Σελίδα 39 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989139 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25

στον δρομο απλα καμια σχεση με xt,μερα με νυχτα,η απολυτη ξενερα σιγουρα για καποιον που θα οδηγησει το tenere κι επειτα ενα xt,το εκανα και το ενιωσα οπως ακριβως το γραφω,ασε που το xtaki φωναζει φτηνια παντου.

Φίλε καλορίζικο, αγρατζούνιστο και καλοτάξιδο!!!

Να τη χαίρεσαι τη μηχανάρα σου αλλά...

Πολλά και καλά χιλιόμετρα!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    well well,λοιπον,το μηχανακι το πηρα στα 7.400.η τιμη τιυ για μενα ειναι καλη.
    λοιπον καποιες πρωτες εντυπωσεις.
    σε καμια περιπτωση δεν ηταν αυτο που περιμενα,ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο αυτο που περιμενα.
    η ποιοτητα κατασκευης του για μενα ειναι πολυ καλη κι οπως πρεπει.τα πλαστικα του καπακια ειναι μια χαρα απο θεμα ποιοτητας και φαινοντε να αντεχουν κιολας στο θεμα κακουχιων,μακρια απο μας βεβαια ομως αν η χρηση του ειναι για χωμα καλο ειναι να αντεχουν.
    η θεση οδηγησης πολυ καλη,εκανα μια αποσταση 100χλμ,πιαστηκα λιγο ομως λογικο μιας κι εχω ξεσυνηθισει καπως.
    απο θεμα υψους οντως η μηχανη ειναι πολυ ψηλη κι αναρωτιεμαι αν χαμηλωνει καως,ειμαι 1,80 και την φτανω ισα ισα,πολυ υψος.
    τα χειρηστηρια στο τιμονι ιδια ακριβως με του xt,καμια διαφορα,ο πινακς οργανων πανεμορφος κι επιτελους yamaha με στροφομετρο,α ρε xt γιατι δε σου εβαλαν.την νυχτα ειναι απολυτα ευαγνωστος.
    το μοτερ το ξερουμε ηδη οποτε δε θελει συστασεις,αν κι αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα σκορτσαρισματα λειπουν παντελως κατι που αν θυμαμαι καλα στ xt Υπηρχε.
    σκασιματακια κατα το κλεισιμο του γκαζιου υπαρχουν,οχι ομως και μπερδεματα,θετικο προς το παρον.
    στον δρομο απλα καμια σχεση με xt,μερα με νυχτα,η απολυτη ξενερα σιγουρα για καποιον που θα οδηγησει το tenere κι επειτα ενα xt,το εκανα και το ενιωσα οπως ακριβως το γραφω,ασε που το xtaki φωναζει φτηνια παντου.
    ο κινητηρας του tenere δεχνει να λειτουργει λιγο πιο γραμμικα και δειχνει η μαλλος δινει την ψευδαισθηση οτι ειναι λιγο πιο ροπατο παρα τα παραπανω του κιλα.
    για την αναρτηση ειναι νωρις ακομα να μιλησω ομως δειχνει τουλαχιστον στο θεμα <<ασφαλτος>> να συνεργαζεται πολυ καλα.
    στη διαδρομη φυσουσε κι ομως το μηχανακι πηγαινε απτοητο και με διχως ασκοπες κι επικυνδυνες ταλαντωσεις,τραβαει πορεια και την ακολουθει ευκολα και υπακουα ανλογα με τα κεφια του οδηγου της.
    το μπροστινο φρενο το δουλεψα περισσοτερο εννοειται και ειναι αψογο απλα,το πισω το δουλεψα ελαχιστα,δειχνει αδυναμο καπως ομως ισως ειναι και νωρις για προγνωση.
    προστασιααπο την ζελατινα αρκετα καλη παρολο που οταν την ειδα αναρωτηθηκα αν αυτο το κομματακι πλαστικου περα απο την ομορφια που δινει κανει κι αλλη δουλεια,ο αερας με επιανε απο το μετωπο και πανω,ψηλα δηλαδη.
    παντως στο θεμα διαδρομης με αφησε απολυτα ικανοποιημενο.
    το τιμονι με καραβολευει μιας και δεν μου αρεσουν τα μικρα τιμονακια,σταματημενος με αμεση στροφη υπακουει κι εχει και πολυ καλο κοψιμο.
    οι εξατμισεις,ομορφες,του πανε,ομως δουλευει λιγο σαν παπακι νομιζω,κρυβει τον κυβισμο και φιμωνει την μηχανη,ειδομεν στην συνεχεια για το τι θα κανουμε.
    το πισω μερος παντως ειναι ολα τα λεφτα,απλα πανεμορφο.
    το χω μονο 1 ημερα ομως το βρισκω ακρως ερωτευσιμο προς το παρον.
    μηχανη που σιγουρα θα γινει best seller.
    πανεμορφη,γεματουλα κι αγρια στο θεμα εμφανισης,παραμετροποιησιμη στο θεμα βελτιωσης,οποτε μια χαρουλα.
    οταν παντως την δει κανεις και να μην θελει να την βαλει χωμα ειναι σαν να του το ζηταει η ιδια,ΘΕΛΩ ΧΩΜΑ....
    αυτες ηταν οι πρωτες μου εντυπωσεις,ελπιζω να βοηθησα κι εγω οπως μπορω τους υποψηφιους αγοραστες.
    Κατ αρχας καλοριζικο, καλοταξιδο κλπ.

