καλημέρα,
Όταν τελιώσουμε με τους ενδείκτες προτείνω να βρεθούμε κάπου όσοι μπορούμε βέβαια για καμιά μπύρακαι να με κεράσετε κι μια
![]()
![]()
![]()
παιδιά εγώ θα κερνάω μπύρες μέχρι να κατουρηθείτε πάνω σας, το θέμα είναι πως θα βρεθούμε που μαζευτήκαμε από όλα τα σημεία Πάτρα,Κρήτη,Αθηνα,Ξάνθη,Θεσσαλονίκη κτλ. Παρεπιμπτόντος στο ταχυδρομείο με περιμένουν πλέον, κάθε μέρα και σε κάποιον θα στείλω...
Σπύρο αν βρεθώ τις προσεχείς μέρες Αθήνα θα περάσω απο Γαλάτσι να κεράσω μια corona σε χαμηλό με φέτα λεμόνι γιατί τα αλάνια εδωπάνω έτσι πίνουμε μπυρίτσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα στον Γιώργο (georgek) που μοιράστηκε την γνώση κ τα σχέδια του για να έχουμε και εμείς ένα ωραίο gadget-άκι.
Υ.Γ. Σπύρο (pipi)
α) γιατί δεν είπες νωρίτερα ότι έχεις άλλο μοντέλο θα το είχαμε προγραμματίσει για το δικό σου, δεν μασάει ο Γιώργος
β) πως και τράβηξες τόσο μεγάλη καλωδίωση? που θα το βάλεις στην ουρά?
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Ευχαριστω και εγω οσους εχουν βαλει το χερακι τους! εγω στην τσεπη παντως δεν το εχω βαλει ακομη...
Εγω που εχω Κ4 600 GSXR που λετε να ειναι αυτο το ροζ καλωδιακι??
Θα ψαξω και θα βρω το GPS πρωτα. καπως μου πιανουν τα χερια.
Αν τελικα δεν κανει σε εμενα θα το χαρισω στον 1 τυχερο!
Καταρχήν! εμεις τα αλάνια πίνουμε οινόπνευμα on the rocks!Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
Υ.Γ. Σπύρο (pipi)
α) γιατί δεν είπες νωρίτερα ότι έχεις άλλο μοντέλο θα το είχαμε προγραμματίσει για το δικό σου, δεν μασάει ο Γιώργος
β) πως και τράβηξες τόσο μεγάλη καλωδίωση? που θα το βάλεις στην ουρά?![]()
![]()
![]()
![]()
α) Όπως βλέπεις το είχα αναφέρει πρίν πάρει ο Γιώργος στα χέρια του τους pics αλλα θα χαθηκε μεσα σε όλες τις ευχαριστίες!! Δεν πειράζει!!! μπορεί να τον ξαναστείλω μονο για προγραμματισμό οταν μετρήσω.
άλλωστε δεν ξέραμε τις τάσεις...
β) Ναι στην ουρά σκέφτομαι να το βάλω γιατι οπου αλλου θα έχει πρόβλημα με την θερμότητα πιστευω, ειδικά το LM. Τώρα αυτο κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα!
οινόπνευμα μόνο όταν είμαι με το κουτί γιατί συνήθως πίνω 3-4 οπότε δίνω το κουτί στην σύζηγο, με το v-strom δεν λέει! ενώ με 4 μπύρες τι να καταλάβεις?![]()
![]()
![]()
![]()
RE PAIDIA SAS PARAKALW 8ELW KI EGW ENA
PWS 8A GINEI NA TO PARAGGEILW????
OLA EINAI DROMOS
και εγω , αν υπαρχει και αλλος να μαζευτουμε και αυτοι που γνωριζουν να μας βοηθησουν να τα παρουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από thirio
RE PAIDIA SAS PARAKALW 8ELW KI EGW ENA
PWS 8A GINEI NA TO PARAGGEILW????
ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
γηρασκω αει διδασκομενος
κοιτα εδω
http://sv3fub.blogspot.com
http://odontotos.blogspot.com
παίδες όλες οι πληροφορίες για εκκίνηση 2ης ομαδικής βρίσκονται στις προηγούμενες σελίδες το μόνο κόλημα είναι να βρεθεί να προγραμματίσει κάποιος τους pics..η συναρμολόγηση δεν ειναι δύσκολη ιδιαιτερα κάνα 2ωρο 3ωρο και όποιος δεν ξέρει τον βοηθάω και εγώ αν θέλει..μην κάθεστε, μας κόστισε 10ευρώ και είναι όλα τα λεφτά!
παρα πολυ ωραια τοποθετηση,ετσι σκεφτομαι να το κανω και εγω αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω πως στερεωσες το display στο καντραν;επειδη εχει τα καλωδιακια να κρεμονται,το εβαλες σε κανενα κουτακι το display και μετα το κολλησες στη πλακα του καντραν ή κολλησες το display στο τζαμακι του καντραν;Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrtasos
TELIKA TA KATAFERA META APO POLI KOPO KAI KAPOIES ALAGES STON PROGRAMATISMO GIATI EXEI ALES TASIS TO HAYABUSA.....![]()
![]()
PISTEBO OMOS OTI AKSIZE O KOPOS... TORA ANTAMIBOME![]()
![]()
![]()
ευχαριστω...
παιδες,ελπιζω να ανεβω στη πανω ελλαδα κατα τα μεσα του σεπτεμβρη (δεν αφηνω τη κρητη καλοκαιριατικα) και ελπιζω (ξανα) να πιουμε κανα
μαζι και να τα πουμε απο κοντα.
ευχαριστω (ξανα)
edit:τελικα επαναλβανομαι,πρεπει να το κοιταξω,λες να φταιει ο
στη κρητη;:rotflmao:
μανώλη δεν χρειάζεται απαραίτητα κόλημα απλά θέλει στενή τρύπα να σφινώσει, εγώ έτσι το έβαλα και έτσι φαίνεται και του kyrtassoy...εσύ μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τις προγραμματισμένες τάσεις και θα χρειαστείς επαναπρογραμματισμό...ελπιζ μέχι να τακτοποιήσεις αυτό να μην κόψεις κοντέρια έ?![]()
Ρε σεις εγώ ακόμα δεν το έχω βάλει γιατί ... "σκιάζομαι", όπως λένε και στο χωριό μου, να κόψω το ταμπλό.
Δεν ξέρω πως να το κάνω και με τι.
Ρε μπας και υπάρχει κανείς που το έχει βάλει εδώ κοντά στην Πάτρα για να βοηθήσε κι εμένα τον άμοιρο στα κοψίματα ?
Διαφορετικά με τι εργαλείο κόψατε ?
EDIT: Τι κουτάκι είναι αυτό που βάλατε το pic και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ? Που το πουλάνε ?
I had a dream ...
αν μπορει να τους προγραμματισει ο φιλος που εφτιαξε τους αλλους θα του χρωστουσαμε ευγνωμοσυνη εγω κατι σκαμπαζω με το κολητυρι (με καποιο σχεδιακι και βοηθεια φυσικα)Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
παίδες όλες οι πληροφορίες για εκκίνηση 2ης ομαδικής βρίσκονται στις προηγούμενες σελίδες το μόνο κόλημα είναι να βρεθεί να προγραμματίσει κάποιος τους pics..η συναρμολόγηση δεν ειναι δύσκολη ιδιαιτερα κάνα 2ωρο 3ωρο και όποιος δεν ξέρει τον βοηθάω και εγώ αν θέλει..μην κάθεστε, μας κόστισε 10ευρώ και είναι όλα τα λεφτά!
και παρακληση καποιος που ενδιαφερεται για την αγορα και γνωριζει απο αυτα αν μπορει να κανει την κινηση να μαζεψει το ποσο να κανει την παραγγελια (εγω δυστυχως ειμαι λιγες ωρες στο σπιτι και ελαχιστα λεπτα στον υπολογιστη)
ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
γηρασκω αει διδασκομενος
κοιτα εδω
στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ειναι διπλα απο το χειμωνιατικο ΧΑΡΑΜΑ μεταξυ Κορινθου και ΜαιζωνοςΑρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Ρε σεις εγώ ακόμα δεν το έχω βάλει γιατί ... "σκιάζομαι", όπως λένε και στο χωριό μου, να κόψω το ταμπλό.
Δεν ξέρω πως να το κάνω και με τι.
Ρε μπας και υπάρχει κανείς που το έχει βάλει εδώ κοντά στην Πάτρα για να βοηθήσε κι εμένα τον άμοιρο στα κοψίματα ?
Διαφορετικά με τι εργαλείο κόψατε ?
EDIT: Τι κουτάκι είναι αυτό που βάλατε το pic και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ? Που το πουλάνε ?
(βαλε και κανα ονομα στο προφιλ σου εκτος αν ειναι μυστικο)
ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
γηρασκω αει διδασκομενος
κοιτα εδω
Θοδωρή με λένε. Ευχαροστώ για την απάντηση. Θα τον επισκευτώ σύντομα για αγορά των απαραίτητων υλικών.
Τώρα η ... τομή :rotflmao: :rotflmao: πως έγινε ? Ας μας πουν οι χειρουργοί του Thread.
I had a dream ...