Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 97

Θέμα: Hayabusa κοσμημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    και εγω παντα φιλικα στο λεω επειδη νομιζω τετοιες ακριβες βελτιωσεις δεν αξιζουν για τον δρομο...καλυτερα δωσε λεφτα σε λαστιχα και track day εκει νομιζω θα γινεις πιο γρηγορος και θα μαθεις και καλυτερα και τη μηχανη σου και τι μπορει να κανει μαμισια!
    τωρα το αν βαλεις ελαφρυτερη ζαντα σιγουρα θα το καταλαβεις αλλα σκεψου το τι δινεις και το τι περνεις και σύγκρινε...
    ετσι και αλλιως ο kevin με μαμισιο gsxr1000 εριξε πολλους την ψυχολογια στις σερρες με τους χρονους που εκανε...κατι τετοιο πηραν τα αυτια μου
    εγινα suzukakios

FFWD Το avatar του/της DimST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    χωρις σινεμπλοκ στην πισω ζαντα η αλυδα-γραναζια ποσο θα αντεξουν στο busa?μπορει καποιος να διαφωτισει

Οι Galespeed όπως και οι PVM έχουν κανονικά σινεμπλόκ

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    χωρις σινεμπλοκ στην πισω ζαντα η αλυδα-γραναζια ποσο θα αντεξουν στο busa?μπορει καποιος να διαφωτισει
    Για να ξερεις και η PVM αλλα και η GALE SPEED εχουν σινεμπλοκ κανονικα

ουπψ με προλαβες Δημητρο

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Φωτο με τα καινουργια οπως ειχα πει εξατμισακια
    Τα ατιμα περα απο πανεμορφα ειναι και αποδοτικα στο δυναμομετρο μαζι με pc εβγαλε στο τροχο 199,9 αλογα ουτε 200 καλα καλα οσο απο ποιοτητα δεν παλευονται αλλα θα μου πεις ΙΑΠΩΝΑΣ τα εφτιαξε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imag0003.jpg 
Προβολές:	579 
Μέγεθος:	94,5 KB 
ID:	137727
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Κοιταξτε κατι μπουκες περναει ολοκληρο χερι μεσα

Όνομα:	imag0006.jpg 
Προβολές:	573 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	137730

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Επεται και συνεχεια γιατι ο ιδικοτητης δεν είναι ακομα ικανοποιημενος αν δεν ξεπερασει τα 215 αλογα δεν σταματαω μου ειπε

Όνομα:	imag0007.jpg 
Προβολές:	573 
Μέγεθος:	96,0 KB 
ID:	137731

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

το συγκεκριμενο πραγμα ειναι μονο γι 0-300.Τιποτα αλλο.Αντε και με 500 αλογα 7 τουρμπο'4 ιντερκουλερ.υαλοκαθαριστηρες και φωτακαια στα πιτσιλιστιρια,λασπωτηρες και 4 πορτες.....μπλιαχ.Η γνωμη μου ετσι!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από the Italian
    το συγκεκριμενο πραγμα ειναι μονο γι 0-300.Τιποτα αλλο.Αντε και με 500 αλογα 7 τουρμπο'4 ιντερκουλερ.υαλοκαθαριστηρες και φωτακαια στα πιτσιλιστιρια,λασπωτηρες και 4 πορτες.....μπλιαχ.Η γνωμη μου ετσι!!!!
    Oταν θα κανεις βολτα ενα καλο μπουσα τοτε θα αναιρεσεις ολα αυτα που λες τα ιδια ακριβος ελεγε μεχρι χτες ενας καλος μου φιλος κολλημενος με τα DUCATI και μαλιστα εχει ενα 1098s και ακομα παραμιλαει προσεχε μη παθεις και συ το ιδιο

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

χωρις παρεξηγηση για τους κολλημενους.Τσιγκλαω φιλικα απλα για να ανταλλαξουμε αποψεις.Αυτο με ενδιαφερει και αυτο μετρα`ει.ΟΠοιος δεν καταλαβαινει απο χιουμορ δεν ασχολουμαι.Φιλε εχεις δικιο.Αν δεν δοκιμασεις ολα τα αλλα ειναι λογακια!! : )

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Τα ατιμα περα απο πανεμορφα ειναι και αποδοτικα στο δυναμομετρο μαζι με pc εβγαλε στο τροχο 199,9 αλογα ουτε 200 καλα καλα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    τι είναι τα dog bones?

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε μεγαλε τοση κακια και τοση ζηλια δεν εχω ξαναδει εδω μεσα τι ζορι τραβας με το καινουργιο μπουσα ακομα δεν εχω καταλαβει αλλα μαλλον επιδεις ψυλλιαζομαι περιπου τι συμβαινει μην αγχωνεσαι δεν θα σου παρει κανεις το στεμμα το δικο σου μπουσα ειναι το καλυτερο και δυνατοτερο του κοσμου ερε γλεντια

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

κοίτα μητσάρα, τα 199 ακουγονται κάπως .......μη παραμυθιάζεστε τόσο εύκολα ρε γμτ .....

ας έρθει το παλληκάρι να περάσει το δικό μου μπούσα που βγάζει δε βγάζει 190 στη ρόδα, και μετά ξαμολάμε και του reinmeister ...

πίστεψέ με, κατά βάθος είναι καλό παιδί, απλά όταν έχει περίοδο, είναι λίγο περίεργος ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

FFWD Το avatar του/της DimST
    Ψυχραιμία πια μ'αυτά τα άλογα, ο Δημήτρης (JimK7) ξέρει πάρα πολύ καλά πως βγάζοντας τα μέγιστα στο δυναμόμετρο η μοτοσυκλέτα δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση τα μέγιστα στο δρόμο... οπότε δεν υπάρχει και λόγος για διαξιφισμούς.

αν ειναι το καινουριο με εξατμιση και commander να παιρνει 25 αλογα κι εμεις οι πτωχοι με το παλιο,για να παρουμε 40 να πρεπει να λυσουμε ολο το μοτερ τοτε στανταρ μας πιασανε μ@λ@κες απο το εργοστασιο...

ειναι δυνατον λοιπον να μην ζηλεψω?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ.το δικο μου δεν παιρνει τα ποδια του με τιποτα...ενας ακομη λογος που ζηλευω τοσο...

υ.γ.2.επισης εχει γινει ολος ο κοσμος ειδημων στο σετ απ πλεον κι αισθανομαι πολυ λιγος...

frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30
  2. Boost King---Hayabusa motor 2006
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 15:23
  3. Απαντήσεις: 3