Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 100

Θέμα: Εχω θέμα

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    Φίλε μου εγώ δεν θα σου πω να πάρεις ή να μην πάρεις μηχανή , εγώ θα σου δώσω μια πιο απλή συμβουλή . (και όχι δεν είμαι ο απαντοφλιαστος υπεράντρας που λέει και ένας φίλος πιο πάνω)

Όταν ένας άνθρωπος βάζει τελεσίγραφα στο παιδί του/ αγόρι της/ φίλο του το πιο πιθανό είναι να μην έχει την ευφυΐα να σου δείξει με άλλο τρόπο ότι ανησυχεί / δεν συμφωνεί με σένα για το εκάστοτε θέμα.

Όταν λοιπόν έχεις ένα τέτοιο άτομο απέναντι σου καλό είναι να μην δίνεις σημασία στο τελεσίγραφο αλλά στον λόγο που τον αναγκάζει να το ξεστομίσει , αν ο λόγος είναι εντελώς χαζός τότε καλό είναι να μην δώσεις καν σημασία.

Πάντως και εγώ είμαι της γνώμης πως αν το κάνει συχνά αυτό στην πολύχρονη σχέση σας κάτι πάει στραβά και καλό είναι να κανείς αυτό που γουστάρεις. Η ψυχική μας υγεία είναι μεγάλο πράμα και άνθρωποι που δημιουργούν προβλήματα που η λύση είναι ή όλα ή τίποτα συχνά κάνουν κακό
    I make good milkshake !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    @castoras: άστο φίλε μου, το παιχνίδι το έχεις χάσει...από τα λεγόμενά σου πιστεύω πως πρέπει μάλλον καλλίτερα να δώσεις ΚΑΙ το παπί σου και να μείνεις με αμάξι.

Και κάτι ακόμη: μην απορήσεις όταν σε παρατήσει κάποια στιγμή επειδή δεν έγινε το δικό της. Έτσι την έμαθες.
    Τα 'πες όλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo
    Φίλε μου εγώ δεν θα σου πω να πάρεις ή να μην πάρεις μηχανή , εγώ θα σου δώσω μια πιο απλή συμβουλή . (και όχι δεν είμαι ο απαντοφλιαστος υπεράντρας που λέει και ένας φίλος πιο πάνω)

Όταν ένας άνθρωπος βάζει τελεσίγραφα στο παιδί του/ αγόρι της/ φίλο του το πιο πιθανό είναι να μην έχει την ευφυΐα να σου δείξει με άλλο τρόπο ότι ανησυχεί / δεν συμφωνεί με σένα για το εκάστοτε θέμα.
    Συμφωνώ αλλά στο τελεσίγραφο έχω μια (προσωπική) εξαίρεση:το κάπνισμα.Όχι μόνο επειδή δεν αντέχω τη βρώμα του,ειδικά στην κοπέλα μου-αλλά και για λόγους υγείας,δηλ.να παντρευτώ κάποια που καπνίζει;Εκεί ναι,έχω ως φοιτητής δώσει τελεσίγραφο και χωρίσει μια κατά τ'άλλα τρομερή κοπέλα,αλλά δεν πήγαινε άλλο.
    Ίσως να με πείτε ψείρα και υποχόνδριο,αλλά τουλάχιστον το'χα ξεκαθαρίσει εξ'αρχής...και στην τελική είναι θέμα που επηρρέαζε και τη δική μου υγεία..
    off topic mode off!

Καλα, και εσυ το εκανες πολυ Καλιφορνια το θεμα.
    Παντρεψου τον Μακλ Τζακσον, να μενετε σε θερμοκοιτιδες.

Εγω δεν θα συμβουλεψω τιποτα.
    Αν η κοπελα ειναι η γυναικα της ζωης του παιδιου (ασχετα απο μηχανες) και με αυτα η εκεινα τελικα χωρισουν, τοτε δεν ειναι αδικια;
    Ναι μπορει να λεμε οτι "αν τον αγαπαει αληθινα θα καταλαβει, αν ειναι ο ανθρωπος του θα πει οκ" κ χιλια δυο και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ στην θεωρια.

Και η θεωρια απο την αληθινη ζωη δυστυχως απεχει παρασαγγας τις περισσοτερες φορες.

Το πιο ευκολο θα ηταν να πω "σουταρε την", "υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες", "παρε το τουμπανο κ ψωνισε μια αλλη", αλλα:

- δεν ειμαι ο ατρομητος παντοφλοδαμαστης
    - δεν ξερω που ψωνιζει κανεις γκομενες
    - προσωπικα βλεπω οτι οι πορτοκαλιες σπανιζουν πλεον (τουλαχιστον για εμενα)
    - εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια ξερουμε, κ ειμαι σιγουρος οτι αν ημουν σε μια τετοια φαση θα το σκεφτομουν ΠΟΛΥ το θεμα

Αλλα παλι εγω ανηκω στην κατηγορια των kalinihtakious-pantoflakious οποτε μην μου δινετε σημασια...

ΥΓ. Tpap, για αλλη μια φορα η ισοπεδωτικη σου λογικη με τσακιζει ρε φιλε...
    Αμα ειναι ετσι τοτε να προλαβει να τη χωρισει το παλικαρι για να μην βγει και κερατας ΚΑΙ δαρμενος στην τελικη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    @castoras: άστο φίλε μου, το παιχνίδι το έχεις χάσει...από τα λεγόμενά σου πιστεύω πως πρέπει μάλλον καλλίτερα να δώσεις ΚΑΙ το παπί σου και να μείνεις με αμάξι.

Και κάτι ακόμη: μην απορήσεις όταν σε παρατήσει κάποια στιγμή επειδή δεν έγινε το δικό της. Έτσι την έμαθες.
    Νίκος
    Open Horizons

Aδερφε ταξιδευτη, για να μπορει η γυναικα να χωνει τετοια τελεσιγραφα, θα πρεπει ολη μερα να φροντιζει το σπιτι και την οικογενεια, να κανει το καλυτερο sex, και να μιλαη καθε Πασχα και Χριστουγεννα, το πολυ για 20 λεπτα την φορα.
    Επειδη αμφιβαλω εαν πληροι τις ανωθεν προηποθεσεις εστω και κατα το ημισι, ασε το παληκαρι να κανει το κοματι του και να πατησει λιγο ποδι, γιατι θα τοχεις βαρος στην συνειδηση σου εαν μαθεις αυριο μεθαυριο να τον ψαχνει η Νικολουλη στα μοναστηρια και αυτη να ουρλιαζει με τα παιδια μπροστα στις καμερες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Aδερφε ταξιδευτη, για να μπορει η γυναικα να χωνει τετοια τελεσιγραφα, θα πρεπει ολη μερα να φροντιζει το σπιτι και την οικογενεια, να κανει το καλυτερο sex, και να μιλαη καθε Πασχα και Χριστουγεννα, το πολυ για 20 λεπτα την φορα.
    σωστός!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ΥΓ. Tpap, για αλλη μια φορα η ισοπεδωτικη σου λογικη με τσακιζει ρε φιλε...
    Αμα ειναι ετσι τοτε να προλαβει να τη χωρισει το παλικαρι για να μην βγει και κερατας ΚΑΙ δαρμενος στην τελικη...

Σε μία σχέση για να υπάρχει ισορροπία (έχε στο νου σου, οι λέξεις ισορροπία και φύση είναι σχεδόν ταυτόσημες) πρέπει ο ένας να είναι από ''πάνω'' και ο άλλος από ''κάτω''. Και οι δύο από ''πάνω'' ή και οι δύο από ''κάτω'' δεν δουλεύει.
    Πότε ο ένας και πότε ο άλλος (εναλλαγή θέσεων για επίτευξη ισορροπίας) δουλεύει, αλλά μόνο στα χαρτιά.
    Το μόνο που μένει είναι ο καθένας από εμάς να πάρει τον ρόλο του.

