Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 97

Θέμα: Hayabusa κοσμημα

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    τα 20-30 αλογα παραπανω τα εχεις στην κορυφη του στροφομετρου χαμηλα ειναι σαφως λιγοτερα-εκτος και αν πηγαινεις με 10000 στροφες συνεχεια

τα περι χρηματων αναφερθηκαν απο σενα λιγο πιο πανω εκτος και αν δεν καταλαβα εγω καλα
    Φίλε μερικά πράγματα στη ζωή υπάρχουν ή τα κάνουμε απλά και μόνο για να γουστάρουμε και όχι γιατί τα έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Άλλος τη βρίσκει στα μπουζούκια Σάββατο βράδυ να πίνει 2 μπουκάλια σίβας, άλλος τη βρίσκει να παίζει σε συγκρότημα μουσικής και να αγοράζει κιθάρες και ενισχυτές, άλλος τη βρίσκει κυριακή πρωί να αφήνει γόμμα στην εθινική οδό...

Περί ορέξεως κοινώς κολοκυθόπιττα.
    www.clubcsl.com

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

απλά έχω βαρεθεί να με ρωτάνε ''και τι καταλαβαίνεις που έχεις τόσα άλογα η μηχανή σου'', ''μα καλά είσαιο τρελός που θέλεις να τη βελτιώσεις κι άλλο'', ''τσάμπα πεταμένα λεφτά ρε φίλε'' κλπ κλπ κλπ ....
    Οχι εγω δεν ειχα τετοια προθεση. Καταλαβαινω και που τα εχεις και γιατι θες να τα ανεβασεις περισσοτερο. Ηταν αποκλειστικα και μονο η απορια για ταξιδι, αν το κανεις εντονα η οπως κι εγω. Με καλυψες, το ιδιο κανουμε. Βεβαια εγω εχω 98 αλογα [εννοειται στοκ :rotflmao: ] κι εσυ εχεις και παραπανω απο τα διπλασια. Σιγουρα στα 2-3 σημεια δεν μπορω να το καταλαβω τα λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα για να δεις τα 250, αλλα καταλαβαινω τι ειναι το ξυσιμο και την επιθυμια μου καποιες φορες πανω στο ξυσιμο να δινει κι αλλο τοσο που η αδρεναλινη να προκαλει πονο. Διολου αντιθετος δεν ειμαι. Και θα επαιρνα hayabusa που τη θεωρω και κατι πολυ ανωτερο απο απλο ss.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

τα 20-30 αλογα παραπανω τα εχεις στην κορυφη του στροφομετρου χαμηλα ειναι σαφως λιγοτερα-εκτος και αν πηγαινεις με 10000 στροφες συνεχεια

οπως βλεπεις μονο στο τερμα ειναι η διαφορα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	normal vs kwstas.jpg 
Προβολές:	523 
Μέγεθος:	57,3 KB 
ID:	137825
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    οπως βλεπεις μονο στο τερμα ειναι η διαφορα...

δεν αναφερθηκα στο δικο σου που εχεις ανοιξει κινητηρα.....
    ενταξει και η busa του ghostrider εχει 450 και μια veyron 1000 so what

the problematix Το avatar του/της JIMK7

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Πόσα έπρεπε να είναι ρε φίλε ? 12 ???
    Ε όχι και ελαφρυά όμως με 7 κιλά ρε συ !
    Δηλαδή η BST που είναι 3.5 τι πρέπει να πούμε, ότι είναι ανύπαρκτη?
    Σιγουρα υπαρχουν και πιο ελαφριες ζαντες απο τις GALESPEED αλουμινιου αλλα αν υπολογισεις οτι η μαμα του μπουσα μονο η πισω ειναι κοντα στα 9 κιλα τοτε οπως καταλαβενεις τα 7 κιλα ειναι αρκετα φαντα σου οτι σε συνολο κερδιζεις 4 κιλα κατι που εσυ με τις BST δεν νομιζω αυτα τα κιλα να τα εχεις κερδισει γιατι στα 1000 ρια οι ζαντες που εχουν ειναι ηδη ελαφριες
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

YEC Το avatar του/της alexk

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Σιγουρα υπαρχουν και πιο ελαφριες ζαντες απο τις GALESPEED αλουμινιου αλλα αν υπολογισεις οτι η μαμα του μπουσα μονο η πισω ειναι κοντα στα 9 κιλα τοτε οπως καταλαβενεις τα 7 κιλα ειναι αρκετα φαντα σου οτι σε συνολο κερδιζεις 4 κιλα κατι που εσυ με τις BST δεν νομιζω αυτα τα κιλα να τα εχεις κερδισει γιατι στα 1000 ρια οι ζαντες που εχουν ειναι ιδει ελαφριες
    Μπα όχι,

3.5 κιλά από την πίσω και άλλο 1.5 από την εμπρός... δηλαδή 5 κιλά
    www.clubcsl.com

