Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 100

Θέμα: Εχω θέμα

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras

Εχω θέμα

Τώρα λοιπόν που μάζεψα λίγο τα χρέη μου και σας διαβάζω καθημερινά,έχω μπει στην μπρίζα να πάρω μηχανή που να πηγαίνει με πιο πολλά από τα σιχαμένα,άθλια,εκνευριστικά 80 ολόκληρα χλμ που πιάνει το παπί μου:ZZZ: :ZZZ: .Είχα σκοπό να πάρω κάτι που να μου αρέσει και να με γεμίζει,όχι τόσο εντός,αλλά εκτός πόλης......κι εδώ αρχίζει το δράμα μου....Οι γονείς,αν και επιφυλακτικοί,θα δεχτούν την ιδέα της "μεγάλης" μηχανής γιατί σε γενικές γραμμές μου έχουν εμπιστοσύνη.Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η κοπέλα μου,που αν και της το έφερνα απ' έξω απ' έξω (τι ωραία αυτή η μηχανή,να 'χα μια κι εγώ κ.α τέτοια παπατζιλίκια),ξάφνου ξάφνου άξαφνα γυρνάει και μου λέει ότι αν της εμφανίσω μηχανή με έχει χωρίσει την ίδια στιγμή
    Και ρωτώ σύντροφοι,πετάς μια σχέση 6 χρόνων,με τις όποιες προοπτικές, για μια κ@υλα που όλο και μεγαλώνει ή κάνεις τουμπεκί και συμβιβάζεσαι με το φτωχό πλην τίμιο παπί και ένα αυτοκίνητο για τις εξορμήσεις???

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Όταν θα τη δει μπροστά της θα αλλάξει άποψη.
    & πες της, μωρό μου δηλαδή τόσο ριχή είναι η σχέση μας? Με χωρίζεις για τη μηχανή...?
    Σιγά σιγά θα το δεχτεί.

Ξέχασα να αναφέρω ότι και στο παπί δεν ανεβαίνει για λίγο μακρινές αποστάσεις.............γιατί την ενοχλεί ο αέρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62125

Για ριξε μια ματια και'δω.. περιπου μια απ'τα ιδια..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Στο παπί ανεβαίνει ή τσινάει κι εκεί?

Της έχεις εξηγήσει πόσο πιο ασφαλής είναι μία μοτοσυκλέτα από ένα παπί?

Κράτα το αυτοκίνητό σου για εξορμήσεις μέχρι να συνηθίσει τη μηχανή που θα χρησιμοποιείς εσύ για πάρτη σου και θα σου ζητήσει η ίδια να ανέβει.

Γυναίκες...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    ξάφνου ξάφνου άξαφνα γυρνάει και μου λέει ότι αν της εμφανίσω μηχανή με έχει χωρίσει την ίδια στιγμή
    Ξέχασα να αναφέρω ότι και στο παπί δεν ανεβαίνει για λίγο μακρινές αποστάσεις.............γιατί την ενοχλεί ο αέρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ίδιο σενάριο, διαφορετικά πρόσωπα !

Κι εγώ στον έκτο χρόνο την πήρα τη μηχανή το Μαρικάκι όμως ακόμα δεν το ξεφορτώθηκα μετά από 9 χρόνια !

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    χωρισε την πρωτος και τραβα παρε ενα τουμπανο (R1,GSXR1000,ZX10,CBR1000) βαλε και ενα μονοσελο και ψωνισε κανα γκομενακι που να γουσταρει να καθετε στο μονοσελο ενω εσυ κανεις σουζες,εντο και παντηλικια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Στο παπί ανεβαίνει ή τσινάει κι εκεί?

Της έχεις εξηγήσει πόσο πιο ασφαλής είναι μία μοτοσυκλέτα από ένα παπί?

Κράτα το αυτοκίνητό σου για εξορμήσεις μέχρι να συνηθίσει τη μηχανή που θα χρησιμοποιείς εσύ για πάρτη σου και θα σου ζητήσει η ίδια να ανέβει.

Γυναίκες...
    Τα χιλιόμετρα που πιάνω όταν είμαστε μαζί στο παπί δεν ξεπερνάνε τα 50 και αυτό για να μη φοβάται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    χωρισε την πρωτος και τραβα παρε ενα τουμπανο (R1,GSXR1000,ZX10,CBR1000) βαλε και ενα μονοσελο και ψωνισε κανα γκομενακι που να γουσταρει να καθετε στο μονοσελο ενω εσυ κανεις σουζες,εντο και παντηλικια.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Re: Εχω θέμα

Τώρα λοιπόν που μάζεψα λίγο τα χρέη μου και σας διαβάζω καθημερινά,έχω μπει στην μπρίζα να πάρω μηχανή που να πηγαίνει με πιο πολλά από τα σιχαμένα,άθλια,εκνευριστικά 80 ολόκληρα χλμ που πιάνει το παπί μου:ZZZ: :ZZZ: .Είχα σκοπό να πάρω κάτι που να μου αρέσει και να με γεμίζει,όχι τόσο εντός,αλλά εκτός πόλης......κι εδώ αρχίζει το δράμα μου....Οι γονείς,αν και επιφυλακτικοί,θα δεχτούν την ιδέα της "μεγάλης" μηχανής γιατί σε γενικές γραμμές μου έχουν εμπιστοσύνη.Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η κοπέλα μου,που αν και της το έφερνα απ' έξω απ' έξω (τι ωραία αυτή η μηχανή,να 'χα μια κι εγώ κ.α τέτοια παπατζιλίκια),ξάφνου ξάφνου άξαφνα γυρνάει και μου λέει ότι αν της εμφανίσω μηχανή με έχει χωρίσει την ίδια στιγμή
    Και ρωτώ σύντροφοι,πετάς μια σχέση 6 χρόνων,με τις όποιες προοπτικές, για μια κ@υλα που όλο και μεγαλώνει ή κάνεις τουμπεκί και συμβιβάζεσαι με το φτωχό πλην τίμιο παπί και ένα αυτοκίνητο για τις εξορμήσεις???
    χαλαρα αλλαζεις γυναικα...

αλλωστε η 6αετια ειναι οριακη για ανταλλαγη...μετα θα θεωρηθει παλαιο μοντελο και δεν θα πιανει μια...:rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Re: Re: Εχω θέμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    χαλαρα αλλαζεις γυναικα...

αλλωστε η 6αετια ειναι οριακη για ανταλλαγη...μετα θα θεωρηθει παλαιο μοντελο και δεν θα πιανει μια...:rotflmao: :rotflmao:
    Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι εγώ θα πιάνω??????Άσε που της ρίχνω και καμιά 3ετία

Στον Ογκο Το avatar του/της deusXT

Re: Εχω θέμα

Και ρωτώ σύντροφοι,πετάς μια σχέση 6 χρόνων,με τις όποιες προοπτικές, για μια κ@υλα που όλο και μεγαλώνει ή κάνεις τουμπεκί και συμβιβάζεσαι με το φτωχό πλην τίμιο παπί και ένα αυτοκίνητο για τις εξορμήσεις??? [/B]
    γιατι τετοια καταπίεση?
    εισαι σιγουρος ότι θα σε χωρίσει αμα παρεις μηχανη? και αν ναι άξιζε τελικά να εισαστε 6 χρονια μαζι?
    σκεψου το απο το θεμα της καταπίεσης και μονο
    bandit 1250 λεμε

Re: Re: Re: Εχω θέμα

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι εγώ θα πιάνω??????Άσε που της ρίχνω και καμιά 3ετία
    μαλιστα...εχει ηδη γινει πλυση εγκεφαλου βλεπω...:rotflmao: :rotflmao:

δεν σωζεσαι εσυ...
    frankly my dear, i dont give a damn...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Παρε ενα κοτερο [αυτο θα το γουσταρει δε μπορει] και βαλε μεσα και μια desmo να κανεις τις βολτουλες σου στο καταστρωμα :rotflmao:

Σοβαρα τωρα,
    δεν ειναι αναγκη να ειστε αυτοκολλητακια. Αν της περασεις αυτο το μηνυμα σιγα σιγα και με μικρες βολτες και ΑΦΟΥ μαθεις καλα τη μηχανη μονος σου θα τη δεχτει. Απλως να ξερεις οτι δεν ειναι ολες οι κοπελες για μονοσελα και πολλες απλα ανεχονται και τις βολτες με το varadero,xt,cbf κλπ. Η μηχανη εχει δικο της κοσμο και θα το καταλαβεις. Θα πηγαινετε μαζι με το κουτακι και μονος σου με τη μηχανη. Μπορει να το δεχτει, αλλα δεν μπορεις και δεν ειναι σωστο να την πιεσεις, αλλα ουτε κι εκεινη εσενα. Προσεξε μονο τη μηχανη να τη θες πραγματικα κι οχι απο πικα για την κοπελα σου, η ακομη και για να χαιρεσαι επειδη ανησυχει.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Παρε ενα κοτερο [αυτο θα το γουσταρει δε μπορει] και βαλε μεσα και μια desmo να κανεις τις βολτουλες σου στο καταστρωμα :rotflmao:

Σοβαρα τωρα,
    δεν ειναι αναγκη να ειστε αυτοκολλητακια. Αν της περασεις αυτο το μηνυμα σιγα σιγα και με μικρες βολτες και ΑΦΟΥ μαθεις καλα τη μηχανη μονος σου θα τη δεχτει. Απλως να ξερεις οτι δεν ειναι ολες οι κοπελες για μονοσελα και πολλες απλα ανεχονται και τις βολτες με το varadero,xt,cbf κλπ. Η μηχανη εχει δικο της κοσμο και θα το καταλαβεις. Θα πηγαινετε μαζι με το κουτακι και μονος σου με τη μηχανη. Μπορει να το δεχτει, αλλα δεν μπορεις και δεν ειναι σωστο να την πιεσεις, αλλα ουτε κι εκεινη εσενα. Προσεξε μονο τη μηχανη να τη θες πραγματικα κι οχι απο πικα για την κοπελα σου, η ακομη και για να χαιρεσαι επειδη ανησυχει.
    Αν και πααααρα πολύ θα το ήθελα,δε μίλισα για μονόσελο και για ότι πάρω φυσικά και θα υπάρχει πολύς χρόνος προσαρμογής πάνω στη μηχανή πριν ανέβει δύτερο άτομο πάνω.
    Όσο για το κότερο να σου πω ότι πήρα βάρκα και μου δήλωσε πως ζαλίζεται:rotflmao: :rotflmao: Βεβαια μπήκε και έκανε την τσάρκα της!!!
    Λες να πιάσει και με τη μηχανή????????

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αν βαλω μπροστινο 120/60 αντι 120/70 θα εχω θεμα?
    από gianhs8 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2011, 11:15
  2. εχω θέμα στον Duke
    από toksoths87 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 17:07
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2007, 16:40
  4. ΕΧω Βρει
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21