Ε ρε γλέντια κι απόψε...
τι κι αν δουλεύουμε... τι κι αν ξενυχτάμε... όλα τα ξεπερνάμε.
Στρογγυλό 20ράκι έμεινε παίδες!!! 20 μερούλες μόνο!!! και ήρθαν και τα λάστιχα!![]()
πολλές πολλές και φανταστρουμφικές-καταπληκτικές καλημέρες να έχετε αδέλφια!![]()
Ε ρε γλέντια κι απόψε...
τι κι αν δουλεύουμε... τι κι αν ξενυχτάμε... όλα τα ξεπερνάμε.
Στρογγυλό 20ράκι έμεινε παίδες!!! 20 μερούλες μόνο!!! και ήρθαν και τα λάστιχα!![]()
πολλές πολλές και φανταστρουμφικές-καταπληκτικές καλημέρες να έχετε αδέλφια!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13:
καλα.............. τραγουδα.... χι χι χι...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλο κουραγιο.
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Καλημέρα σας :smilea:
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Μέρες! :smilea::smilea:
και καλημέρα πάλι.............
πάμε για δουλειά με κέφι και ... :a31: μαμησέτα λέμε.
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Καληνύστα μου...:ZZZ:
Και φυσικά ....![]()
Καλημέρα μας...![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Καλημέρα σας και σας...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
gelou mpoiz en gkerls![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Καλημερα κι απο μενα...![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σιδεροκέφαλος για άλλη μια φορά Μ. !!!
Καλημέρα σε όλους !!!
![]()
![]()
![]()
Καλημέρεςςςςςςς
![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις