Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Πριν φύγετε για διακοπές, απαντήστε!!

Όσοι αμφισβητούν και κοροιδεύουν με αυτά που λέω, ας ρίξουν μια ματιά στο www.motorcyclespecs.co.za/Honda/honda_xrv650 διαβάστε το κείμενο που έχει μετά τα χαρακτηριστικά. Διαβάστε για έναν ελβετό που έχει ένα αφρικα του 88 με 243000 χλμ, τα τελευταία 100000 τα έχει κάνει χωρίς αλλαγή λαδιών και χωρίς service.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitas
    αφρικα του 88 με 243000 χλμ, τα τελευταία 100000 τα έχει κάνει χωρίς αλλαγή λαδιών και χωρίς service
    Συγνώμη, αλλά africa με τόσα χλμ καίει περισσότερο λάδι από βενζίνη. Πώς δουλεύει αυτό για 100.000χλμ χωρίς λάδια;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Αν δεν κάνω λάθος κάπου διάβασα ότι υπάρχει ένα Africa με 0χλμ πρόσφατα.Ψάξε κάπου σε αυτό το forum το είχαν γράψει.Δες αγγελίες μπας...

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Αν δεν κάνω λάθος κάπου διάβασα ότι υπάρχει ένα Africa με 0χλμ πρόσφατα.Ψάξε κάπου σε αυτό το forum το είχαν γράψει.Δες αγγελίες μπας...
    νομίζω πουλήθηκε! πριν ένα μήνα μπήκε κάπου εδώ....

Όσοι αμφισβητούν και κοροιδεύουν με αυτά που λέω,
    Δεν πιστεύω να υπονοείς εμένα?
    Αν ναι τσέκαρε αυτό πριν δώσεις τα λεφτά σου στο Africa! http://www.imz-ural.com/downloads/mo...irt_TrailW.wmv
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Δεν πιστεύω να υπονοείς εμένα?
    Αν ναι τσέκαρε αυτό πριν δώσεις τα λεφτά σου στο Africa! http://www.imz-ural.com/downloads/mo...irt_TrailW.wmv
    Εσυ δεν πας καλύτερα στη ρωσία με τα ural και το caponord σου;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vorios
    Check this http://www.moto.gr/forums/showthread...57#post1166357
    Φίλε βόρειε από τον μακρινό βορρά, μπορείς να μου στείλεις το τηλ σου με ένα πμ; Ξέρεις καθόλου άτομα από τον Σκοπό; Έχω κάτι φιλαράκια από εκεί.

Παλαιόν μέλος
    Φίλε μου,γειά χαρά!Το Πάσχα πήρα ένα μηχανάκι σαν κι αυτό που σκέφτεσαι στα 1800 ευρώ!31000 χμ!Ψάξε με υπομονή και θα ανταμοιφθείς,αρκεί να ξέρεις τι ζητάς.Καλά αποτελέσματα στην έρευνα και χωρις κινήσεις πανικού!Φωτό για τους δυσπιστοι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc04650 1.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	54,8 KB 
ID:	139046

Γειά σου πατρίδα, επιτέλους και ένας με θετικά μηνύματα!! Φαίνεται πολύ καλό εξωτερικά και πιστεύω και θα είναι ανάλογα προσεγμένο εσωτερικά. Έχω αφήσει το ψάξιμο για λίγο, λόγω υποχρεώσεων αλλά σε λίγο θα συνεχίσω. Εχω βρει αρκετές μηχανές αλλά δεν είχα ποτέ άφρικα και έτσι θα πάρω κανέναν παλιό μαζί μου αν μπορέσω όταν θα πάω να δω κάποιες από αυτές. Εάν έχεις κάποια tips για το τι να κοιτάξω εκτός από τα προφανή, είναι ευπρόσδεκτα.

Παλαιό μέλος
    ηλεκτρικα απαραιτητα .καποιες απο αυτες καινε ανορθωτες για πλακα .και οταν πας για σερβις μην παρεις το γνησιο φιλτρο λαδιου .ενα σουζουκι μικρο αυτοκινιτακι εχει ακριβως το ιδιο και κανει τα μισα λεφτα .πανε με δειγμα σε αυτους που πουλανε φιλτρα αυτοκινητων και θα στο δωσουν γιατι δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι .δεν ειχα ποτε το αφρικα εγω ο ιδιος το ειχε ενας φιλος στην γερμανια και του το εφτιαχνα εγω και ετσι εμαθα 5 πραγματα .τωρα απο οδηγηση πως ειναι δεν ξερω να σου πω .μηχανολογικα σχεδον οτι θες .θα βρεις μαλιστα μηχανη που ζητας και σχετικα ευκολα γιατι απο τοτε που βγηκε το vstrom ολοι πουλανε τα παλια και παιρνουν αυτο το ακατονομαστο μηχανημα (ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΛΑ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ABS ΚΤΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ .ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ .ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ)

I Love My Africa Το avatar του/της winbox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis 71
    .... γιατι απο τοτε που βγηκε το vstrom ολοι πουλανε τα παλια και παιρνουν αυτο το ακατονομαστο μηχανημα (ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΛΑ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ABS ΚΤΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ .ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ .ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ)
    Συμφωνώ και επαυξάνω..... Αυτά τα μηχανάκια ειναι που λέμε ότι γιορτάζουν των Αγιίων Πάντων.....

Είχα το 650 για 7 χρόνια. Το αγόρασα με 110.000 και βάλε...χλμ και του έκανα άλλα τόσα. (μέχρι και φαντάρος στο Διδυμότειχο πήγαινα με αυτή)

Δεν ξέρω αν έχει μεγάλες διαφορές με το 750 αλλά αν κάνεις μια πλήρη αλλαγή στην πλεξούδα και κάνεις ένα πλήρη έλεγχο στα ηλεκτρικά του, όχι λόγω κακής κατασκευής αλλά λόγω των χρόνων που κουβαλάει, νομίζω ότι το μηχανάκι θα βγάλει πολλά χλμ ακόμα.
    Εκτός από ένα "βράσιμο" των υγρών της μπαταρίας από τον ανορθωτή, δεν με άφησε ποτέ και πουθενά.
    Τσάμπα την οδική βοήθεια για 7 χρόνια...

Πάρτο λοιπόν, αλλά μην τσιγκουνευτείς τον έλεγχο της μηχανής. Δεν αρκεί το "αυτί" κάποιου φίλου σου που έχει μηχανάκι για να σου πει τη γνώμη του. Θα έχει χρόνια και χιλιόμετρα πάνω του και εάν θέλεις να το παντρευτείς πρέπει να το πας ακόμα και σε δυναμόμετρο. Αυτό λέει πάντα την αλήθεια...

Εμένα θα με ακούσεις ποτέ στην ζωή σου να γίνεις άνθρωπος ?
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Φευγω για διακοπες
    από power hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 10:47
  2. Μέρος για διακοπές
    από webman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2005, 20:49
  3. τα τελευταια ανεκδοτα πριν την κανω για διακοπες!
    από bartlal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 10:40
  4. Προετοιμασία για διακοπές
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 00:48
  5. Ετοιμος για διακοπες
    από alex14 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2004, 19:14

Κανόνες δημοσιεύσεων