τι σας λεω τωρα ε? λες και ειμαι ο μονος!![]()
...θελεις να με στειλεις ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ????![]()
Ανεβαινω τον Κηφισό, με το BMW ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!
Κινηση πολυ και καποια στιγμή ειμαι στη μεσαια λωριδα! Γενικα ναι, ειμαι νευρικος σαν οδηγος αλλα στη διηθηση τις περισσοτερες φορες ειμαι κοτα και αυτο γιατι εχω συναντησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ που κανουν τις πιο ηλιθιες σφηνες για να κερδισουν 2 μετρα!!!!
Ειμαι λοιπον στη μεσαια με...οχι πολλα...και εχω και αποσταση αρκετη απο τον μπροστινό μου!
Στην αριστερη λοιπον φρεναρει ενας αποτομα και ο αλλος πισω του για να μη πεσει πανω του, βγαζει φλας (οχι,για να λεμε και τα σωστα μη χεσω) και μπαινει στη μεσαια οπου ερχομαι εγω! Το ABS εκανε ΑΨΟΓΑ τη δουλεια του γι αυτο και λεω το "ευτυχως" που ημουν με τη μπεμπα και οχι με το CBR!
Χεζομαι ολιγον τι και αφου τσεκαρω καθρεφτες μπαινω δεξια του και τι βλεπω να μου κανει?
Νοημα με τα χερια "ελα μωρε, και τι εγινε?"
ΖΗΤΑ ΕΝΑ "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣ ΤΟ!!!
-"Και τι να εκανα? να επεφτα πανω στον μπροστινό"?
- ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΝΑ ΕΠΕΦΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ!
-Αφου ησουν στα 50 μετρα μου λεει!
-ΤΙ 50 ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ? ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΒS ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΕΙ?
Το χαβα του αυτος...
Σταματαει...και μου τραβαει χειροφρενο...
Σταματαω...και κατεβαζω σταντ!
Σκαει διπλα μου TDM και μου λεει να τον αφησω...
Κορναρει τριαξονικο και μου φωναζει να φυγω γιατι ειναι μαλακας...
Και πειτε μου τωρα εσεις τα γνωστα...και δε ξερουμε τι κουβαλαει...και οτι φταιωκαι να ηρεμησω...κτλ!
Αντε λοιπον τωρα σε αυτον το μαλακα να εξηγησεις τι θα πει ABS, τι θα συναιβενε αν ειχα πιο πολλα, αν ημουν με αλλο μηχανακι, αν ημουν αλλος οδηγος (καλυτερος, χειροτερος κτλ) και αν τελικα επεφτα απο πισω του!
Θα εφταιγα δλδ αν οπως σταματησαμε, ανοιγα την πορτα, του επαιρνα τα κλειδια απο τη μιζα και τα πεταγα στο αντιθετο ρευμα?
Μαλλον ναι ε?
![]()
Γαμω το σπιτι σου καραγκιοζη!!!!!