Σελίδα 14 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Λοιπον αν λειτουργει και πανω στο μηχανάκι μου (Gsx-r 600 K4) θα ειμαι πανευτυχής!
    Τουλαχιστον θα εχω προσπαθήσει!
    Αν όχι, καποιος τυχερος θα το πάρει έτοιμο και τσάμπα!
    Αν και εχω μιλησει με Κυρτασο (πάρε 2 για την βοηθεια) και μου ειπε μπας και του το στειλω για επαναπρογραμματισμό αν δεν κανει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	531 
Μέγεθος:	59,2 KB 
ID:	137972

μιλάμε για επαγγελματισμό!!
    tazako σου είπα ευχαριστώ?????

πάρε και εσυ για να μην παραπονεθείς!
    Α!!! οσο για τα 2Ε είπαμε κερνάς καφε, δεν το ξεχνάω:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	530 
Μέγεθος:	59,7 KB 
ID:	137973

καλημέρα,
    Όταν τελιώσουμε με τους ενδείκτες προτείνω να βρεθούμε κάπου όσοι μπορούμε βέβαια για καμιά μπύρα και να με κεράσετε κι μια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    παιδιά εγώ θα κερνάω μπύρες μέχρι να κατουρηθείτε πάνω σας, το θέμα είναι πως θα βρεθούμε που μαζευτήκαμε από όλα τα σημεία Πάτρα,Κρήτη,Αθηνα,Ξάνθη,Θεσσαλονίκη κτλ. Παρεπιμπτόντος στο ταχυδρομείο με περιμένουν πλέον, κάθε μέρα και σε κάποιον θα στείλω...
    Σπύρο αν βρεθώ τις προσεχείς μέρες Αθήνα θα περάσω απο Γαλάτσι να κεράσω μια corona σε χαμηλό με φέτα λεμόνι γιατί τα αλάνια εδωπάνω έτσι πίνουμε μπυρίτσα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα στον Γιώργο (georgek) που μοιράστηκε την γνώση κ τα σχέδια του για να έχουμε και εμείς ένα ωραίο gadget-άκι.

Υ.Γ. Σπύρο (pipi)
    α) γιατί δεν είπες νωρίτερα ότι έχεις άλλο μοντέλο θα το είχαμε προγραμματίσει για το δικό σου, δεν μασάει ο Γιώργος
    β) πως και τράβηξες τόσο μεγάλη καλωδίωση? που θα το βάλεις στην ουρά?
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    Ευχαριστω και εγω οσους εχουν βαλει το χερακι τους! εγω στην τσεπη παντως δεν το εχω βαλει ακομη...

Εγω που εχω Κ4 600 GSXR που λετε να ειναι αυτο το ροζ καλωδιακι??
    Θα ψαξω και θα βρω το GPS πρωτα. καπως μου πιανουν τα χερια.
    Αν τελικα δεν κανει σε εμενα θα το χαρισω στον 1 τυχερο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos

Υ.Γ. Σπύρο (pipi)
    α) γιατί δεν είπες νωρίτερα ότι έχεις άλλο μοντέλο θα το είχαμε προγραμματίσει για το δικό σου, δεν μασάει ο Γιώργος
    β) πως και τράβηξες τόσο μεγάλη καλωδίωση? που θα το βάλεις στην ουρά?
    Καταρχήν! εμεις τα αλάνια πίνουμε οινόπνευμα on the rocks!

α) Όπως βλέπεις το είχα αναφέρει πρίν πάρει ο Γιώργος στα χέρια του τους pics αλλα θα χαθηκε μεσα σε όλες τις ευχαριστίες!! Δεν πειράζει!!! μπορεί να τον ξαναστείλω μονο για προγραμματισμό οταν μετρήσω.
    άλλωστε δεν ξέραμε τις τάσεις...

β) Ναι στην ουρά σκέφτομαι να το βάλω γιατι οπου αλλου θα έχει πρόβλημα με την θερμότητα πιστευω, ειδικά το LM. Τώρα αυτο κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα!

οινόπνευμα μόνο όταν είμαι με το κουτί γιατί συνήθως πίνω 3-4 οπότε δίνω το κουτί στην σύζηγο, με το v-strom δεν λέει! ενώ με 4 μπύρες τι να καταλάβεις?

Νέο μέλος
    RE PAIDIA SAS PARAKALW 8ELW KI EGW ENA
    PWS 8A GINEI NA TO PARAGGEILW????
    OLA EINAI DROMOS

Αρχικά δημιουργήθηκε από thirio
    RE PAIDIA SAS PARAKALW 8ELW KI EGW ENA
    PWS 8A GINEI NA TO PARAGGEILW????
    και εγω , αν υπαρχει και αλλος να μαζευτουμε και αυτοι που γνωριζουν να μας βοηθησουν να τα παρουμε
    ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    γηρασκω αει διδασκομενος
    κοιτα εδω
    http://sv3fub.blogspot.com
    http://odontotos.blogspot.com

παίδες όλες οι πληροφορίες για εκκίνηση 2ης ομαδικής βρίσκονται στις προηγούμενες σελίδες το μόνο κόλημα είναι να βρεθεί να προγραμματίσει κάποιος τους pics..η συναρμολόγηση δεν ειναι δύσκολη ιδιαιτερα κάνα 2ωρο 3ωρο και όποιος δεν ξέρει τον βοηθάω και εγώ αν θέλει..μην κάθεστε, μας κόστισε 10ευρώ και είναι όλα τα λεφτά!

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrtasos
    TELIKA TA KATAFERA META APO POLI KOPO KAI KAPOIES ALAGES STON PROGRAMATISMO GIATI EXEI ALES TASIS TO HAYABUSA.....

PISTEBO OMOS OTI AKSIZE O KOPOS... TORA ANTAMIBOME
    παρα πολυ ωραια τοποθετηση,ετσι σκεφτομαι να το κανω και εγω αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω πως στερεωσες το display στο καντραν;επειδη εχει τα καλωδιακια να κρεμονται,το εβαλες σε κανενα κουτακι το display και μετα το κολλησες στη πλακα του καντραν ή κολλησες το display στο τζαμακι του καντραν;
    ευχαριστω...

παιδες,ελπιζω να ανεβω στη πανω ελλαδα κατα τα μεσα του σεπτεμβρη (δεν αφηνω τη κρητη καλοκαιριατικα ) και ελπιζω (ξανα) να πιουμε κανα μαζι και να τα πουμε απο κοντα.
    ευχαριστω (ξανα)

edit:τελικα επαναλβανομαι,πρεπει να το κοιταξω ,λες να φταιει ο στη κρητη;:rotflmao:

μανώλη δεν χρειάζεται απαραίτητα κόλημα απλά θέλει στενή τρύπα να σφινώσει, εγώ έτσι το έβαλα και έτσι φαίνεται και του kyrtassoy...εσύ μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τις προγραμματισμένες τάσεις και θα χρειαστείς επαναπρογραμματισμό...ελπιζ μέχι να τακτοποιήσεις αυτό να μην κόψεις κοντέρια έ?

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Ρε σεις εγώ ακόμα δεν το έχω βάλει γιατί ... "σκιάζομαι", όπως λένε και στο χωριό μου, να κόψω το ταμπλό.

Δεν ξέρω πως να το κάνω και με τι.

Ρε μπας και υπάρχει κανείς που το έχει βάλει εδώ κοντά στην Πάτρα για να βοηθήσε κι εμένα τον άμοιρο στα κοψίματα ?

Διαφορετικά με τι εργαλείο κόψατε ?

EDIT: Τι κουτάκι είναι αυτό που βάλατε το pic και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ? Που το πουλάνε ?
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    παίδες όλες οι πληροφορίες για εκκίνηση 2ης ομαδικής βρίσκονται στις προηγούμενες σελίδες το μόνο κόλημα είναι να βρεθεί να προγραμματίσει κάποιος τους pics..η συναρμολόγηση δεν ειναι δύσκολη ιδιαιτερα κάνα 2ωρο 3ωρο και όποιος δεν ξέρει τον βοηθάω και εγώ αν θέλει..μην κάθεστε, μας κόστισε 10ευρώ και είναι όλα τα λεφτά!
    αν μπορει να τους προγραμματισει ο φιλος που εφτιαξε τους αλλους θα του χρωστουσαμε ευγνωμοσυνη εγω κατι σκαμπαζω με το κολητυρι (με καποιο σχεδιακι και βοηθεια φυσικα)
    και παρακληση καποιος που ενδιαφερεται για την αγορα και γνωριζει απο αυτα αν μπορει να κανει την κινηση να μαζεψει το ποσο να κανει την παραγγελια (εγω δυστυχως ειμαι λιγες ωρες στο σπιτι και ελαχιστα λεπτα στον υπολογιστη)
    ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    γηρασκω αει διδασκομενος
    κοιτα εδω

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Ρε σεις εγώ ακόμα δεν το έχω βάλει γιατί ... "σκιάζομαι", όπως λένε και στο χωριό μου, να κόψω το ταμπλό.

Δεν ξέρω πως να το κάνω και με τι.

Ρε μπας και υπάρχει κανείς που το έχει βάλει εδώ κοντά στην Πάτρα για να βοηθήσε κι εμένα τον άμοιρο στα κοψίματα ?

Διαφορετικά με τι εργαλείο κόψατε ?

EDIT: Τι κουτάκι είναι αυτό που βάλατε το pic και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ? Που το πουλάνε ?
    στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ειναι διπλα απο το χειμωνιατικο ΧΑΡΑΜΑ μεταξυ Κορινθου και Μαιζωνος
    (βαλε και κανα ονομα στο προφιλ σου εκτος αν ειναι μυστικο)
    ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    γηρασκω αει διδασκομενος
    κοιτα εδω

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Θοδωρή με λένε. Ευχαροστώ για την απάντηση. Θα τον επισκευτώ σύντομα για αγορά των απαραίτητων υλικών.

Τώρα η ... τομή :rotflmao: :rotflmao: πως έγινε ? Ας μας πουν οι χειρουργοί του Thread.
    I had a dream ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 15:01