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Μπα όχι,

Μια χαρα σε βρισκω αλλα για να φτασεις αυτα τα νουμερα πηρες καρπον ζαντες ενω ενα μπουσα αυτα σχεδον τα νουμερα τα βλεπει και με αλουμινιου φαντα σου να βαλει σαν τις δικε σου η τιποτα μαγνησιου τι εχει να γινει μετα
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Μπα όχι,

Τωρα που το ξαναβλεπω για την πισω ζαντα μου φαινοται λογικα τα κιλα που λες αλλα για την εμπρος μηπως κανεις λαθος γιατι το 1.5 ειναι υπερβολικα λιγα τα κιλα

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Eχω Στοκ και ειμαι ενταξει......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Eχω Στοκ και ειμαι ενταξει......
    καλά μας έπεισες.τράβα κοιμήσου τώρα.

δεν αναφερθηκα στο δικο σου που εχεις ανοιξει κινητηρα.....
    ενταξει και η busa του ghostrider εχει 450 και μια veyron 1000 so what
    ο παπ ειπε για την αισθηση του να εχεις 30 αλογα ανα πασα ωρα και στιγμη στην διαθεση σου...

εσυ ειπες οτι τα 30 θα τα εχει στο τερμα μονο...

εγω σου δειχνω οτι τα 30 μπορεις τα εχεις απο πολυ νωριτερα...

κι εσυ μου λες ιστοριες για gostrider και Bugatti...οτι να ναι δηλαδη...

θα ξαναπω για μια ακομη φορα...μην κρινετε το κεφι του οποιουδηποτε,ειτε αυτο περιλαμβανει βελτιωση μοτερ,ειτε βελτιωση περιφερειακων,ειτε φουλ νικελ,εικονισματα,στερεοφωνικα κλπ...

δικο του ειναι,δικα του τα φραγκα,δικο του το κεφι...το πως και γιατι δεν αφορα κανεναν παρα μονον τον ιδιο...

ειδικα σε θεματα ιπποδυναμης,καθε φορα γινεται της παλαβης...τι να τα κανεις τοσα αλογα,οι δρομοι,οι μπατσοι,η γκομενα,το μωρο...ελεος πια...το οτι καποιος δεν τα "χρειαζεται" δεν σημαινει οτι απαγορευεται να κανει κεφι μια στα τοσα(η και συνεχεια) να ανοιγει το γκαζι τερμα και να του κουνιεται ο εγκεφαλος...γουσταρει και τελος...αν εσυ(τριτο προσωπο) δεν γουσταρεις,μην το κανεις...μην προσπαθεις ομως να πεισεις αυτον που το εκανε οτι ειναι λαθος...

υ.γ..1. κανενα μηχανακι (ειδικα supersport) δεν παιρνει 30 αλογα χωρις να ανοιξεις μοτερ...

υ.γ.2 ΔΕΝ ειναι το δικο μου μηχανακι...ειναι ενα busa που εφτιαξα ,του οποιου ο ιδιοκτητης ηθελε να ειναι δυνατοτερο παντου...απο το ρελαντι μεχρι το τερμα...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Άντε τώρα μην σας βάλει και καμιά δυναμομέτριση του FMX που σκάλιζε !!!
    Αλήθεια ρε 'συ αυτό τι έγινε τελικά ;;;
    Πάντως το στοκ του TROOPER μάλλον το πατάει, εεεεεεεε ;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Πόσα έπρεπε να είναι ρε φίλε ? 12 ???
    Ε όχι και ελαφρυά όμως με 7 κιλά ρε συ !
    Δηλαδή η BST που είναι 3.5 τι πρέπει να πούμε, ότι είναι ανύπαρκτη?

Oχι να μας πεις ποσο κανει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ο παπ ειπε για την αισθηση του να εχεις 30 αλογα ανα πασα ωρα και στιγμη στην διαθεση σου...

εσυ ειπες οτι τα 30 θα τα εχει στο τερμα μονο...

εγω σου δειχνω οτι τα 30 μπορεις τα εχεις απο πολυ νωριτερα...

κι εσυ μου λες ιστοριες για gostrider και Bugatti...οτι να ναι δηλαδη...

θα ξαναπω για μια ακομη φορα...μην κρινετε το κεφι του οποιουδηποτε,ειτε αυτο περιλαμβανει βελτιωση μοτερ,ειτε βελτιωση περιφερειακων,ειτε φουλ νικελ,εικονισματα,στερεοφωνικα κλπ...

δικο του ειναι,δικα του τα φραγκα,δικο του το κεφι...το πως και γιατι δεν αφορα κανεναν παρα μονον τον ιδιο...

