Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Τα απογευματινά μου σιχτίρια …

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705

Τα απογευματινά μου σιχτίρια …

καθώς γυρνούσα χθες με το stradaκι ,την κοπελιά από πίσω και τις πλαϊνές βαλίτσες ,
    κίνηση μπόλικη στην Αθηνών Λαμίας ….
    Είχα πιάσει και εγώ τον χώρο μετάξι αριστερής και μεσαίας λουρίδας και προσπερνούσα αργά ( καμία 85-90 χλμ τα κουτιά να πήγαιναν περίπου 10-15 χλμ πιο κάτω )και προσέχτηκα .

Αφίσα και αρκετούς μονοκάβαλους να περάσουν όταν έφταναν πίσω μου.

Και λίγο μετά την έξοδο της νέας Φιλαδέλφειας ακούω εξατμίσεις από πίσω μου.
    Μέχρι να δω στο καθρέφτη περνά ένας ( με ss) , Τσουκ και ο δεύτερος , ε ο τρίτος τα γαμησε όλα… ο αέρας του με κούνησε… και το ωραίο ότι μπροστά μου στα 5 μετρά είχα άλλη μηχανή. Σφηνωθήκαν εκεί ανάμεσα μας και πέρασαν και τον μπροστινό μου με τον ίδιο τρόπο
    Όλοι πέρασαν από το μικρό κενό αριστερά μου από το πίσω μου και εμπρός μου αμάξι.

Που πατέ ρε κανίβαλοι ??

Και εγώ πέρασα πόσους άλλα περίμενα μερικά δευτέρα να κάνουν λίγο άκρη.

Αν τρόμαζα βρε πανίβλακες και αντιδρούσα άτσαλα θα γαμιόμασταν όλοι μαζί αφού θα μας πατούσαν και τα αυτοκίνητα .

Τόσο πολύ πια πωρώνεστε με το γκάζι ?? που δεν σας αφήνει μυαλό να σκεφτείτε ???
    Αν έχετε φυσικά λίγο από αυτό….

Πραγματικά πολύ θα γελούσα με την πάρτη σας αν σας έκλεινε κανείς , κάνατε μια ωραία καραμπόλα οι τρεις σας , ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΓΑΤΕ , και να πέρναγα να σας έβλεπα να κλαίτε πάνω από τα σπασμένα μηχανάκια σας .
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Πάω να δω ένα φιλαράκι που ένας μαλακας του έσπασε 2 πλευρά και του ράγισε την λεκάνη.

Αντίο ….
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: Τα απογευματινά μου σιχτίρια …

Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    καθώς γυρνούσα χθες με το stradaκι ,την κοπελιά από πίσω και τις πλαϊνές βαλίτσες ,
    κίνηση μπόλικη στην Αθηνών Λαμίας ….
    Είχα πιάσει και εγώ τον χώρο μετάξι αριστερής και μεσαίας λουρίδας και προσπερνούσα αργά ( καμία 85-90 χλμ τα κουτιά να πήγαιναν περίπου 10-15 χλμ πιο κάτω )και προσέχτηκα .

Αφίσα και αρκετούς μονοκάβαλους να περάσουν όταν έφταναν πίσω μου.

Και λίγο μετά την έξοδο της νέας Φιλαδέλφειας ακούω εξατμίσεις από πίσω μου.
    Μέχρι να δω στο καθρέφτη περνά ένας ( με ss) , Τσουκ και ο δεύτερος , ε ο τρίτος τα γαμησε όλα… ο αέρας του με κούνησε… και το ωραίο ότι μπροστά μου στα 5 μετρά είχα άλλη μηχανή. Σφηνωθήκαν εκεί ανάμεσα μας και πέρασαν και τον μπροστινό μου με τον ίδιο τρόπο
    Όλοι πέρασαν από το μικρό κενό αριστερά μου από το πίσω μου και εμπρός μου αμάξι.

Που πατέ ρε κανίβαλοι ??

Και εγώ πέρασα πόσους άλλα περίμενα μερικά δευτέρα να κάνουν λίγο άκρη.

Αν τρόμαζα βρε πανίβλακες και αντιδρούσα άτσαλα θα γαμιόμασταν όλοι μαζί αφού θα μας πατούσαν και τα αυτοκίνητα .

Τόσο πολύ πια πωρώνεστε με το γκάζι ?? που δεν σας αφήνει μυαλό να σκεφτείτε ???
    Αν έχετε φυσικά λίγο από αυτό….

Πραγματικά πολύ θα γελούσα με την πάρτη σας αν σας έκλεινε κανείς , κάνατε μια ωραία καραμπόλα οι τρεις σας , ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΓΑΤΕ , και να πέρναγα να σας έβλεπα να κλαίτε πάνω από τα σπασμένα μηχανάκια σας .

Αυτό το φαινόμενο το συναντάω αρκετά συχνά στην Ποσειδώνος Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο βράδυ από τους εποχικούς σουπερσπορτάδες(προσπέραση κατα τη διήθηση). Είναι ένας από τους λόγους(πέραν της τραγικής κίνησης προς τα κάτω που με ξενερώνει) που έχω ελαττώσει κατα πολύ τις επισκέψεις μου στα νότια προάστεια αυτό τον καιρό(τουλάχιστον με μηχανή).

P.S
    Άν δέ χτυπάγανε μήν ορκίζεσαι ότι θα κλαίγανε για τα σπασμένα μηχανάκια. Βέβαια με τόση βλακεία που κυκλοφορεί σε δύο ρόδες και να χτυπάγανε δέ νομίζω και μετά να βάζανε μυαλό....

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    υπομονη ρε φιλος καθε μερα τα ιδια και τα ιδια ακουμε..
    ειμαστε αρκετα καγκουρες οι ελληνες :a31:
    τι να κανουμε η εκ γεννετις μαλακια δεν διορθωνεται..
    και εγω τωρα στο γυρισμο απο τη δουλεια με την παπια ειχα ενα
    τυπα με μια μπουσα που σε καθε φαναρι εφευγε μπροστα και μετα πιγενε με 20..
    απο αγια παρασκευη μεχρι κηφισιας που εφυγε μου τα σπασε..
    υπομονη..
    τιποτα αλλο..
    και μην καταριεσαι ασ'τους ισως μια μερα καταλαβουν..
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Έχω ξαναγράψει ότι την πατάς αρκετές φορές οδηγόντας προσεκτικά και με αίσθηση του κινδύνου.

Και την πατάς!!

Αν την κυνηγάς κιόλας...

Είσαι στατιστική από τώρα...

Είναι θέμα χρόνου...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παρόμοια θέματα

1. Περί ατυχημάτων… με τα δικά μου μάτια
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 11:11
  2. τα φιλαρακια μου...
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 11:30
  3. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80