Ρε varadero......έχεις manual στα ελληνικά.......από που....???Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τον σκίσω τον δικό μου......![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ρε varadero......έχεις manual στα ελληνικά.......από που....???![]()
![]()
Θα τον σκίσω τον δικό μου......![]()
Παληκαρια σορρυ αν καθυστερω στις απαντησεις αλλα δεν εχω συνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ
προς το παρον και καταλαβαινετε...![]()
![]()
![]()
Το manual ηρθε απο yamaha ταχυδρομικως μαζι με τα χαρτια της μηχανης στην αντιπροσωπια!!!
Κοινως πρεπει να εχουν οι αντιπροσωποι να σας δωσουν!!!![]()
![]()
![]()
Αν δεν πηρατε να πατε να τους :a1: :a1: :a1:
Οτι χρειαστειτε παντως... στη διαθεση σας!!!
![]()
![]()
![]()
εμένα μου το έδωσε ο αντιπρόσωπος με την παραλαβή της μηχανής!!
Σημερα πρωι επισκεψη στον γιατρο για πρωτο σερβις.
Μαζι με το σερβις θα γινει και τοποθετηση των εξτρα που εχω παραγγειλει οποτε το απογευμα θα ξερω να σας πω και τιμη για τις χουφτες.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καλοφόρετα βρε παλιάνθρωπε!!![]()
Αχ αυτό το τσατσιλίκι...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
ΣΤΩΩΩΩΩΩΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Καλοφόρετα βρε παλιάνθρωπε!!![]()
Αχ αυτό το τσατσιλίκι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ρε παιδια ο υπερπληροφοριοδοτης οσον αφορα θεματα αγορας εξοπλισμου μηχανων ο μοναδικος Anty12 μας αφησε και πηγε διακοπες χωρις να πει τιποτα???![]()
Το παλιοπαιδο.![]()
παω αγιο νικολαο σε λιγο να το δω και μαλλον θα το παρω κι αμεσως,το χουν σε λευκο χρωμα,ηρακλειο δεν υπαρχει.
Αυξανεσθαι και πληθυνεσθαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
παω αγιο νικολαο σε λιγο να το δω και μαλλον θα το παρω κι αμεσως,το χουν σε λευκο χρωμα,ηρακλειο δεν υπαρχει.![]()
Αντε με το καλο!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
παω αγιο νικολαο σε λιγο να το δω και μαλλον θα το παρω κι αμεσως,το χουν σε λευκο χρωμα,ηρακλειο δεν υπαρχει.
Ωραιο χρωμα το ασπρο... (το εχω και γω...![]()
![]()
)
Αντε με το καλο!!!![]()
![]()
![]()
well well,λοιπον,το μηχανακι το πηρα στα 7.400.η τιμη τιυ για μενα ειναι καλη.
λοιπον καποιες πρωτες εντυπωσεις.
σε καμια περιπτωση δεν ηταν αυτο που περιμενα,ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο αυτο που περιμενα.
η ποιοτητα κατασκευης του για μενα ειναι πολυ καλη κι οπως πρεπει.τα πλαστικα του καπακια ειναι μια χαρα απο θεμα ποιοτητας και φαινοντε να αντεχουν κιολας στο θεμα κακουχιων,μακρια απο μας βεβαια ομως αν η χρηση του ειναι για χωμα καλο ειναι να αντεχουν.
η θεση οδηγησης πολυ καλη,εκανα μια αποσταση 100χλμ,πιαστηκα λιγο ομως λογικο μιας κι εχω ξεσυνηθισει καπως.
απο θεμα υψους οντως η μηχανη ειναι πολυ ψηλη κι αναρωτιεμαι αν χαμηλωνει καως,ειμαι 1,80 και την φτανω ισα ισα,πολυ υψος.
τα χειρηστηρια στο τιμονι ιδια ακριβως με του xt,καμια διαφορα,ο πινακς οργανων πανεμορφος κι επιτελους yamaha με στροφομετρο,α ρε xt γιατι δε σου εβαλαν.την νυχτα ειναι απολυτα ευαγνωστος.
το μοτερ το ξερουμε ηδη οποτε δε θελει συστασεις,αν κι αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα σκορτσαρισματα λειπουν παντελως κατι που αν θυμαμαι καλα στ xt Υπηρχε.
σκασιματακια κατα το κλεισιμο του γκαζιου υπαρχουν,οχι ομως και μπερδεματα,θετικο προς το παρον.
στον δρομο απλα καμια σχεση με xt,μερα με νυχτα,η απολυτη ξενερα σιγουρα για καποιον που θα οδηγησει το tenere κι επειτα ενα xt,το εκανα και το ενιωσα οπως ακριβως το γραφω,ασε που το xtaki φωναζει φτηνια παντου.
ο κινητηρας του tenere δεχνει να λειτουργει λιγο πιο γραμμικα και δειχνει η μαλλος δινει την ψευδαισθηση οτι ειναι λιγο πιο ροπατο παρα τα παραπανω του κιλα.
για την αναρτηση ειναι νωρις ακομα να μιλησω ομως δειχνει τουλαχιστον στο θεμα <<ασφαλτος>> να συνεργαζεται πολυ καλα.
στη διαδρομη φυσουσε κι ομως το μηχανακι πηγαινε απτοητο και με διχως ασκοπες κι επικυνδυνες ταλαντωσεις,τραβαει πορεια και την ακολουθει ευκολα και υπακουα ανλογα με τα κεφια του οδηγου της.
το μπροστινο φρενο το δουλεψα περισσοτερο εννοειται και ειναι αψογο απλα,το πισω το δουλεψα ελαχιστα,δειχνει αδυναμο καπως ομως ισως ειναι και νωρις για προγνωση.
προστασιααπο την ζελατινα αρκετα καλη παρολο που οταν την ειδα αναρωτηθηκα αν αυτο το κομματακι πλαστικου περα απο την ομορφια που δινει κανει κι αλλη δουλεια,ο αερας με επιανε απο το μετωπο και πανω,ψηλα δηλαδη.
παντως στο θεμα διαδρομης με αφησε απολυτα ικανοποιημενο.
το τιμονι με καραβολευει μιας και δεν μου αρεσουν τα μικρα τιμονακια,σταματημενος με αμεση στροφη υπακουει κι εχει και πολυ καλο κοψιμο.
οι εξατμισεις,ομορφες,του πανε,ομως δουλευει λιγο σαν παπακι νομιζω,κρυβει τον κυβισμο και φιμωνει την μηχανη,ειδομεν στην συνεχεια για το τι θα κανουμε.
το πισω μερος παντως ειναι ολα τα λεφτα,απλα πανεμορφο.
το χω μονο 1 ημερα ομως το βρισκω ακρως ερωτευσιμο προς το παρον.
μηχανη που σιγουρα θα γινει best seller.
πανεμορφη,γεματουλα κι αγρια στο θεμα εμφανισης,παραμετροποιησιμη στο θεμα βελτιωσης,οποτε μια χαρουλα.
οταν παντως την δει κανεις και να μην θελει να την βαλει χωμα ειναι σαν να του το ζηταει η ιδια,ΘΕΛΩ ΧΩΜΑ....
αυτες ηταν οι πρωτες μου εντυπωσεις,ελπιζω να βοηθησα κι εγω οπως μπορω τους υποψηφιους αγοραστες.
Και στο σωστο χρωμα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Κιαρατάδες![]()
το έχω κάνει φόντο στο κομπιούτερ το μηχανάκι τόσο πολύ το γουστάρω
κι ας έχω το 990
![]()
![]()
![]()
![]()
:a07: