Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 110

Θέμα: Ζ75008 η hornet 08 ?

Ζ75008 η hornet 08 ?

Γεια σας! που μπορει να πάει καποιος στην Κρητη μετά απο ενα Δουκα.. μαλλον στο duke 3 αλλα πολλά τα λευτά.. θα προτιμησω να παω σε ενα ιαπωνικό streetaki.. Z750 η Hornet? Ξέρω ότι το Hornet είναι στα τέρματα.. χωρις να το κοιτάξω.. ειναι Honda!! Ομως εχω μπερδευτει λιγάκι.. ειχα διαβάσει ενα τέυχος στο στο moto πριν ενα 9μηνο περιπου που μου ελεγε το hornetaki sta 167 κιλα.. οπότε και ειχα κλισει προς τα εκει..102 αλογα σε 167 κιλα.. καλα παμε..
    Πάω ομως τις προαλλες στη honda na ρωτήσω και μαθαίνω ότι ειναι στα 200 .. ιδιο με το Ζ δλδ.. Μπαίνω σήμερα στο mototriti.gr και μου έχει το Ζ 104 αλογα.. Μπερδεύτηκα ότι θέλει γράφει ο καθένας... Τεσπα.. αν το hornet ηταν όντως 167 δεν θα το συζητουσα.. αλλα το καινούριο Ζακι δεν ξέρω αρχίζει να μαρέσει.. τα μονα κριτηρια που απόμένουν.. Ειναι πλάγιασμα.. φρενα.. ροπή και τελικές.. Στα φρένα δεν νομίζω να υστερεί κανένα.. οσον αφορα τα αλλα 3.. τι λετε εσείς ρε guys.. !

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Ζ75008 η hornet 08 ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από X VaGGoS LiV
    Γεια σας! που μπορει να πάει καποιος στην Κρητη μετά απο ενα Δουκα.. μαλλον στο duke 3 αλλα πολλά τα λευτά.. θα προτιμησω να παω σε ενα ιαπωνικό streetaki.. Z750 η Hornet? Ξέρω ότι το Hornet είναι στα τέρματα.. χωρις να το κοιτάξω.. ειναι Honda!! Ομως εχω μπερδευτει λιγάκι.. ειχα διαβάσει ενα τέυχος στο στο moto πριν ενα 9μηνο περιπου που μου ελεγε το hornetaki sta 167 κιλα.. οπότε και ειχα κλισει προς τα εκει..102 αλογα σε 167 κιλα.. καλα παμε..
    Πάω ομως τις προαλλες στη honda na ρωτήσω και μαθαίνω ότι ειναι στα 200 .. ιδιο με το Ζ δλδ.. Μπαίνω σήμερα στο mototriti.gr και μου έχει το Ζ 104 αλογα.. Μπερδεύτηκα ότι θέλει γράφει ο καθένας... Τεσπα.. αν το hornet ηταν όντως 167 δεν θα το συζητουσα.. αλλα το καινούριο Ζακι δεν ξέρω αρχίζει να μαρέσει.. τα μονα κριτηρια που απόμένουν.. Ειναι πλάγιασμα.. φρενα.. ροπή και τελικές.. Στα φρένα δεν νομίζω να υστερεί κανένα.. οσον αφορα τα αλλα 3.. τι λετε εσείς ρε guys.. !

Η βασικη διαφορα τους ειναι το πλαισιο οπου στο Ζ ειναι ατσαλινο γιαυτο κ τα παραπανω κιλα.

Σιγουρα λοιπον εχει ενα πλεονεκτημα στη συμπεριφορα το Ηορνετ.

Ροπη νομιζω το Ζ δεν υστερει. Σε ενδιαφερουν οι τελικες σε γυμνο μηχανακι? Μαλλον εχεις πολυ γερο σβερκο

Κανε και ενα τεστ ραιντ να δεις ποιο σου αρεσει περισσοτερο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πρόσεχε στους δρόμους της Κρήτης γιατί σε κόβω για ινδιάνο.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Ζ75008 η hornet 08 ?

Η Honda από το 2008 αναφέρει τα βάρη φουλ υγρών.
    Το Hornet ειναι περίπου 25 κιλά ελάφρύτερο.

καντα βόλτα πριν αποφασίσεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

dynato sverko ! :P Apla rwtaw.. dld ontws einai elafrytero apo to Z.. giati ta lene kai ta 2 200! Me afora ena sta8ero mhxanaki.. Na plagiazei kala kai na einai paixnidiariko taytoxrona!! twra apla den exw idea stis telikes tou hornet.. giayto rwtaw.. Efosos den me peirazoun toso oi telikes.. sigoura 8a 8elw ropes kai dynami.. gia na anebainei i adrenalini me kapoio tropo!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Re: Ζ75008 η hornet 08 ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Η Honda από το 2008 αναφέρει τα βάρη φουλ υγρών.
    Το Hornet ειναι περίπου 25 κιλά ελάφρύτερο.

καντα βόλτα πριν αποφασίσεις.

Για εμενα ειναι πολυ σημαντικη η διαφορα των 25 κιλων υπερ του χορνετ αλλα ειναι κακασχημο και χοντα

Το επομενο Ζ θα πρεπει να εχει επιτελους αλουμινενιο πλαισιο και ψαλιδαρα πισω

Σε ενδιαφέρει να το σκίζεις στο Μπλαλί ε...?

to Z υπερτερεί σε ροπή όχι μονο γιατί είναι 150 κυβικά παραπάνω αλλά και γιατί είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί χαμηλά (και δεν έχει πολλά περιθώρια ψηλά, ως αντιστάθμισμα)

ωστόσο η ροπή του χόρνετ δεν είναι καθόλου ανεπαρκής

nai re gamwto einai ligo asximo.. Se xalaei to Honda?! 8elw na kanw to xavale kai stin poly .. oso gia to mpali.. to kalo einai pws oloi oi dromoi bazoun kainoyria asfalto siga siga.. i nea e8niki 8a pigainei apo Moires - Shteia ! 170 xiliometra ey8eia! 8a to xrhsimopoiw omws ka8imerina stin poli! test ride den dinoun edw !

8elw na kanw to xavale kai stin poly .. oso gia to mpali.. to kalo einai pws oloi oi dromoi bazoun kainoyria asfalto siga siga.. i nea e8niki 8a pigainei apo Moires - Shteia ! 170 xiliometra ey8eia! 8a to xrhsimopoiw omws ka8imerina stin poli! test ride den dinoun edw !

Φιλαράκι πρόσεχε θα ξαναπώ.... Δυστυχώς βλέπω άλλη μια κλασική Ηρακλειώτικη νοοτροπία....
    Σκέψου μόνο πόσους έχει φάει το Μπαλί. Πήγαινε σε πίστες να το σκίζεις, όχι σε δημόσιους δρόμους. Και με αυτές τις λογικές & η νέα εθνική που λες 170 χλμ ευθεία θα φάει πολύ κόσμο & δε θα φταίει ο δρόμος.

mikeG esy apo pou ?! Dont worry den 8elw na to skizw.. :P Arxika gia na kanw ti douleia mou kai na pigainw kai tis boltes mou aneta.. giati me to motard den stekei.. Apla 8elw na exw th dynami otan xreiazetai.. Se eyxaristw pou me prosgeiwneis! LOL! oso gia tin irakleiwtiki nootrpia asta na pane.. Eytyxws h nees genies einai pio kyrile! xaxa! : egw telika ti na kanw twra.. 5 mhnes dn mporw na apofasisw.. !

mikeG esy apo pou ?! Dont worry den 8elw na to skizw.. :P Arxika gia na kanw ti douleia mou kai na pigainw kai tis boltes mou aneta.. giati me to motard den stekei.. Apla 8elw na exw th dynami otan xreiazetai.. Se eyxaristw pou me prosgeiwneis! LOL! oso gia tin irakleiwtiki nootrpia asta na pane.. Eytyxws h nees genies einai pio kyrile! xaxa! : egw telika ti na kanw twra.. 5 mhnes dn mporw na apofasisw.. !
    Από Ηράκλειο είμαι. Δες στις συναντήσεις - βόλτες. Μαζευόμαστε στο Τίτα Μπρίκι συνήθως Τετάρτες (σήμερα όχι).

guys ksereis kanenas Epitaxynsh 0-200 horner kai z750 (08) ???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Να σου πω παλικάρι.....

Λάθος μηχανάκια κοιτάς.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Συνεχίζεις όμως να δίνεις βάση σε άχρηστα πράγματα, εκτός ξαναλέω αν μπεις πίστα, που και πάλι δε θες τα 200, άσε που δε πάνε τόσο.
    Θα ξαναπώ πρόσεχε τους δρόμους της Κρήτης. Άμα θες να κ@νλ@νεις τσίμπα ένα enduro & λύσσα στα βουνά.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκουριες στα Hornet 08????
    από kondoras στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2009, 18:12
  2. CBF-1000('08) vs CB600F Hornet('08)
    από inpas στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2008, 08:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα