Σελίδα 36 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Η παρελαση ονοματων μην ξεχνας Γιωργο οτι οφειλεται πρωτιστως και κυριως στου δημοσιογραφισκους της πο*τσας...

ρε κωστα δεν ειανι αυτο το θεμα...
    το θεμα ειανι οτι ειμαστε 3 ΧΡΟΝΙΑ χωρις στοπερ ....και τρεια χρονια ακους τις ιδιες μαλακιες....
    εχω τα πρωτοσελιδα σε ενα φακελο, απο το 2005 που ελεγαν για τα τρομερα και φοβερα στοπερ που ερχονται.....και ακομα στον δρομο ειναι....

δεν λεω να παρεις τον σισε, η΄τον πιζαρο...που στην τελικη ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ επειδη ακριβως εδω ειναι ελλαδα......

αλλα ΠΑΡΕ ΡΕ ΠΣΤΜ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ....ΕΣΤΩ ΕΝΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε κωστα δεν ειανι αυτο το θεμα...
    το θεμα ειανι οτι ειμαστε 3 ΧΡΟΝΙΑ χωρις στοπερ ....και τρεια χρονια ακους τις ιδιες μαλακιες....
    εχω τα πρωτοσελιδα σε ενα φακελο, απο το 2005 που ελεγαν για τα τρομερα και φοβερα στοπερ που ερχονται.....και ακομα στον δρομο ειναι....

δεν λεω να παρεις τον σισε, η΄τον πιζαρο...που στην τελικη ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ επειδη ακριβως εδω ειναι ελλαδα......

αλλα ΠΑΡΕ ΡΕ ΠΣΤΜ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ....ΕΣΤΩ ΕΝΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ
    Σωστος και η αποψη μου ειναι οτι μια καλη λυση θα ηταν ο Κυργιακος, αλλα ας οψεται η μ@λ@κι@ του ανικανου σωφερ...

Ακομα δεν εχει τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος ομως....

Παντως και ο Χενρικσεν δεν ηταν το "μεγαλο" ονομα που προκαλεσε σεισμο με τον ερχομο του....αν θυμασαι μαλιστα στην αρχη εκανε απιστευτες π@π@ριες....τι αλλαξε και εγινε μεγαλος παικτης; (πραγματικα απο του καλυτερους στοπερ που εχουν περασει απο τα Ελληνικα γηπεδα...) απλα υπηρχε ενα σωστο προπονητικο team τοτε...οπως και τωρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σωστος και η αποψη μου ειναι οτι μια καλη λυση θα ηταν ο Κυργιακος, αλλα ας οψεται η μ@λ@κι@ του ανικανου σωφερ...

Ακομα δεν εχει τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος ομως....

Παντως και ο Χενρικσεν δεν ηταν το "μεγαλο" ονομα που προκαλεσε σεισμο με τον ερχομο του....αν θυμασαι μαλιστα στην αρχη εκανε απιστευτες π@π@ριες....τι αλλαξε και εγινε μεγαλος παικτης; (πραγματικα απο του καλυτερους στοπερ που εχουν περασει απο τα Ελληνικα γηπεδα...) απλα υπηρχε ενα σωστο προπονητικο team τοτε...οπως και τωρα...
    ναι ρε κωστακη...αλλα ειλικρινα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με γκουμα και σαριεγκι....
    ημαρτον δηλαδη...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οχι Γκουμα και Σαριεγκι ρε...

πλεον θα εχουμε Βυντρα και Μελισση επισης...

τεσπα πολυ ξενερωμενος μου φαινεσαι, anyway....στο γηπεδο θα αποδειχθουν ολα...

Προς τους φιλους ολυμπιακους....

Επειδη ο καραγκούνης εχει κλεισει....

Οτον μπασινα τον κυνηγατε, τον αντωνακι και τον μιχαλακι τους πήρατε......

Τρέξτε...η ατλέτικο δινει τον Γιουρκα........

Ετσι θα τους μαζεψετε όλους ...στα γεραματα τους.....

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    ναι ρε κωστακη...αλλα ειλικρινα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με γκουμα και σαριεγκι....
    ημαρτον δηλαδη...

Ωρες θα πρεπει να βαζουμε και λιγακι το μυαλο μας να δουλευει αντι να γκρινιαζουμε σαν τις κατινες.....
    Ο γκουμας επρεπε να καταλαβεις οτι ανανεωσε για εναν ακομα χρονο για να κλεισει την καριερα του τιμωντας το τριφυλλι και δεν υπολογιζεται για βασικος.

Ο Σαριεγκι δεν ειναι το μεγιστο μπακ αλλα ειναι σκυλος μαχητης βεβαια χρειαζεται διπλα του το μεγαλο μπακ ψηλο δυνατο για να μην περναει ουτε μυγα. Αλλωστε αυτος ειναι και ο επομενος μεταγραφικος στοχος της ομαδας

Θα το ξαναπω μια ακομη φορα μην στεκεστε μονο στους παχτες που ηρθαν σε χρηματα και σε νουμερα μεταγραφων. Η καλυτερη μεταγραφη του Παναθηναικου ειναι η επιστροφη του κοσμου το καλο κλιμα η αλλαγη νοοτροπιας η οργανωμενη διοικηση η αναθεση των ποστων σε ανθρωπους που αγαπουν το τριφυλλι και η επιλογη προπονηταρα αντι των τουριστων που βλεπαμε να παρελαυουν τα τελευταια χρονια

Εχουμε πιστη οτι ολα αυτα θα φανουν σαν καλο αποτελεσμα στο γηπεδο βλεποντας επιτελους μπαλαρα απο το τριφυλλι.

Για εμενα το τελευταιο φιλικο στο ΟΑΚΑ ηταν ενα καλο δειγμα αν και χρειαζεται πολυ δουλεια ακομα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Προς τους φιλους ολυμπιακους....

Επειδη ο καραγκούνης εχει κλεισει....

Οτον μπασινα τον κυνηγατε, τον αντωνακι και τον μιχαλακι τους πήρατε......

τσι θα τους μαζεψετε όλους ...στα γεραματα τους.....
    ρε ειπαμε....ο γαυρος κανει αναγερωση.:rotflmao:

Νεο στοπερ για τον θρυλο

στα πλαισια αναεωσης του ροστερ κατατεθηκε προταση στον Μαλντινι!!!!!!

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Ωρες θα πρεπει να βαζουμε και λιγακι το μυαλο μας να δουλευει αντι να γκρινιαζουμε σαν τις κατινες.....
    Ο γκουμας επρεπε να καταλαβεις οτι ανανεωσε για εναν ακομα χρονο για να κλεισει την καριερα του τιμωντας το τριφυλλι και δεν υπολογιζεται για βασικος.

Ο Σαριεγκι δεν ειναι το μεγιστο μπακ αλλα ειναι σκυλος μαχητης βεβαια χρειαζεται διπλα του το μεγαλο μπακ ψηλο δυνατο για να μην περναει ουτε μυγα. Αλλωστε αυτος ειναι και ο επομενος μεταγραφικος στοχος της ομαδας

φιλε σορρυ που δεν βαζουμε το μυαλο μας να δουλεψει...εχουμε εσενα να το κανεις...

ισως δεν εχεις καταλαβει οτι τοσα χρονια δεν εχεις αμυνα...
    αν ο σαριεγκι ειναι σκυλος, να παει σε κυνομαχιες...ειναι επισης κοντος, πιο αργος απο το ριπλευ...και χανει ολες τις μαχες μεσα στην περιοχη...

ο γκουμας ξερω πολυ καλυτερα απο σενα γαιτι ανανεωσε...οπως και γιατι ανανεωνει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τωρα.. και μαλιστα ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ....καθε χρονο.

οσο για το τι θα φανει στο γηπεδο , δεν ειπε κανεις το αντιθετο...αλλα σκεψου λιγο...

ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβως λεγατε ( για να μην παω πολυ μακρυα) και περυσι...κατσε ρε πρωτα να δεις τον ενακαριρε...και μετα φωναζεις....κατσε να δεις τον σαριεγκι και μετα φωναζεις..κατσε τον ενα κατσε τον αλλον

εχω βαρεθει να βλεπω παιχτες στον παναθηναικο που να ειναι αγνωστοι και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ μπας και μου βγουν..καταλαβες τωρα τι εννοω:;;;;;

-» ΚΩΣΤΑ αυτο ειναι σιγουρο που λες...απλα καταλαβαινεις πιστευω στο σκεπτικο που τα λεω....

φιλε σορρυ που δεν βαζουμε το μυαλο μας να δουλεψει...εχουμε εσενα να το κανεις...

ισως δεν εχεις καταλαβει οτι τοσα χρονια δεν εχεις αμυνα...
    αν ο σαριεγκι ειναι σκυλος, να παει σε κυνομαχιες...ειναι επισης κοντος, πιο αργος απο το ριπλευ...και χανει ολες τις μαχες μεσα στην περιοχη...

ο γκουμας ξερω πολυ καλυτερα απο σενα γαιτι ανανεωσε...οπως και γιατι ανανεωνει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τωρα.. και μαλιστα ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ....καθε χρονο.

οσο για το τι θα φανει στο γηπεδο , δεν ειπε κανεις το αντιθετο...αλλα σκεψου λιγο...

ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβως λεγατε ( για να μην παω πολυ μακρυα) και περυσι...κατσε ρε πρωτα να δεις τον ενακαριρε...και μετα φωναζεις....κατσε να δεις τον σαριεγκι και μετα φωναζεις..κατσε τον ενα κατσε τον αλλον

εχω βαρεθει να βλεπω παιχτες στον παναθηναικο που να ειναι αγνωστοι και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ μπας και μου βγουν..καταλαβες τωρα τι εννοω:;;;;;

-» ΚΩΣΤΑ αυτο ειναι σιγουρο που λες...απλα καταλαβαινεις πιστευω στο σκεπτικο που τα λεω....

Λεγωντας γνωστοι παιχτες εννοεις μεγαλα ονοματα φανταζομαι

Πες μου εσυ ενα μεγαλο φτασμενο ονομα σε κανονικη ηλικια που θα ερθει να παιξει στο Ελληνικο
    πρωταθλημα. Εγω σου λεω χρυσαφι να του δινεις καθε μερα δεν θα ερθει παρα μονο στην δυση της ποδοσφαιρικης του καριερας

Δε νομιζω οτι οι φετινες επιλογες παιχτων εχουν σχεση με τα προηγουμενα χρονια ......εδω θα ειμαστε και θα τα συζηταμε

Λεγωντας γνωστοι παιχτες εννοεις μεγαλα ονοματα φανταζομαι

Πες μου εσυ ενα μεγαλο φτασμενο ονομα σε κανονικη ηλικια που θα ερθει να παιξει στο Ελληνικο
    πρωταθλημα. Εγω σου λεω χρυσαφι να του δινεις καθε μερα δεν θα ερθει παρα μονο στην δυση της ποδοσφαιρικης του καριερας

Δε νομιζω οτι οι φετινες επιλογες παιχτων εχουν σχεση με τα προηγουμενα χρονια ......εδω θα ειμαστε και θα τα συζηταμε
    δεν διαφωνω και πολυ αλλα δες κατι...

1) οι φετινες μεταγραφες εκτος Σιλβα....ειναι οτι θα επαιρνε και ο τζιγκερ μονος του.
    2) αν δεν παρεις αλλον εκτος απο μελιση, και αρχισει η πλυμηρα στην αμυνα...θα εχεις ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
    3) αν δεν σου βγει ο Σοουζα, στην επιθεση μενεις παλι με , μαντζιο,εντοι, και μονο σαλπιγγιδη αξιοπιστη λυση...δηλαδη;;, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

καταλαβες λοιπον τι εννοω;; παλι φετος θα παρακαλαμε να βγει παιχτουρα ο σοουζα, και ο μελισης, και θα παρακαλαμε να παιζουν φοβερη μπαλα τα ακρα μας...γαιτι παλι απο δεκαρι....γιοκ.....

