έτσι εξηγούνται όλα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
....(αυτή οδηγούσε εγώ συνοδηγός )...![]()
έτσι εξηγούνται όλα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
....(αυτή οδηγούσε εγώ συνοδηγός )...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παρότι γυναίκα με τράκαρε θα πω τα εξής:
Οι γυναίκες δεν έχουν αντίληψη του χώρου σα τους άντρες για βιολογικούς λόγους,το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την περιφερειακή όραση δεν είναι το ίδιο ανεπτυγμένα(δε το λέω γω αλλά μελέτες).Σαφώς και ο καθένας μπορεί να φτάσει σε επίπεδο να παρκάρει το αμάξι του στου 10 πόντους αλλά θέλει εξάσκηση.Άλλοι θέλουν 10 προσπάθειες για να μάθουν άλλοι 100.Αυτό που δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά πολλών(όχι ολών,μη βαράτε) γυναικών είναι ότι δεν κάθονται να μάθουν,βαριούνται ν'ασχοληθούν.
Θα μου πειτε "και γω βαριέμαι να μάθω πχ πλέξιμο,πειράζει;"
Όχι γιατί το πλέξιμο δεν θα σκοτώσει κανέναν αν δεν ξέρεις,η οδήγηση όμως ναι. Η οδήγηση είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορεί να κάνει ο μέσος άνθρωπος γιατί μπορεί μ'ένα λάθος να κοστίσει ζωές.Δεκτό κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την οδήγηση το ίδιο,όπως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν μαθηματικά,φυσική,μουσική κτλ.Απ'τη στιγμή όμως που η οδήγηση εκθέτει τη ζωή συμπολιτών σου σε κίνδυνο οφείλεις να στρώσεις το γκωλαράκο σου να γίνεις όσο καλύτερος μπορείς.
Το αν οι γυναίκες(ξαναλέω η πλειοψηφία) θα πρέπει ν'αφιερώσει περισσότερο χρόνο απ'ότι οι άντρες για μένα δεν είναι δικαιολογία...
Re paidia min trogeste......
iparxoyn oi etsoi kai oi aloios. den mporoyme na kanoyme kati....
i adelfi moy as feroyme paradixma , eno to paei apsoga to amaxi den exei kanena problima
poythena kai tha perasei oles tis diskolies me epitixeia se tromazi i anapofastikotita tis.....
" den pernaw , den xwraw " den kobei omws katholoy.....kai kanei ena tsak kai pernaei kai malista me ises apostaseis dexia kai aristera!!!!
alla soy exei gamisei prwta tin psixologia.
mia fili sthn patra , poy spoydaza , bgazei diploma kai pame gia mpanio meta apo mia ebdomada me ena corola 35 xronon eripio dixos frena lastixa , poy afines to timoni kai pigene dexia , poy patages freno kai pigene aristera,sapio apo pantoy, kai kai kai ........
kai omws to tsoylage toso kala poy eixa minei me to stoma anoixto.
afoy mia mera piga na tis to parw apo ta sinergio kai ida kai epatha na to paw spiti......
kai xerw kai apo tin alli kopela i opoia kanei ena karo athlimata kai einai exipni kai anoixtoliali
kai exei exaskisei to swma tis se sixronismenes kiniseis kai paro ola ayta oyte na tin dw na
odigei den thelw![]()
![]()
alla re paidia na pw tin alithia moy ......
pio poli kindineyw apo antres odigoys para apo gynaikes.
apla oi gynaikes sinithos apla enoxloyn ston dromo ( bradiporia , pianoyn 2 lorides )
ayta kai tipota allo:rotflmao: :rotflmao:
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
... και στα 2 φύλλα...
Φύσαγε πολύ στην Πάρο;
safety doesn't happen by accident
+750 κυβικα οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν για αυτο την επομενη φορα που ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙ ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?ΝΑΙ?ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΣΠΙΤΙ,<<ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?>> ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΡΑΝΙΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
+750 κυβικα οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν για αυτο την επομενη φορα που ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙ ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?ΝΑΙ?ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΣΠΙΤΙ,<<ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?>> ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΡΑΝΙΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προς το παρόν... δεν πας για κανά ύπνο να δεις και ωραία όνειρα;;; ότι "τσαγιώνεις" κόσμο ας πούμε;;;![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
εσυ ρε παπαρα τη γκρινιαζεις????9 ωρες καναμε απο την Χαλικιδικη να φτασουμε Αθηνα με τις μαλακιες που εκανες καθε φορα που εβλεπες γκομενακι σε αυτοκινητο.....τελικα ρε αυτες που πηγαιναν Πατρα σε πηραν τηλεφωνο???Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
προς το παρόν... δεν πας για κανά ύπνο να δεις και ωραία όνειρα;;; ότι "τσαγιώνεις" κόσμο ας πούμε;;;![]()
![]()
μου την ειπες τωρα? (ερωτηση κανω)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μου την ειπες τωρα? (ερωτηση κανω)
σου την λεω εγω.......αιντε αδειασε κανα πμ.....σπαταλη ε σπαταλη......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω επιτελω κοινωνικο εργο ,κυριος!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ ρε παπαρα τη γκρινιαζεις????9 ωρες καναμε απο την Χαλικιδικη να φτασουμε Αθηνα με τις μαλακιες που εκανες καθε φορα που εβλεπες γκομενακι σε αυτοκινητο.....τελικα ρε αυτες που πηγαιναν Πατρα σε πηραν τηλεφωνο???
![]()
![]()
![]()
![]()
τις σταματω στην ακρη και τους προσφερω δωρεαν μαθηματα σε διαφορα πραγματα (συμπεριλαμβανομενων οδηγησης)![]()
![]()
δεν πηγαιναν Πατρα,πηγαιναν Αστρος. και δυστυχως οχι.αφου ειδαν εσενα τον κανιβαλο...
![]()
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω αντιπαράθεση με κανέναν
για το ποιοι είναι καλύτεροι οδηγοί.
Ο καθένας έχει εμπειρίες που κάποιος ή καποια κόντεψε να τον στείλει στα κυπαρισάκια.
Κάθε άποψη σεβαστή...
Όπως σεβαστή είναι και η
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
που ακολουθεί...
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ???
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι... που λέγανε και οι παλιοί... (σοφοί...???)
PEACE MY FRIENDS!!!
![]()
![]()
we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand
Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
.....
Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι... ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ???
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Οποτε έμπαινα στο αμάξι της πρώην με πήγαινε τσιλιό..έτρεχε κιόλας..έχει ρίξει και τις στούκες της..το κακό είναι τώρα πάει για δίπλωμα μηχανής![]()