ειδικα σε θεματα ιπποδυναμης,καθε φορα γινεται της παλαβης...τι να τα κανεις τοσα αλογα,οι δρομοι,οι μπατσοι,η γκομενα,το μωρο...ελεος πια...το οτι καποιος δεν τα "χρειαζεται" δεν σημαινει οτι απαγορευεται να κανει κεφι μια στα τοσα(η και συνεχεια) να ανοιγει το γκαζι τερμα και να του κουνιεται ο εγκεφαλος...γουσταρει και τελος...αν εσυ(τριτο προσωπο) δεν γουσταρεις,μην το κανεις...μην προσπαθεις ομως να πεισεις αυτον που το εκανε οτι ειναι λαθος...

υ.γ..1. κανενα μηχανακι (ειδικα supersport) δεν παιρνει 30 αλογα χωρις να ανοιξεις μοτερ...

υ.γ.2 ΔΕΝ ειναι το δικο μου μηχανακι...ειναι ενα busa που εφτιαξα ,του οποιου ο ιδιοκτητης ηθελε να ειναι δυνατοτερο παντου...απο το ρελαντι μεχρι το τερμα...

Ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα ειναι η ασυνεννοησια πακετο με την ελλειψη κατανοησης των γραφομενων καποιου.
    Το γουστο του καθενος,οπως και το δικο μου ,δεν ειναι οπως επισημαινες καθεστως ουτε νομος του κρατους για να το λαβω υποψιν a priori.Απλα εκανα αντιλογο σε μια επιφαινομενη κουλτουρα που επιβαλει οτι για να ευχαριστηθεις μια μηχανη(καλα τα μηχανακια με λιγοτερα απο 100 αλογα πρεπει να θεωρουνται ποδηλατα) πρεπει να ριξεις επανω δεκα χιλιαρικα σε μορφη αξεσουαρ.
    Επιτερεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο μια μηχανη σαν την αναφερομενη με μια εξατμιση-φιλτρο-pc μπορει να εχει παντου και παντα 20 αλογα παραπανω απο την νορμαλ(δηλαδη αν στις 3000σαλ εχει 20 στις 9000 ποσα εχει 100?).Δεν ειμαστε μικρα παιδακια που ξεγελιουνται απο ενα λαχταριστο ματζουνι.
    Οσο αφορα τις δικες σου βελτιωσεις θεωρω οτι τζαμπα αρπαχτηκες καθως δεν αναφερομουν σε αυτες.(και καπου εδω κολλανε τα busa turbo και τα λοιπα γρηγοροτερα οχηματα)
    αυτα

Ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα ειναι η ασυνεννοησια πακετο με την ελλειψη κατανοησης των γραφομενων καποιου.
    Το γουστο του καθενος,οπως και το δικο μου ,δεν ειναι οπως επισημαινες καθεστως ουτε νομος του κρατους για να το λαβω υποψιν a priori.Απλα εκανα αντιλογο σε μια επιφαινομενη κουλτουρα που επιβαλει οτι για να ευχαριστηθεις μια μηχανη(καλα τα μηχανακια με λιγοτερα απο 100 αλογα πρεπει να θεωρουνται ποδηλατα) πρεπει να ριξεις επανω δεκα χιλιαρικα σε μορφη αξεσουαρ.
    Επιτερεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο μια μηχανη σαν την αναφερομενη με μια εξατμιση-φιλτρο-pc μπορει να εχει παντου και παντα 20 αλογα παραπανω απο την νορμαλ(δηλαδη αν στις 3000σαλ εχει 20 στις 9000 ποσα εχει 100?).Δεν ειμαστε μικρα παιδακια που ξεγελιουνται απο ενα λαχταριστο ματζουνι.
    Οσο αφορα τις δικες σου βελτιωσεις θεωρω οτι τζαμπα αρπαχτηκες καθως δεν αναφερομουν σε αυτες.(και καπου εδω κολλανε τα busa turbo και τα λοιπα γρηγοροτερα οχηματα)
    αυτα

σε καμια των περιπτωσεων δεν αρπαχτηκα...απλως εδειξα την δυναμομετρηση ετσι ωστε να γινει αντιληπτο πως βελτιωση μοτερ δεν ειναι απαραιτητα και μονο το τερμα γκαζι...και δεν εχει να κανει με "δικες" μου βελτιωσεις...με τελειως γενικο σκεπτικο την εδειξα...
    αλλωστε ο οποιοσδηποτε εχει ουσιαστικες γνωσεις επι του θεματος , μπορει να την κανει...δεν ειναι δα και τιποτα το φοβερο να βγαλεις 190 αλογα απο ενα μπουσα πρωτης γενιας...

κανεις δεν λεει οτι "πρεπει" να κανεις οτιδηποτε για να ευχαριστηθεις μια μοτοσυκλεττα...ακομη και το fmx μου ,επι παραδειγματι, που ειναι πιο νορμαλ κι απο καλογρια, το ευχαριστιεμαι υπο συνθηκες...(οταν ειναι πλυμμενο και σβηστο ειναι μια κουκλα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

περαν αυτων,κανενος ειδους παραξηγηση δεν υφισταται...

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30
  2. Boost King---Hayabusa motor 2006
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 15:23
  3. Απαντήσεις: 3