και μην μου πεις καραγκουνης :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD

κοίτα ι γιούρκας είναι απο τα καλύτερα μπακ που βγήκαν ποτε στην ελλάδα....
    έχει πέσει λίγο τελευταία αλλά πιστεύω παραμένει παικταράς....

μα απο όλους που είχατε τον ΓΚΟΥΜΑ βρήκατε να κρατήσετε...πως φαίνεται ότι γνωρίζετε απο μπάλα...

αν πέρναμε πριν 2~3 χρόνια τον μπασινά να πω εντάξει....αλλά στα 32 του ρε π#@$ μου....για το κέντρο είναι πολύ μεγάλος...

κάτσε μην μας τον πάρει το αεκάκι....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    κοίτα ι γιούρκας είναι απο τα καλύτερα μπακ που βγήκαν ποτε στην ελλάδα....
    έχει πέσει λίγο τελευταία αλλά πιστεύω παραμένει παικταράς....

μα απο όλους που είχατε τον ΓΚΟΥΜΑ βρήκατε να κρατήσετε...πως φαίνεται ότι γνωρίζετε απο μπάλα...

αν πέρναμε πριν 2~3 χρόνια τον μπασινά να πω εντάξει....αλλά στα 32 του ρε π#@$ μου....για το κέντρο είναι πολύ μεγάλος...

κάτσε μην μας τον πάρει το αεκάκι....
    παντως ρε φιλε περα απο την πλακα....εσεις φετος ειστε για πολυ γιουχα....
    δεν εχετε παρει τιποτα...και συνεχιζετε ακαθεκτοι

Θα το ξαναπω μια ακομη φορα μην στεκεστε μονο στους παχτες που ηρθαν σε χρηματα και σε νουμερα μεταγραφων. Η καλυτερη μεταγραφη του Παναθηναικου ειναι η επιστροφη του κοσμου το καλο κλιμα η αλλαγη νοοτροπιας η οργανωμενη διοικηση η αναθεση των ποστων σε ανθρωπους που αγαπουν το τριφυλλι και η επιλογη προπονηταρα αντι των τουριστων που βλεπαμε να παρελαυουν τα τελευταια χρονια

πατριωτάκι δεν στα είπαν καλά

ο τέΝτας μόνο προπονηταράς δεν είναι...κατσε να σκάσει η πρώτη βόμβα να δεις τι έχει να γίνει
    ειρωνικός,χλευαστικός προσβλητικός και αλαζόνας...πόσο λες να κρατήσει σε βαλκανικό πεδίο....κρίμα που έφυγε ο γκονζαλες...θα είχαν πέσει μπουκέτα ήδη

αλλά αυτό που γουστάρω είναι ένα...οτι επιτέλους ΠΑΛΙ μιλάτε....αν διαβασεις τοστ μου παλιότερα καθε χρόνο αυτό σας έλεγα...να μιλάτε πολύ ....μπλα μπλα μπλα.......

ΓΙΑΤΙ

τότε η 4αρα πονάει περισσότερο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

δεν διαφωνω και πολυ αλλα δες κατι...

1) οι φετινες μεταγραφες εκτος Σιλβα....ειναι οτι θα επαιρνε και ο τζιγκερ μονος του.
    2) αν δεν παρεις αλλον εκτος απο μελιση, και αρχισει η πλυμηρα στην αμυνα...θα εχεις ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
    3) αν δεν σου βγει ο Σοουζα, στην επιθεση μενεις παλι με , μαντζιο,εντοι, και μονο σαλπιγγιδη αξιοπιστη λυση...δηλαδη;;, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

καταλαβες λοιπον τι εννοω;; παλι φετος θα παρακαλαμε να βγει παιχτουρα ο σοουζα, και ο μελισης, και θα παρακαλαμε να παιζουν φοβερη μπαλα τα ακρα μας...γαιτι παλι απο δεκαρι....γιοκ.....

και μην μου πεις καραγκουνης :rotflmao:

Αν δε κανω λαθος το ροστερ θα κλεισει με ενα ξενο μπακ ?

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε