Τέλεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εμένα με ρωτησε η δικια μου...ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ.............:hypnotize
![]()
"Γιέ μου που πας? Μάνα πάω στα καράβια!"
Βίντεο ξέρεις ποιος θα τραβήξει ε?:rotflmao:
![]()
Τέλεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εμένα με ρωτησε η δικια μου...ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ.............:hypnotize
![]()
"Γιέ μου που πας? Μάνα πάω στα καράβια!"
Βίντεο ξέρεις ποιος θα τραβήξει ε?:rotflmao:
![]()
Τι ξερογλύφεσαι εσύ ρε προπάππου ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αν ειναι να κανεις κορη και να εχει τα ματια της κοπελιας σου....
τοτε........
ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι ξερογλύφεσαι εσύ ρε προπάππου ;![]()
![]()
μπας και προλαβω ρε συ! Ξερεις τι ειναι να εισαι 52 και να τα εχεις με 20χρονο με ΣΟΥΠΕΡ ματι?
:wacko:
![]()
![]()
![]()
Φίλε μήτσε, τώρα μιλάς...25 χρονάκια διαφορά είναι πολύ καλά. (Βέβαια 30 είναι καλλίτερα...).Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μπας και προλαβω ρε συ! Ξερεις τι ειναι να εισαι 52 και να τα εχεις με 20χρονο με ΣΟΥΠΕΡ ματι?
:wacko:![]()
![]()
![]()
Όχι σαν τον μικρό μου αδελφό που παντρεύτηκε -το σάββατο- την γυναίκα του 6 χρόνια μικρότερη. Γιατί ποτέ δεν ακούνε οι μικρότεροι...?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:wacko:
![]()
![]()
![]()
και αν εχει το δικο μου σωαμτοτυπο?.......![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
:a04:Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
κοψ'τον τωρα!! κοψ'τον !!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ετσι οπως το γραψες κιολας...
σκατά!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Φίλε μήτσε, τώρα μιλάς...25 χρονάκια διαφορά είναι πολύ καλά. (Βέβαια 30 είναι καλλίτερα...).
Όχι σαν τον μικρό μου αδελφό -που παντρεύτηκε το σάββατο- την γυναίκα του 6 χρόνια μικρότερη. Γιατί ποτέ δεν ακούνε οι μικρότεροι...?![]()
Η εμπειρια φιλε μου ειναι μεγααααααααλη υποθεση!
:o![]()
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Δυο,
ηρθε ο θειος μου εξαλλος οτι του εριξε μπουνια ενας μηχανοβιος. Το περιστατικο. Ηταν ο θειος μου κανονικα στη λωριδα και ο μηχανοβιος πατησε διαχωριστικη για να περασει 2 κουτια και δεν προλαβαινε γιατι ο θειος μου ενω ειχε χωρο δεν εκανε δεξια και παραλιγο να συγκρουστουν. Εκανε αναστροφη πηγε στο φαναρι διπλα του και του την εριξε. Ρωταω κι εγω μα καλα ρε θειε αν ειχες χωρο γιατι δεν εκανες λιγο δεξια και η απαντηση ηταν εγω ημουνα κανονικα στη λωριδα μου αυτος ηταν παρανομος,δεν ημουνα υποχρεωμενος να κανω δεξια . Και το αστειο της υποθεσης ηταν οτι εκτος απο 'μενα και ο γιος του μηχανη οδηγει.
δεν εδωσε σηματα ο θειος σου?
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Δεν ειναι το θεμα ο κοκ αλλα αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
δεν εδωσε σηματα ο θειος σου?
αν δεν κατανοουν οι δικοι σου τι να περιμενεις απο ξενους.Και το αστειο της υποθεσης ηταν οτι εκτος απο 'μενα και ο γιος του μηχανη οδηγει.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Είναι θέμα γιατί ο θείος ήταν παράνομος. Ο ΚΟΚ αναφέρει ότι όλα τα οχήματα πρέπει να κινούνται στο δεξιό άκρο του δρόμου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Δεν ειναι το θεμα ο κοκ
Βρε φυσικα και ειναι σημαντικο αλλα εγω θελω να δειξω κατι αλλοΑρχικά δημιουργήθηκε από apav
Είναι θέμα γιατί ο θείος ήταν παράνομος. Ο ΚΟΚ αναφέρει ότι όλα τα οχήματα πρέπει να κινούνται στο δεξιό άκρο του δρόμου.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Συγγνώμη ρε φίλε Road, αλλα το θέμα μας ΔΕΝ είναι η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι..??Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Βρε φυσικα και ειναι σημαντικο αλλα εγω θελω να δειξω κατι αλλο
Γιατί μας γ@μ@ς μια σοβαρή συζήτηση μόλις την ξεκινάμε...?
τίστε σείς ρπμ....![]()
Τι έχει η διαφορά ηλικίας δλδ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Συγγνώμη ρε φίλε Road, αλλα το θέμα μας ΔΕΝ είναι η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι..??
Γιατί μας γ@μ@ς μια σοβαρή συζήτηση μόλις την ξεκινάμε...?
τίστε σείς ρπμ....![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το ειχε γραψει το μοτο πριν κανα 2 χρονια. ακουσα πριν κανα χρονο οτι εψαχνε για μπροστινο απο ρένα.Τρια,
ενας γνωστος γνωστου ακουσα οτι τουρμπισε τη μηχανη του. Φανταστηκα κι εγω κανα R1, R6, CBR, GSXR και η απαντηση μου ηρθε σαν τουβλο... ΤΜΑΧ 500:hypnotize [/B]
δε σταματαει και ευκολα το ρημαδι.
περι ορεξεως....
bandit 1250 λεμε