Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤ660r

Talking ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤ660r

Επιτέλους, ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα την άλλη εβδομάδα!

Έχοντας πάει πολλές φορές Βουλγαρία, ήθελα πάντα να κάνω αυτές τις διαδρομές με μοτοσυκλέτα. Πληροφοριακά, οι εθνικές οδοί της Βουλγαρίας δεν λένε πολλά, αλλά οι επαρχιακοί είναι όλα τα λεφτά!!

Ξεκινάω από Αθήνα την άλλη Παρασκευή-Σάββατο με το πιστό μου XT660R '07 πηγαίνοντας για την πόλη Ρούσε (βόρεια Βουλγαρία, δίπλα στα σύνορα με Ρουμανία.)

Η συνολική απόσταση Αθήνα-Ρούσε είναι 1200+ χλμ.

Από εκεί εξορμήσεις στα παράλια του Δούναβη καθώς και στα πολυάριθμα μοναστήρια της περιοχής (και μαντέψτε σε τι μέρη είναι κτισμένα, α ρε εκκλησία... ).

Έχοντας διαβάσει με μεγάλο ενδιαφέρον το post του οπερατέρ για την πολύωρη οδήγηση, θα εκτιμούσα κι εγώ κάποιες συμβουλές γιατί η απόσταση είναι πολύ μεγαλύτερη.

Έχοντας πάει μέχρι Κομοτηνή δικάβαλος με την ΧΤ δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από την κούραση και το πόνο του ΚWLU!!!

Ταξιδευτές, τα φώτα σας, παρακαλώ...

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Ωραιο ταξιδι....

Λοιπον τα κυριωτερα

- σταση καθε 2 ωρες (max) για ξεπιασμα
    και
    - νερακι μπολικο

διαθεση οπως βλεπω υπαρχει οποτε καλο ταξιδι και πολλα καλα μοτοσυκλετιστικα χλμ!

κατ'εθειαν θα πας η παιζει διανυκτερευση?

panvaaaaaas, ακούει;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ευχαριστώ αδερφέ

Λέω, ΑΝ τα καταφέρω, να πάω κατευθείαν. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκομαι όταν φτάσω Σέρρες-Δράμα.

Σκοπεύω να ξεκινήσω βράδυ για να είμαι στα σύνορα πρωί-πρωί και να διασχίσω τη Βουλγαρία μέρα. Η γυναίκα μου και τα μπαγκάζια θα πάνε μέσω λεωφορείου οπότε θα είμαστε εγώ και το πιστό μου bagster.

Οι στάσεις φίλε MG θα είναι ίσως και συχνότερες καθότιν καπνιστής και λάτρης του φραπέ...

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Πολυ σωστο το να περασεις μερα τη Βουλγαρια για μεγαλυτερη ασφαλεια...

Εχω ακουσει μεχρι και ψευτικα μπλοκα δηθεν αστυνομιας για να σταματησεις και να σε ληστεψουν. Οποτε μεγαλη προσοχη εκει.

Καλο ταξιδι και παλι, και φτιαξε το ταξιδιωτικο σου μετα με φωτογραφιες για να δουμε κι εμεις!

Αυτό με τα ψεύτικα μπλόκα έχει σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η τροχαία σκοτώνει.

Κάθε 40-50 χλμ. μπλόκο με ραντάρ. Και δεν χαρίζουν κάστανα.

Φεύγεις μεν με λάδωμα, αλλά τσουχτερό.

ΑΠΟΛΥΤΟΙ στις ταχύτητες. Αν λέει ο δρόμος 40 και πας με 60 σου πήραν το δίπλωμα και το παίρνεις ταχυδρομικά μέσω προσβείας στην Ελλάδα

Πρέπει να ρωτήσω πριν πάω τις μέγιστες επιτρεπόμενες ταχύτητες για εκεί γιατί δεν νομίζω να είναι 130 χαω που είναι εδώ..

Και σε σένα καλές διακοπές φίλε και καλά να περάσεις!!

XR
    XTR
    XJR

Πληροφοριακά, για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν Βουλγαρία να ρίξω τα φρεσκότατα νέα...

Η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα στις εθνικές οδούς είναι 110 χαω

Στους επαρχιακούς 80 χαω.

XR
    XTR
    XJR

Καλύτερα μην ταξιδέψεις βράδυ... Θα είναι βαρετό για σένα και τη συνοδηγό, και μπορεί να κουραστείς ευκολότερα.. Εξ αλλου δεν θα βλέπεις και τα τοπία να ξεχνιέται ο νους σου..

Λέω εγώ τώρα.... :smilea:

Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες, αλλά τότε θα πρέπει να κάνω μία διανυκτέρευση Σέρρες-Δράμα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να διασχίσω τη Βουλγαρία βράδυ.

Μόνος μου θα ταξιδέψω. Η γυναίκα μου θα πάρει το ΚΤΕΛ για να φτάσει πιο γρήγορα!!!

Ίσως γίνει κι έτσι που λες..

Το θέμα είναι ότι, επιτέλους , ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

XR
    XTR
    XJR

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Πληροφοριακά, για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν Βουλγαρία να ρίξω τα φρεσκότατα νέα...

Πληροφοριακά, στις πιο πολλές χώρες έτσι είναι

(και λιγότερο πολλές φορές)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δηλαδή πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που το όριο στη χώρα μας είναι τα 130

Εσύ αγαπητέ μου (βαζιβουζούκε, ανακόλουθε, εκτόπλασμα) καπετάνιε, τι όρια είδες στις χώρες όπου έκανες την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σου βόλτα?

Και κατά πόσον τα ακολούθησες?

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos

Δεν πειραζει, ουτως η αλλως το κουκουναρι σου δεν παει και παραπανω...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Στην Εθνική, στα ίσια κομμάτια πάω αξιοπρεπέστατα με 130-140.

Τα στροφιλίκια όμως, είναι άλλο θέμα...

Πως νομίζεις ότι μου βγήκε το "Σαλιγκάρης"?

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Στην Εθνική, στα ίσια κομμάτια πάω αξιοπρεπέστατα με 130-140.

Τα στροφιλίκια όμως, είναι άλλο θέμα...

Πως νομίζεις ότι μου βγήκε το "Σαλιγκάρης"?
    Το καθαρισες το καβουκι σου για το Σαββατο??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ready & waiting!!!

XR
    XTR
    XJR

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με το δίπλωμα Α1
    από ThM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 18:48
  2. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 04:49
  3. τρελαθήκατε με το 1o trail ride?????
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα