυρίσω"
ωχ ωχ ωχ πες μας κι άλλα τέτοια να γελάσουμε....
ρε συ kal πολυ μαυρα τα βλεπεις ρε παιδακι μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω ξερω οτι πανω κατω αυτο που ειπε ο villa ειναι σωστο...
οι μεταγραφες που εκανε ο παναθηναικος φετος εναι ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ και αν δεν ειχαν μπει οι Βγενοπουλοπατερες στην μεση...![]()
ενας αγνωστος ροντριγκεζ....
κρατησε ματος,
πηρε κλευτον
ενας αγνωστος γκαμπριελ....
και φυσικα ο Ζιλμπερτο που δεν χωραει κουβεντα βεβαια....
αλλα ηλπιζε κανεις, οτι με τοσα ονοματα προεδρους και τοσα λεφτα...ισως γινοταν και κανα μπαμ ακομα...
ιδωμεν.
Ναι ειναι ακομα πολυ νωρις, ναι δεν σημαινει τιποτα η 5αρα στην Σαρλερουα, ναι εχουμε ακομα αδυνατα σημεια....
αλλα πες μου ποτε ειχες ξαναδει εστω και για ενα πενταλεπτο τον Παναθηναϊκο των προηγουμενων χρονων να παιζει αυτο που επαιξε με τους Βελγους στο φιλικο η ομαδα του Τεν Κατε...
Η μπαλα κατω, με την μια οι πασες, γρηγορες αντεπιθεσεις.
Εγω θυμαμαι γιομες, διαφορα μισου γηπεδου μεταξυ του κεντρου και της επιθεσης, κυκλοφορια μπαλας με δυσκολια και αλλα πολλα που θελω να ξεχασω....και εσυ πεφτεις στην παγιδα των ασχετιδιδων γαυρων που ενθουσιαζονται με τα ονοματα...![]()
Χεστηκα για τα ονοματα των παικτων... αν θυμασαι και ο Βαζεχα οταν ειχε ερθει στην ομαδα, ουτε που ασχοληθηκε κανενας, στα ψιλα περασε στις εφημεριδες ο ερχομος του.
Η καλυτερη μεταγραφη φετος ειναι αυτη του Τεν Κατε και της διοικησης! Τετοια μεταμορφωση στο στυλ παιχνιδιου μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα και με πληθωρα νεων παικτων ειναι πολυ δυσκολο να γινει!...αυτος τα καταφερε.
Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι γιναμε ξαφνικα γαμω τις ομαδες, αλλα ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο που η ομαδα δειχνει να αποκτα βασεις για καλο και ωραιο ποδοσφαιρο.![]()
οχι κωστακη δεν καταλαβες τι εννοω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε συ kal πολυ μαυρα τα βλεπεις ρε παιδακι μου....
Ναι ειναι ακομα πολυ νωρις, ναι δεν σημαινει τιποτα η 5αρα στην Σαρλερουα, ναι εχουμε ακομα αδυνατα σημεια....
αλλα πες μου ποτε ειχες ξαναδει εστω και για ενα πενταλεπτο τον Παναθηναϊκο των προηγουμενων χρονων να παιζει αυτο που επαιξε με τους Βελγους στο φιλικο η ομαδα του Τεν Κατε...
Η μπαλα κατω, με την μια οι πασες, γρηγορες αντεπιθεσεις.
Εγω θυμαμαι γιομες, διαφορα μισου γηπεδου μεταξυ του κεντρου και της επιθεσης, κυκλοφορια μπαλας με δυσκολια και αλλα πολλα που θελω να ξεχασω....και εσυ πεφτεις στην παγιδα των ασχετιδιδων γαυρων που ενθουσιαζονται με τα ονοματα...![]()
Χεστηκα για τα ονοματα των παικτων... αν θυμασαι και ο Βαζεχα οταν ειχε ερθει στην ομαδα, ουτε που ασχοληθηκε κανενας, στα ψιλα περασε στις εφημεριδες ο ερχομος του.
Η καλυτερη μεταγραφη φετος ειναι αυτη του Τεν Κατε και της διοικησης! Τετοια μεταμορφωση στο στυλ παιχνιδιου μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα και με πληθωρα νεων παικτων ειναι πολυ δυσκολο να γινει!...αυτος τα καταφερε.
Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι γιναμε ξαφνικα γαμω τις ομαδες, αλλα ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο που η ομαδα δειχνει να αποκτα βασεις για καλο και ωραιο ποδοσφαιρο.![]()
και εμενα για πρωτη φορα μετα απο χρονια η ομαδα μου αρεσει....
μετα απο χρονια οντως ελπιζω σε κατι καλο...
ολα ειναι καλα φετος...απο τον νεο προπονητη μεχρι την νοοτροπια της διοικησης..
αλλο ειπα.....οτι φετος με ΤΟΣΟΥΣ προεδρους και ΤΟΣΑ λεφτα υποτιθεται διαθεσιμα για μεταγραφες...ηλπιζα να δω κατι διαφορετικο απο τις αλλες χρονιες..
σκεψου....πας σε εναν παναθηναικο που δεν εχει ιδεα για το τι εγινε φετος διοικητικα και του λες....
πηραμε...γκαμπριελ, ροντριγκο σοουζα, κλευτον και χριστοδουλοπουλο.
και καναμε το μπαμ με Ζιλμπερτο.
η απαντηση που θα παρεις ειναι : καταλαβα...παλι δεν εδωσε φραγκα ο τζιγκερ...πηρε αγνωστους οπως καθε χρονο ελπιζωντας να του κατσουν, και εκανε και το κατι παραπανω με Σιλβα για τα διαρκειας.......
καταλαβες τι εννοω;;![]()
Το γηπεδο ποτε θα ειναι ετοιμο;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οχι κωστακη δεν καταλαβες τι εννοω.....
και εμενα για πρωτη φορα μετα απο χρονια η ομαδα μου αρεσει....
μετα απο χρονια οντως ελπιζω σε κατι καλο...
ολα ειναι καλα φετος...απο τον νεο προπονητη μεχρι την νοοτροπια της διοικησης..
αλλο ειπα.....οτι φετος με ΤΟΣΟΥΣ προεδρους και ΤΟΣΑ λεφτα υποτιθεται διαθεσιμα για μεταγραφες...ηλπιζα να δω κατι διαφορετικο απο τις αλλες χρονιες..
σκεψου....πας σε εναν παναθηναικο που δεν εχει ιδεα για το τι εγινε φετος διοικητικα και του λες....
πηραμε...γκαμπριελ, ροντριγκο σοουζα, κλευτον και χριστοδουλοπουλο.
και καναμε το μπαμ με Ζιλμπερτο.
η απαντηση που θα παρεις ειναι : καταλαβα...παλι δεν εδωσε φραγκα ο τζιγκερ...πηρε αγνωστους οπως καθε χρονο ελπιζωντας να του κατσουν, και εκανε και το κατι παραπανω με Σιλβα για τα διαρκειας.......
καταλαβες τι εννοω;;![]()
![]()