Απο θεμα υψους κι εγω 1,80 ειμαι και το εχω ψιλοσυνηθισει οποτε μην βιαστεις να το χαμηλωσεις.

Τα φρενα, το εχω ξαναγραψει, τα βρισκω τελεια για τον χαρακτηρα της μηχανης.

Η θεση οδηγησης οντως ζηταει χωμα ορθοπεταλια..

Και ναι, ειναι κουκλαρα και ακρως ερωτευσιμη... :a07: :a07: :a07:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ρε παιδια ο υπερπληροφοριοδοτης οσον αφορα θεματα αγορας εξοπλισμου μηχανων ο μοναδικος Anty12 μας αφησε και πηγε διακοπες χωρις να πει τιποτα???

Το παλιοπαιδο.
    μάγκες απο 18 αυγουστου θα είναι παλι μαζι σας να τα λέτε για τα κουβαδακια σας. Πηγε παραλία και χαζευει μια που ειναι και δεν τα καταφερνει στο

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    μάγκες απο 18 αυγουστου θα είναι παλι μαζι σας να τα λέτε για τα κουβαδακια σας. Πηγε παραλία και χαζευει μια που ειναι και δεν τα καταφερνει στο

Κι εγω ειμαι αλλα εχεις ακουσει αυτο που λεει μαλλι βαμβακι ψ@λη φαρμακι???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Κι εγω ειμαι αλλα εχεις ακουσει αυτο που λεει μαλλι βαμβακι ψ@λη φαρμακι???
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Kαλησπέρα κι από εμένα.Λοιπόν θέλω τη βοήθειά σας!Έχω το ΤΑ650 και έχω τρελαθεί κι εγώ με το μηχανάκι αυτό.Τί να κάνω?Ν α το πάρω?Το έχω οδηγήσει και παρόλο που το ένα είναι μονοκυλινδρο και το άλλο δικύλινδρο οφέιλω να ομολογήσω πως ο κινητήρς του δε μου κακοφάνηκε...Η θέση του θέλει λίγο συνήθεια γιατί με βάζει να κάθομαι λίγο πιο όρθια από το ΤΑ650.Είμαι 1,75 και ήδη έχω βρει τρόπο να το κατεβάσω λίγο [παρέμβαση στο μοχλικό με λαμάκια που φτιάχνει ένας φιλός που το αγόρασε και έχει ύψος 1,68 (...!) καθώς και λίγο χαμήλωμα μπρος πίσω με έγκριση του εδώ αντιπρόσωπου].Αν το πάρω τί χρώμα να διαλέξω?Το μαύρο μου αρέσει περισσότερο ενώ το άσπρο σχεδόν καθόλου...Το καφε με αφήνει σχτικά αδιάφορο μιας και έχω την εντύπωση ότι θα επιδιορθώνεται πιο δυσκολα σε περίπτωση ζημιάς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Kαλησπέρα κι από εμένα.Λοιπόν θέλω τη βοήθειά σας!Έχω το ΤΑ650 και έχω τρελαθεί κι εγώ με το μηχανάκι αυτό.Τί να κάνω?Ν α το πάρω?Το έχω οδηγήσει και παρόλο που το ένα είναι μονοκυλινδρο και το άλλο δικύλινδρο οφέιλω να ομολογήσω πως ο κινητήρς του δε μου κακοφάνηκε...Η θέση του θέλει λίγο συνήθεια γιατί με βάζει να κάθομαι λίγο πιο όρθια από το ΤΑ650.Είμαι 1,75 και ήδη έχω βρει τρόπο να το κατεβάσω λίγο [παρέμβαση στο μοχλικό με λαμάκια που φτιάχνει ένας φιλός που το αγόρασε και έχει ύψος 1,68 (...!) καθώς και λίγο χαμήλωμα μπρος πίσω με έγκριση του εδώ αντιπρόσωπου].Αν το πάρω τί χρώμα να διαλέξω?Το μαύρο μου αρέσει περισσότερο ενώ το άσπρο σχεδόν καθόλου...Το καφε με αφήνει σχτικά αδιάφορο μιας και έχω την εντύπωση ότι θα επιδιορθώνεται πιο δυσκολα σε περίπτωση ζημιάς...
    Τωρα δηλαδη εδω που ρωτας τι περιμενεις να σου πουμε ????Μην το παρεις??