Κανένας δεν γεννήθηκε παντοφλάκιας, μαμάκιας, μ@υνοβοσκός, μ@υνόδουλος, μαλακούλης και ό,τι άλλο. Έγινε.
    Το μαχαίρι για να σε ευνουχίσει της το δίνεις μόνο εσύ. Όπως και την λαιμαριά και το κορδόνι.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Aδερφε ταξιδευτη, για να μπορει η γυναικα να χωνει τετοια τελεσιγραφα, θα πρεπει ολη μερα να φροντιζει το σπιτι και την οικογενεια, να κανει το καλυτερο sex, και να μιλαη καθε Πασχα και Χριστουγεννα, το πολυ για 20 λεπτα την φορα.....

εσυ δεν πρεπει να έχεις και πολλες ερωτικές επαφες με το αντιθετο φυλο με τετοιες αντιληψεις.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δικαιως και οι γυναικες θα απιτουσαν απο σενα να
    -δουλευεις ολη μερα ωστε να φερεις τα φραγκα του Bill Gates (διατηρόντας ή αποκτόντας την εμφάνιση του Brad Pitt) να φερνεις σε καθημερινη βαση (και εκτός απο τα ψωνια τπυ σπιτιου) δωρακια και λουλουδια, να μην βλεπεις ποδοσφαιρο καθε Τετ. και Κυρ., να να να να να
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    δεν ξερω που ψωνιζει κανεις γκομενες
    εγώ ξέρω

Ολα τα εχω αυτα που ειπες, αλλα το μυστικο ειναι οτι δεν τα διαθετω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ευτυχώς υπάρχουν και οι μετριοπαθείς φωνές εδωμέσα.
    Θα αναρωτηθώ για ακόμη μία φορά μεγαλοφώνως το ότι ο άλλος/η άλλη φοβάται τρέμει μόνο που βλέπει τις μοτοσικλέτες το σκεφτήκατε αυτό;;; Κι επίσης σκεφτήκατε ποτέ ότι ο οποιοσδήποτε έχει το απόλυτο δικαίωμα στο φόβο;;;;;;; Ή μήπως πιστεύετε ότι όλοι οι άνθρωποι λειτουργούν όπως οι ηθοποιοί στις αμερικάνικες ταινίες όπου μέσα σε μερικά λεπτά και χάρη σε μερικές "έξυπνες" ατάκες τα ξεπερνούν όλα;
    Φιλαράκι ούτε θέμα παντόφλας είναι ούτε θέμα αντρίλας ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Και σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας και πως κατανοείτε ο ένας τον άλλον εμείς δεν μπορούμε να το πούμε γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης κλπ ούτε όμως και λόγο στην τελική έχουμε.
    Για μένα όπως το βλέπω το θέμα η λύση είναι απλή (θεωρητικά). Συμβιβασμός!!! Όπως σου έγραψε ένα άλλο παλλικάρι πάρε σκούτερ και έληξε το θέμα. ΑΝ έχεις τα χρήματα πάρε σκούτερ θα σου πω εγώ και ένα SS να πηγαίνεις στην πίστα να το χαίρεσαι να ξεχαρμανιάζεις. Και παράλληλα σιγά σιγά προσπάθησε να την κάνεις να "υποχωρήσει" σε ορισμένα πράγματα. Με... το μαλακό που λένε.

Όλα αυτά με μία προϋπόθεση όμως! Ότι φοβάται πραγματικά!!! όχι να χρησιμοποιεί τη δήθεν φοβία της ως μοχλό πίεσης γιατί τότε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά! Αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω... εσύ είσαι μέσα στη σχέση εσύ ξέρεις.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ευτυχώς υπάρχουν και οι μετριοπαθείς φωνές εδωμέσα.
    Θα αναρωτηθώ για ακόμη μία φορά μεγαλοφώνως το ότι ο άλλος/η άλλη φοβάται τρέμει μόνο που βλέπει τις μοτοσικλέτες το σκεφτήκατε αυτό;;; Κι επίσης σκεφτήκατε ποτέ ότι ο οποιοσδήποτε έχει το απόλυτο δικαίωμα στο φόβο;;;;;;; Ή μήπως πιστεύετε ότι όλοι οι άνθρωποι λειτουργούν όπως οι ηθοποιοί στις αμερικάνικες ταινίες όπου μέσα σε μερικά λεπτά και χάρη σε μερικές "έξυπνες" ατάκες τα ξεπερνούν όλα;
    Φιλαράκι ούτε θέμα παντόφλας είναι ούτε θέμα αντρίλας ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Και σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας και πως κατανοείτε ο ένας τον άλλον εμείς δεν μπορούμε να το πούμε γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης κλπ ούτε όμως και λόγο στην τελική έχουμε.
    Για μένα όπως το βλέπω το θέμα η λύση είναι απλή (θεωρητικά). Συμβιβασμός!!! Όπως σου έγραψε ένα άλλο παλλικάρι πάρε σκούτερ και έληξε το θέμα. ΑΝ έχεις τα χρήματα πάρε σκούτερ θα σου πω εγώ και ένα SS να πηγαίνεις στην πίστα να το χαίρεσαι να ξεχαρμανιάζεις. Και παράλληλα σιγά σιγά προσπάθησε να την κάνεις να "υποχωρήσει" σε ορισμένα πράγματα. Με... το μαλακό που λένε.

