Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 100

Θέμα: Εχω θέμα

και μόνο που θέτει έτσι το ζήτημα χωρίζεις την ίδια στιγμή ....

να το έλεγε με όμορφο τρόπο πάει στο διάολο να το καταλάβεις...να κάτσεις να της μιλήσεις...
    αλλά απειλή????στη μάνα της...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Αν και πααααρα πολύ θα το ήθελα,δε μίλισα για μονόσελο και για ότι πάρω φυσικά και θα υπάρχει πολύς χρόνος προσαρμογής πάνω στη μηχανή πριν ανέβει δύτερο άτομο πάνω.
    Όσο για το κότερο να σου πω ότι πήρα βάρκα και μου δήλωσε πως ζαλίζεται:rotflmao: :rotflmao: Βεβαια μπήκε και έκανε την τσάρκα της!!!
    Λες να πιάσει και με τη μηχανή????????
    Παντως αν θες να την ξεφορτωθεις σου 'χω βρει τη λυση . . .
    Θα παρεις μια desmo, ενα κρις κραφτ με 2 μεγαλες yamaha μηχανες κι ενα impreza wrx. Να σου πω εγω ζαλαδες μετα

Ξεκινα ρε συ με κατι μικρο που δε θα χτυπαει και στο ματι [πχ καμια 999s :rotflmao: ] κανενα cbf 250, xt , ybr, ninjaki κι εσυ να το συνηθισεις [αλλο συμπλεκτης, αλλο πουλερικο ] και να μη φαινεται τεραστιο. Και βλεπεις μετα.

Ελπιζω να κανω λαθος αλλα φανταζομαι κρανος δεν της εχεις παρει; Εκει θα δωσεις μεγαλη μαχη, στο να φοραει κρανος. Και δεν ειναι λυση να της δινεις το δικο σου.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μανιβελάτο μέλος
    :rotflmao: έλα ρε, και εγώ πρόσφατο το έχω.. 6 χρόνια και εμείς μαζί, κάποια στιγμή είπα και εγώ να πάρω μηχανή.. το βασικό της θέμα είναι ότι φοβάται ότι θα πάθω εγώ κάτι (και για ανεξήγητους λόγους πιστεύει ότι για να έχεις μηχανή πρέπει να είσαι σαν παλαιστής σούμο αλλιώς δεν μπορέις να την ελέγξεις λόγω βάρους και όγκου) οπότε δεν τις συμπαθεί.. Τσακωθήκαμε κάμποσες φορές μέχρι που το δέχτηκε. Είναι πραγματικά δύσκολο να αλλάξεις οπτική σε κάποιον που όταν κοιτάει μία μηχανή είναι σαν να κοιτάει κάτι που σκοτώνει κόσμο..

Βέβαια δεν δέχτηκε ποτέ το παρτάλι που ανεμάζωξα στην αρχή.. και μόνο που το βλεπε.. ή μύριζε το λάδι :hypnotize :rotflmao: Πάντως από τότε που το γύρισα (με την καλή έννοια) - σε τετράχρονο μια χαρά ανεβαίνει και για λίγο πιο μεγάλες βόλτες, άσε που τώρα αρχίσαμε και να μαθαίνουμε πάνω σε αυτό οδήγηση..

Αυτή την στιγμή υπάρχει ακόμα το ζήτημα των 600cc όπου μουρμουρίζει ότι είναι επικύνδινες, ότι κοίτα πόσοι φίλοι σου μας άφησαν κτλπ αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό..

Απλώς μην της πεις μια μέρα, κοίτα μωρό μου τι ωράιο που είναι το gixxer στην αυλή μας.. πες της αρχικά ότι σκέφτεσαι κανένα 250, υπάρχει μία καλή προσφορά για 400άρι, και τελικά δεν άξιζε και πήρες ένα bandit :rotflmao: Επίσης όταν θα διαλέγεις μηχανή, πάρε την μαζί, να νιώσει και εκείνη ότι έχει συμμετοχή, θα σε ζαλίσει βέβαια με τα σκούτερ (αν μπορεί ένας να μου εξηγήσει παρακαλώ γιατί σε όλες μα όλες αρέσουν τα σκουτεροειδή), εσύ θα λες, ναι ναι καλή ιδέα, στο τέλος θα διαλέξεις εσύ και θα είστε όλοι ευτυχισμένοι. Κοιτάξτε μόνο λίγο τη σέλα, σοβαρά στο λές, μην πας να πάρεις τπτ, μονόσελο ή τπτ που θα κάθεται σαν το βατράχι πάνω γιατί τότε σίγουρα δεν παίζει να σε ακολουθεί σε βόλτες.. Α, και εξοπλισμό και για τους δύο..

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Θα παρεις μια desmo, ενα κρις κραφτ με 2 μεγαλες yamaha μηχανες κι ενα impreza wrx. Να σου πω εγω ζαλαδες μετα

Ξεκινα ρε συ με κατι μικρο που δε θα χτυπαει και στο ματι [πχ καμια 999s :rotflmao: ] κανενα cbf 250, xt , ybr, ninjaki κι εσυ να το συνηθισεις [αλλο συμπλεκτης, αλλο πουλερικο ] και να μη φαινεται τεραστιο. Και βλεπεις μετα.

