Ενα,
συζηταγαν πριν δυο συναδελφοι και οι δυο με αυτοκινητο και λεγανε για μενα οτι παω αργα. Πεταγομαι κι εγω και λεω ε οχι και αργα, συνηθως παω απο 120 μεχρι 170, οποτε με κοιταγανε κι οι δυο σα να 'μαι ουφο και με ρωτησε ο ενας που; μεσα στην πολη; Ω ναι εννοουσαν οτι τρεχουν με τα κουτια τους μεσα στην πολη![]()
Δυο,
ηρθε ο θειος μου εξαλλος οτι του εριξε μπουνια ενας μηχανοβιος. Το περιστατικο. Ηταν ο θειος μου κανονικα στη λωριδα και ο μηχανοβιος πατησε διαχωριστικη για να περασει 2 κουτια και δεν προλαβαινε γιατι ο θειος μου ενω ειχε χωρο δεν εκανε δεξια και παραλιγο να συγκρουστουν. Εκανε αναστροφη πηγε στο φαναρι διπλα του και του την εριξε. Ρωταω κι εγω μα καλα ρε θειε αν ειχες χωρο γιατι δεν εκανες λιγο δεξια και η απαντηση ηταν εγω ημουνα κανονικα στη λωριδα μου αυτος ηταν παρανομος, δεν ημουνα υποχρεωμενος να κανω δεξια. Και το αστειο της υποθεσης ηταν οτι εκτος απο 'μενα και ο γιος του μηχανη οδηγει.
Τρια,
ενας γνωστος γνωστου ακουσα οτι τουρμπισε τη μηχανη του. Φανταστηκα κι εγω κανα R1, R6, CBR, GSXR και η απαντηση μου ηρθε σαν τουβλο... ΤΜΑΧ 500:hypnotize