Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ωραία! Η ζημιά δεν είναι τίποτα τραγικό λοιπόν, επανερχόμαστε στο αρχικό πρόβλημα.
Θα μπορούσες να τα κάνεις μόνος σου, αλλά μόνο και μόνο το σοκ που έπαθες με τα προηγούμενα καλύτερα να το πας απο έναν μάστορα.
Ρώτα πόσα θα σου πάρει εξαρχής και πές του άν δει πως η τιμή ξεφεύγει να σε πάρει τηλέφωνο πρώτα να στο πει... ( άν θα το κάνει έιναι ένα άλλο θέμα)
Όχι αυτό δε παίζει. Η υποπίεση απλά ανοίγει μια βάνα και μετα η βενζίνη κυλά λόγω βαρύτητας. Το καπάκι δε παίζει ρόλο.ναι ευτυχώς την γλιτώσαμε και πάλι την χονδρή την ζημια.
Οι οδηγίες του catmaster για την τροφοδοσία είναι απλές και ευκολοεφάρμοστες όμως ηλικρινά έχω ψιλοχεστεί με όσα γινανε και κουράστικα να ασχολούμαι, ασε που με την ημιμάθεια μου θα την ριμάξω στο τελος..
Για τον μάστορα δεν παίζει να με κωλοπιάσει μιας και είναι δοκιμασμένος και αλλωστε έχω φάει απειρες ώρες σε συνεργεία για να ξέρω να τους χειριστώ (απίστευτο η όχι ανταλλακτικά λεωφορίων πουλαω).
Τωρα απο όσο εψαξα το θέμα με την μεμβράνη δεν ξέρω τι παίζει στην δικιά μου μηχανή. Απο ότι είδα άλλες έχουν άλες όχι. Ισος το καλύτερο να το άλλαζα εντελώς την βανα αλλα είναι δυσκολο μηχανακι για να βρείς ανταλλακτικα.
Αnyway, thanx mate!