Όλα αυτά με μία προϋπόθεση όμως! Ότι φοβάται πραγματικά!!! όχι να χρησιμοποιεί τη δήθεν φοβία της ως μοχλό πίεσης γιατί τότε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά! Αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω... εσύ είσαι μέσα στη σχέση εσύ ξέρεις.
    Ο φοβος ειναι πραγματικα σεβαστος οπως και το απο που πηγαζει. Φοβος για το οχημα μηχανη και ο,τι πλασσαρει η εκαστοτε κοινωνια οτι ειναι. Φοβος μηπως και ο συντροφος της αλλαζει. Φοβος ως ανησυχια για τη ζωη του γενικα. Φοβος ως ανησυχια γιατι τον εχει κρινει ως παρατολμο, η παρορμητικο κλπ. Φοβος για ολα μαζι.
    Οντως δε μας δινει πληροφοριες για να ξερουμε το επιπεδο της σχεσης οπου και να μας εδινε πληροφοριες δυσκολα θα καταλαβαιναμε τα συναισθηματα και την ουσια της σχεσης. Αλλα εχω την αισθηση και οπως ειδα και αλλοι οτι βαζει σε πρωτο πλανο τα χρονια της σχεσης. Τα χρονια περνανε γρηγορα και ειδικα αμα δεν εισαι εκει ψυχη και σωμα εκατο τοις εκατο. Εγω σου ειπα παρε κατι μικρο που θα ειναι πιο ευκολο να το αποδεχτει η κοπελα σου, αλλα κι εσυ να μαθεις σιγα σιγα. Δεν ειχα στο μυαλο μου καποιο τουμπανοειδες σαν το νιντζακι αλλα τα πιο κλασικα cbf και ybr 250 που ναι μεν σου δινουν την ψευδαισθηση της μηχανης, αλλα απο την αλλη ο ογκος τους δε θα τρομαξει την κοπελα. Οπως επισης και η κλασικη σχεδιαση τους δεν προδιαθετει για κατι extreme. Ομως και το scooter δεν ειναι κακη ιδεα. Ειδικα μαλιστα απο τη στιγμη που βλεποντας τους χωρους του και την ανεση του θα το συγκρινει με το παπι η και με μια μηχανη που εχουν λιγοτερη ανεση. Επισης, το scooter [δεν αναφερομαι σε 50 και 125] κανει ταξιδι κι αναλογα με τον τυπο μπορει να εχει γκαζακι.
    Ξεκινας με κατι μικρο η με το αυτοματο και σιγα σιγα οσο μαθαινεις κι οσο κι εκεινη εμπιστευεται περισσοτερο τις ικανοτητες σου αλλα αρχισει να υποχωρει κι ο φοβος της [ποτε δε θα φυγει τελειως] προχωρας και σε κατι αλλο. Η παιρνεις και κατι αλλο μονο για 'σενα.
    Εγω σχεδον σε ολα τα ποστ σου απαντησα καλαμπουριζοντας. Γιατι απο μια αποψη αυτο που σου ειπε δειχνει ανησυχια για 'σενα και ειναι κατι ρομαντικο και καλο. Φυσικα και μπορει να ειναι και προσπαθεια χειραγωγησης αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν κρινεις απο ενα μονο γεγονος. Αν οντως υπαρχουν κι αλλα περιστατικα που συνηγορουν σε καλουπωμα απο πλευρας της τα μαζευεις και φευγεις αν δεν εχει η σχεση κατι να σε κρατησει. Αλλα σε ολα υπαρχει μια συνιστωσα, γιατι πολλες πραξεις ειναι αντιθετες μεταξυ τους. Ειναι μια ευκαιρια να δεις μεσα στην ιδια τη σχεση. Καποιος παραπανω εγραψε πως το εκανε για να σε τεσταρει. Μου φαινεται αρκετα πολυπλοκο αλλα πολλες κοπελες θελουν να ξερουν οτι μπορουν να βασιστουν στο συντροφο τους, τοσο που αν τις στηριζει να μην εχουν αναγκη απο δεκανικια και καταφυγιο στο οικογενειακο η φιλικο περιβαλλον.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Αυτό ακριβώς ισχύει...φοβάται πραγματικά..Σε κάποιες μετακινήσεις μέσα στην πόλη με το παπί ένιωθα το φόβο της από τον τρόπο που καθόταν και από το πως με κρατούσε.Όταν κατέβηκε μου είπε πως ένιωθε πολύ ευάλωτη που δεξιά αριστερά είχαμε αυτοκίνητα και από τον τρόπο που οδηγούν.Ακόμα κι όταν βγήκα Ε.Ο κι έκανα μια βόλτα λίγο μακρινή, γυρισε και είπε πως φοβάται γιατί εκεί τα χλμ είναι πιο πολλά(όχι του παπιού:ZZZ: ,των γύρο αυτοκινήτων)
    Δεν είναι θέμα παντόφλας,είναι θέμα της δικής της λογικής που όποιο επιχείρημα κι αν της δώσω για να αλλάξει γνώμη,έχει το δικό της αντίλογο.
    Όσο για τα παιδιά που μου είπαν να το εμφανίσω σαν έκπληξη......το είχα κάνει και με το παπί και με 2-3-4 αυτοκίνητα που άλλαξα στα καλά καθούμενα και από τότε δεν της αρέσουν οι εκπλήξεις!!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Όσο για τα παιδιά που μου είπαν να το εμφανίσω σαν έκπληξη......το είχα κάνει και με το παπί και με 2-3-4 αυτοκίνητα που άλλαξα στα καλά καθούμενα και από τότε δεν της αρέσουν οι εκπλήξεις!!!!
    Να φανταστω οτι απο agila πηγες στο evo και πρωτη φορα την πηγες βολτουλα ειδικη
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αν βαλω μπροστινο 120/60 αντι 120/70 θα εχω θεμα?
    από gianhs8 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2011, 11:15
  2. εχω θέμα στον Duke
    από toksoths87 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 17:07
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2007, 16:40
  4. ΕΧω Βρει
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21