φιλαράκι τρέχω σε λινουξ, εκει δεν καταλαβαίνει τι παει να πει "φυσιολογική γυναίκα" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Κράσαρε το πρόγραμμα "Andrismos v. 1.01"?
αυτά μόνο σε windows για αυτό και κρασάρει συνέχεια
![]()
φιλαράκι τρέχω σε λινουξ, εκει δεν καταλαβαίνει τι παει να πει "φυσιολογική γυναίκα" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Κράσαρε το πρόγραμμα "Andrismos v. 1.01"?
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Στο'χα πει...βάλε το Service Emergency Pack 2...και θα με θυμηθείς!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
φιλαράκι τρέχω σε λινουξ, εκει δεν καταλαβαίνει τι παει να πει "φυσιολογική γυναίκα" ...
![]()
![]()
Ευθύνονται και τα γονίδια του GAY-τς όσο νά'ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι να τις κάνεις εσύ ρε μονόσελε ;![]()
![]()
![]()
Διαθετομεν και βολταδικο μηχανακι αγαπητε! :o
(χωρια που ας εβρισκα μια σωστη κοπελα κ αλλαζα ολη την ουρα της Ντουντουκας για παρτη της)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από native
λίγο πιο προσιτή από τις άλλες...
Στην κατηγορια με τα Επιστημονικης Φαντασιας ειπαμε κυριε μου!!!
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκο, πίστεψέ με φίλε, είναι καλλίτερα η κοπέλα σου να μην πολυγουστάρει τις μηχανές...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
(χωρια που ας εβρισκα μια σωστη κοπελα κ αλλαζα ολη την ουρα της Ντουντουκας για παρτη της)![]()
Ακόμη πιό καλά να μην θέλει να ανεβαίνει καν.
Κάτι ξέρω που σΕ λέω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Αυτό ακριβώς ισχύει...φοβάται πραγματικά..Σε κάποιες μετακινήσεις μέσα στην πόλη με το παπί ένιωθα το φόβο της από τον τρόπο που καθόταν και από το πως με κρατούσε.Όταν κατέβηκε μου είπε πως ένιωθε πολύ ευάλωτη που δεξιά αριστερά είχαμε αυτοκίνητα και από τον τρόπο που οδηγούν.Ακόμα κι όταν βγήκα Ε.Ο κι έκανα μια βόλτα λίγο μακρινή, γυρισε και είπε πως φοβάται γιατί εκεί τα χλμ είναι πιο πολλά(όχι του παπιού:ZZZ: ,των γύρο αυτοκινήτων)
Δεν είναι θέμα παντόφλας,είναι θέμα της δικής της λογικής που όποιο επιχείρημα κι αν της δώσω για να αλλάξει γνώμη,έχει το δικό της αντίλογο.
Όσο για τα παιδιά που μου είπαν να το εμφανίσω σαν έκπληξη......το είχα κάνει και με το παπί και με 2-3-4 αυτοκίνητα που άλλαξα στα καλά καθούμενακαι από τότε δεν της αρέσουν οι εκπλήξεις!!!!
Ε μα κι εσύ... έκπληξη που πήγες να της κάνεις!![]()
![]()
Φίλε μου εσύ ξέρεις τον άνθρωπο σου ξέρεις και πως φοβάται οπότε κρίνε αναλόγως.![]()
![]()
Εγώ πάντως είμαι πάντα υπέρ του συμβιβασμού όπου αυτός γίνεται.
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
με τον συμβιβασμό ΔΕΝ είναι κανείς ευχαριστημένος.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εγώ πάντως είμαι πάντα υπέρ του συμβιβασμού όπου αυτός γίνεται.
Δηλαδή π@ύτσες. Ιπτάμενες.
http://www.youtube.com/watch?v=BqC7AfhiI10
Ε όχι !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
με τον συμβιβασμό ΔΕΝ είναι κανείς ευχαριστημένος.
Δηλαδή π@ύτσες. Ιπτάμενες.
http://www.youtube.com/watch?v=BqC7AfhiI10
Δεν συμφωνώ. Αν είναι πραγματικός συμβιβασμός δηλαδή υποχώρηση και από τους δύο για το "κοινό" καλό τότε πετυχαίνει. Όχι όμως υποχώρηση του ενός μόνο ειδικά σε τέτοια θέματα. Αλλά θα το βρουν μόνοι τους.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
[B]Τώρα λοιπόν που μάζεψα λίγο τα χρέη μου και σας διαβάζω καθημερινά,έχω μπει στην μπρίζα να πάρω μηχανή που να πηγαίνει με πιο πολλά από τα σιχαμένα,άθλια,εκνευριστικά 80 ολόκληρα χλμ που πιάνει το παπί μου:......................
χωρισε την & ΄φτιαχτα με μουστακαλη τσοπερα
θα φρικαρει λεμε ,
εγω μαλλον αυτο θα εκανα ,
αρκει να ΄ χει δικο του συνεργειο να κανουμε την τσοπερ που μας " ενωνει " το δικο
μας
dragster![]()
![]()
ουτως η αλλως αντρες δεν μας θεωρουν πια & δεν μας σεβονται οποτε ..............
αν δεν μπορεις να τ ΄αποφυγεις ....................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
( πλακιτσα κανουμε ε.......![]()
![]()
)
τι να ' πω καλο κουραγιο ( εμενα η δικια μου ουρλιαζει με το παραμικρο στο
μηχανακι η μου παιζει " direct " στο στομαχι :rotflmao: :rotflmao: )
load runner