Ελπιζω να κανω λαθος αλλα φανταζομαι κρανος δεν της εχεις παρει; Εκει θα δωσεις μεγαλη μαχη, στο να φοραει κρανος. Και δεν ειναι λυση να της δινεις το δικο σου.
    Ακριβώς αυτά σκέφτομαι να πάρω....ίσως και να περιμένω το yamaha το 250.....
    Αλλά και κράνος της έχω!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Ναι το θέμα παιδιά του κράνους είναι πολύ σημαντικό. Μην περιμένεις ότι θα αγοράσει μόνη της αφού μηχανή δεν έχει. Κοίταξε να της πάρεις ένα full face μέτριο προς καλό, εννοώ αν δεν σου περισσεύουν και δεν ανεβαίνει συχνά δεν χρειάζεται κανένα arai/ shoei κτλπ.. ακόμα και ένα airoh, uvex, hjc (που εγώ καλά καλά δεν έχω τόσο καλό ) είναι υπέραρκετό. Εκεί που θα δοκιμάζετε μην παρασυρθείτε και πάρετε ανοιχτό, γιατί εκτός από το θέμα της ασφάλειας, τώρα είναι καλοκαίρι και σκέφτεται γαμάτα ανοιχτό κράνος, λιγότερη ζέστη, πιο εύκολο κτλπ, αλλά τον χειμώνα που θα παγώνει εσύ θα ακούς την μουρμούρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Ναι το θέμα παιδιά του κράνους είναι πολύ σημαντικό. Μην περιμένεις ότι θα αγοράσει μόνη της αφού μηχανή δεν έχει. Κοίταξε να της πάρεις ένα full face μέτριο προς καλό, εννοώ αν δεν σου περισσεύουν και δεν ανεβαίνει συχνά δεν χρειάζεται κανένα arai/ shoei κτλπ.. ακόμα και ένα airoh, uvex, hjc (που εγώ καλά καλά δεν έχω τόσο καλό ) είναι υπέραρκετό. Εκεί που θα δοκιμάζετε μην παρασυρθείτε και πάρετε ανοιχτό, γιατί εκτός από το θέμα της ασφάλειας, τώρα είναι καλοκαίρι και σκέφτεται γαμάτα ανοιχτό κράνος, λιγότερη ζέστη, πιο εύκολο κτλπ, αλλά τον χειμώνα που θα παγώνει εσύ θα ακούς την μουρμούρα..
    Κοίτα το αποπάνω!!!!!\και είναι fullface!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Κοίτα το αποπάνω!!!!!\και είναι fullface!!

(το ninja 250 το είδατε? γιατί το yamahahahahahahaha το βλέπω να κοστίζει κάνενα χιλιάρικο παραπάνω και βάλε..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

(το ninja 250 το είδατε? γιατί το yamahahahahahahaha το βλέπω να κοστίζει κάνενα χιλιάρικο παραπάνω και βάλε..)
    Tο είδα και το σκέφτομαι,αλλά απο θέμα ομορφιάς μου αρέσει καλύτερα το yamaha

λοιπον, με το που θα βλέπεις μηχανή που με τα δικά της ματια τη θεωρεί σκοτώστρα άρχισε το παραμυθι πχ.:

"πηγα και ρωτησα..." ή "ενας φιλος δινει φτηνά μια τέτοια...." ή "πωπω! φαντάζεσαι τι σούζες που θα τραβαει...?" ή "ποσα να έχει άραγε...?" και λοιπές αηδιούλες...

βολιδοσκόπησε τις αντιδράσεις της συνέχισε αυτό το τροπάριο για καναδυο βδομάδες.

Μετά αρχισε να ηρεμείς τα πράγματα σιγά σιγά και σταδιακά ( "ξερω γω μωρε, μηπως να δω και κανα εξακοσαράκι....?").

Θα ηρεμήσει και αυτή.

Το αποτέλεσμα είναι οτι θα την έχεις φτάσει στο σημείο να λέει "παλι καλά" και στο τέλος να αποδεχτεί οτι αφου την θέλεις θα την πάρεις ρε παιδί μου κι αν δεν θέλει να κάτσει απάνω, μεγειά της με χαρα της, θα κάτσουν άλλες... (....που θα κάτσει και θα πεί κι ενα τραγούδι...)

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Παρτη και πηγαιντε στη suzuki της γειτονιας σου καβαλα τη haya και ρωτα ποσα αλογα εχει, ποσα πιανει και διαφορα τετοια, μετα πηγαιντε στη yamaha κανε το ιδιο με το R1, μετα στη honda για το CBR και παει λεγοντας για καμια βδομαδα και μετα πηγαινετε να δειτε τα μικρα να δεις πως θα ηρεμησει
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παρε κανα ss μικρο

Παρε μια δερματινη στολη

Μπορει να γουσταρει τα δερματα και ετσι να βγειτε κερδισμενοι και οι 2 σας

Φιλαρακι ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ και να πεις η να κανεις αμα ο αλλος δεν γουσταρει της μηχανες δεν του αλλαζεις γνωμη.....κανε οτι πιστευεις θα σε κανει πιο χαρουμενο.....και βεβαια μην ξεχνας οτι μια μηχανη συνηθως δινει πιο πολλα απο οσα ζηταει (εκτος αν παρεις ducati,ktm,aprilia )....και σιγουρα δεν προκεται να σε προδωσει η αφησει ποτε.....αν της φερθεις και εσυ καλα βεβαια.....για την κοππελια που εισαι μαζι δεν ξερω....

Οδηγός παπιού μετά από ενα τρελο καλοκαιρι στην οικοδομη για να μαζευτούν τα φράγκα πάει και αγοράζει το υπερτουμπανο Kawasaki Kmx 200 .... καμαρωτός τρέχει να το δείξει στην κοπελιά του που κόντευαν τρία χρόνια μαζί ....

Με το που το βλέπει η κοπέλα αρχίζει τρελή γκρίνια .... τι είναι αυτό ... και που θα τρέχουμε ... και που πέταξες τα λ7...

"Πάμε μια βόλτα να δείς τι χαλαρά που τσουλάει ρε παιδάκι μου ... "

Κατεβαίνοντας προς Κατεχάκη χαλλλαρά σε ταχύτητα σαύρας γκρίνια .... πως πάει έτσι ... σα χαλασμένο κάνει .... και πολύ φασαρία κάνει ...

Ανοίγοντας γκάζι να πάει λιιιιιγο πιό γρήγορα γκρίνια .... τι τρέχεις ... θα σκοτωθούμε ... τι καλά που είμασταν με το παπάκι μας

Στάση λαοκούβαδου μπροστά στο 401 .... στάντ ...χωρίς άλλη λέξη ...

ΚΑΝΤΗΝΑ...

Η γκόμενα .... "μα..... "

ΡΕ ΚΑΤΕΒΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

Κατεβαίνει ... τη παίρνουν τα κλάμματα ...γκάζι ... ένα κύκλο .... μάζεμα από τη στάση ....

πάλι γκρίνια .... τελική σέντρα μετά από 3 βδομάδες ...

:wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Οδηγός παπιού μετά από ενα τρελο καλοκαιρι στην οικοδομη για να μαζευτούν τα φράγκα πάει και αγοράζει το υπερτουμπανο Kawasaki Kmx 200 .... καμαρωτός τρέχει να το δείξει στην κοπελιά του που κόντευαν τρία χρόνια μαζί ....

Με το που το βλέπει η κοπέλα αρχίζει τρελή γκρίνια .... τι είναι αυτό ... και που θα τρέχουμε ... και που πέταξες τα λ7...

"Πάμε μια βόλτα να δείς τι χαλαρά που τσουλάει ρε παιδάκι μου ... "

Κατεβαίνοντας προς Κατεχάκη χαλλλαρά σε ταχύτητα σαύρας γκρίνια .... πως πάει έτσι ... σα χαλασμένο κάνει .... και πολύ φασαρία κάνει ...

Ανοίγοντας γκάζι να πάει λιιιιιγο πιό γρήγορα γκρίνια .... τι τρέχεις ... θα σκοτωθούμε ... τι καλά που είμασταν με το παπάκι μας

Στάση λαοκούβαδου μπροστά στο 401 .... στάντ ...χωρίς άλλη λέξη ...

ΚΑΝΤΗΝΑ...

Η γκόμενα .... "μα..... "

ΡΕ ΚΑΤΕΒΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

Κατεβαίνει ... τη παίρνουν τα κλάμματα ...γκάζι ... ένα κύκλο .... μάζεμα από τη στάση ....

πάλι γκρίνια .... τελική σέντρα μετά από 3 βδομάδες ...

:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Δηλαδή σε αγαπάει μόνο όταν καταπιέζεις τις επιθυμίες σου ;;; Είναι σωστό αυτό ;;;
    Προσωπικά και μόνο για αυτή την κουβέντα θα την είχα διώξει !!!
    Ένα ςλόγος που αγαπάω την γυναίκα μου είναι ότι ενώ είχα παρατήσει τις μηχανές και παρόλο που η ίδια δεν τις θέλει ........ με έβλεπε πως τις κοίταζα να χάνονται στον ορίζοντα με νοσταλγία .........
    Μάζεψε χρήματα από τη δουλειά της και μου αγόρασε μια ΥΑΜΑΗΑ 600 Diversion ........
    Ακόμα και τώρα δεν κάθετε σχεδόν ΠΟΤΕ στο Hayabusa, αλλά ποτέ δεν με περιόρισε !!!
    Καμιά φορά γκρινιάζει για το πόσα σπαταλάω αλλά ............... και πάλι ........... όταν ηρεμίσει (σε 10-15 λεπτά) "χαμογέλα μου και πάει πέρασε ........"

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αν βαλω μπροστινο 120/60 αντι 120/70 θα εχω θεμα?
    από gianhs8 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2011, 11:15
  2. εχω θέμα στον Duke
    από toksoths87 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 17:07
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2007, 16:40
  4. ΕΧω Βρει
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21