ετσι με τα περσινα να ασχολεισαι εσυ....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γιατι οταν θα ελθει η
![]()
![]()
![]()
πολυ γελιο φετος!!!
Α τον μλκ..... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εχω-εχωωωωω
Και Igor Biscan εχω!!!
παρε-παρε-παρε-παρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τι μου το χαλας ρε...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
\Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ετσι με τα περσινα να ασχολεισαι εσυ....
![]()
![]()
![]()
πολυ γελιο φετος!!!
τα φετινα δεν εχουν αρχισει ακομα...
![]()
Μπα ........ 5 είναι οι υποψήφιοι ..............Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Να ενα προσφατο πρωτοσελιδο, προφητικο....
21/7/2008
Σμόλαρεκ, Σεβαντόν, Βορονίν ................... Μπόλεκ και Λόλεκ !!!![]()
![]()
Και μάλλον τους 2 τελευταίους θα πάρει ο γαύρος !!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
να δουμε τι θα λενε τωρα οι Ολυμπιακοι για τους λουζερ της Ριζουπολης....![]()
![]()
που τωρα παρελαυνουν ενας ενας στα γεράματα απο την υπερομάδα του Ολυμπιακου και γινονται θεοί .....![]()
αν δουμε τι θα λενε τωρα για τα παλτα και του λουζερ που στο ανθος της ηλικιας τους επαιζαν στον Παναθηναικο και τωρα στα γεράματα τους χρησοπληρώνει ο Ολυμπιακος ....
το θεοί που το είδες?
ο Νικοπολίδης ποτε δεν χαρακτηρίστηκε παλτό...μακα΄ρι να ήταν ακόμα 34 να έπαιζε κι αλλο (ποιον έχετε σταναρ βασικό τερμα μετα τον αντωνάκη???ε ποιον???μήπως κανέναν και ψάχνεστε καθε χρόνο...όπως και εμεις πριν και τώρα μετα απο τον αντωνάκη)
τον Κωνσταντίνου τον θέλαμε και δεν ήρθε σε γεράματα
αλλά τον μπασινά...μπλιαχ....αν τον πάρουμε έλεος...ούτε αγώνα δεν με βλέπω να βλέπω φέτος...μπασινά ρεεεεεεεεεεεεεε.....ξεφτύλα...τέλος
υ.γ ασχέτως αν παίξει καλή μπ΄λα ΑΝ έρθει....τότε απλά θα γίνει υποφερτός απο εμετικός
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
ρε βαζέλια
το μελισσάκη είναι ο παικταρας που θα παίρνατε πίσω????το χάμερ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο Ντάρκο μόλις το άκουσε του κόπηκαν τα γόνατα...μιλάμε δεν βγαίνει απο κατω από το κρεβάτι του...βρε τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την χώρα![]()
![]()
![]()
και άλλο παράρτημα ρε....μετα τον όφη επίσημα και τον μπαοκ....
καλα όχι ότι ο ζιβε που θέλατε είναι καλύτερος.....
ε ρε δούλεμα που τρώτε κι εσεις...η διαφορά μας είναι ότι εσεις χαιρόσαστε και δεν καταλαβαίνετε γρι....πανυγηρίζετε κ απο πάνω....μιλάμε είστε τα τέλεια πρόβατα.........![]()
![]()
υ.γ παπαδόπουλος...στην καλύτερη 10αδα του Ε.πρωτθλήματος
http://www.sport-fm.gr/article/140036
αντε κ εις ανώτερα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
παει ο καστιγιο....................
παει ο Λουα Λουα.............................
αλλα η μεγαλυτερη απωλεια απο φετος θα ειναι ο....................................
http://tovima.dolnet.gr/print_articl...420&m=A44&aa=1
:a5:![]()
:a5: :a5: :a57: :a57:
ρε στο γηπεδο θα δειξουν ολα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ρε βαζέλια
το μελισσάκη είναι ο παικταρας που θα παίρνατε πίσω????το χάμερ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο Ντάρκο μόλις το άκουσε του κόπηκαν τα γόνατα...μιλάμε δεν βγαίνει απο κατω από το κρεβάτι του...βρε τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την χώρα![]()
![]()
![]()
και άλλο παράρτημα ρε....μετα τον όφη επίσημα και τον μπαοκ....
καλα όχι ότι ο ζιβε που θέλατε είναι καλύτερος.....
ε ρε δούλεμα που τρώτε κι εσεις...η διαφορά μας είναι ότι εσεις χαιρόσαστε και δεν καταλαβαίνετε γρι....πανυγηρίζετε κ απο πάνω....μιλάμε είστε τα τέλεια πρόβατα.........![]()
![]()
υ.γ παπαδόπουλος...στην καλύτερη 10αδα του Ε.πρωτθλήματος
http://www.sport-fm.gr/article/140036
αντε κ εις ανώτερα
Τα περι Hummer κτλ κατσε να τα δουμε στην διαρκια του πρωταθληματος που μου εχεις μεινει με 2CV και σκαραβαιους και αντι να κοιτας τα χαλια σου, βγαζεις και γλωσσα...![]()
Εχθες το βραδυ "ενας φιλος ηρθε απο τα παλια" στο EXTRA3....
Μαλλον χεστηκε ο κατασκοπος που εχετε αφιονιστει και εριξε τα κοπροσκυλα του στην μαχη της προπαγανδας....
Μιλαμε εριξα πολυ γελιο...."ολα μια χαρα", "θα παρουμε παικταραδες" κτλ-κτλ...τσιμουδια για Μπασινα, τον οποιο αν θυμαστε πικαρε σε μια εκτελεση κορνερ...
μια χαρα ειστε. μην αλλαξετε τιποτα![]()
Φατε τον στην μαπα:
http://www.youtube.com/watch?v=0Q4Zw6fb0Wk
Mελισσης λοιπον.....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με παπαρολογιες, γαι τον στοπερ που ερχεται...αλλη μια παρελαση ονοματων...αλλη μια καταληξη σε κατι ζιβε και πουγκρενιε...και τελικα...μελισσης...
τι να πω ρε πουστη μου![]()
Η παρελαση ονοματων μην ξεχνας Γιωργο οτι οφειλεται πρωτιστως και κυριως στου δημοσιογραφισκους της πο*τσας...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Mελισσης λοιπον.....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με παπαρολογιες, γαι τον στοπερ που ερχεται...αλλη μια παρελαση ονοματων...αλλη μια καταληξη σε κατι ζιβε και πουγκρενιε...και τελικα...μελισσης...
τι να πω ρε πουστη μου![]()
Για στοπερ, δεν λεω, ο Μελισσης δεν ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη.... Πολυ πιθανον να ερθει και καποιος αλλος, αφου το πλανο ηταν και ειναι η αγορα δυο παικτων σε αυτη την θεση.
Τωρα για Αϊμαρ, Σισε, Πεγερανο κτλ-κτλ θεωρω οτι το παλεψαμε και προσπαθησαμε να τους αποκτησουμε...το να δωσουμε ομως ενα σκασμο χρηματα για εναν παικτη - ονομα μονο και μονο για να τον μετα-πεισουμε να ερθει στην Ελλαδα το θεωρω μεγαλη μ@λ@κι@...
Γιατι κακα τα ψεμματα, το γ@μω πρωταθλημα μας ειναι η νο 1 αιτια που ενας παικτης θα το σκεφτει πενταπλα για να ερθει να παιξει.
Οι προσφορες για Αϊμαρ και Πεγερανο ηταν ισαξιες η και ελαφρως καλυτερες απο αυτες που διναν οι αλλες ομαδες, ομως οι παικτες προτιμησαν να πανε αλλου...τι να καναμε δηλαδη; Να τους χρυσωναμε το χαπι με + 50% της αξιας τους για να ερθουν καπου που δεν πολυγουσταρουν; Αυτα ειναι αστεια και η αληθεια ειναι μια...δεν ερχονται ευκολα μεγαλης ποδοσφαιρικης ποιοτητας παικτες στην Ελλαδα και κυριως, δεν ερχονται στο peak της καρριερας τους!
...αυτο που επιχειρειτε τωρα στον Παναθηναϊκο ειναι η εξυγιανση και η ευρυθμη λειτουργια του σε ολα τα επιπεδα...
μου αρκει που υπαρχει ενας προπονητης με @@δια, μου αρκει που υπαρχει ενα ικανο και με γνωση του ποδοσφαιρου team στελεχων, μου αρκει που η αρρωστημενη κατασταση των τελευταιων χρονων αποτελει παρελθον.
Ολα τα αλλα και τα βαρυγδουπα ονοματα εναι χαντρες για τους ιθαγενεις...
![]()