Για χρωμα αφου το ασπρο δεν σου αρεσει καθολου και το desert chaki (ωραια δεν το εγραψα??)σε αφηνει αδιαφορο τοτε εχεις τις εξης επιλογες:ΜΑΥΡΟ

Νέο μέλος
    παιδια μεγεια σε ολους και καλοταξιδα τα Tenere σας..... Θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι τα φωτα για οδηγηση νυχτα σε επαρχιακους δρομους με ελλιπη η καθολου φωτισμο????

Αρχικά δημιουργήθηκε από dgrgtc
    παιδια μεγεια σε ολους και καλοταξιδα τα Tenere σας..... Θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι τα φωτα για οδηγηση νυχτα σε επαρχιακους δρομους με ελλιπη η καθολου φωτισμο????

Προσωπικη παντα αποψη, πολυ καλος φωτισμος.
    Σημερα που θα κινηθω σε τετοιο επαρχιακο δρομο θα τα τεσταρω καλυτερα και θα επανελθω.

Το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν μου άρεσαν γιατί δεν κόβουν καθόλου κρύο, κι εδώ στο νησί η ψύχρα και το κρύο το χειμώνα ξυρίζουν...Θέλω μεγάλες χούφτες όπως του ΤΑ650 που έχω.Από την άλλη είπα στον εδώ αντιπρόσωπο ότι τις παραγγέλω με την προϋπόθεση ότι θα μείνουν τα αντίβαρα και εκείνος μου είπε μη σε νοιάζει για αυτό...Ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό...!Για εξατμήσεις έχεις κάτι υπόψη σου?Ένας γνωστός μου μού είπε ότι οι καλύτερες για τον κινήτηρα αυτόν , σύμφωνα με τους αμερικάνους, είναι της arrow.Θα ήθελα να του αλλάξω τις μαμίσιες γιατί κάνει σα παπί αλλά θέλω να βάλω εξατμήσεις που δε θα ενοχλούν από πλευράς θερμότητας,θα μπορώ να βάζω σαμάρια χωρίς να τα καίω, αλλά και θα βγάζουν ενάν ωραίο ήχο χωρίς να βλάπτουν τα αυτιά των γύρω (στα 33 που είμαι σκέφτομαι λίγο διαφορετικά... ).
    Α!Οι ακραπες είναι ακριβές...Οι arrow έχουν κοντά στα ?960 οι ανθρακονημάτινες (αυτές που μοίαζουν με carbon απ'έξω εννοώ,δεν ξέρω βέβαια αν το λέω καλά...).Οι scorpion κοντά στα ?860 αλλά δεν ξέρω αν είναι οι ανθρακονημάτινες ή οι τιτανίου ή οι απλές.
    Ποσο κρυο νομιζεις οτι θα σου κοβουν οι φαρδυτερες χουφτες???
    Κατα την ταπεινη μου αποψη τιποτα.
    Τον χειμωνα χοντρα γαντακια και θερμαινομενα γκριπ ειναι η μονη λυση.
    Απο εξατμιση πρεπει να το ψαξουμε λιγο ακομα.
    Κατσε να δουμε τι θα βγαλει και η τερμινιονι.
    Κι εμενα δεν μου αρεσει ο ηχος του και αμα σκυψεις και δεις και απο κατω θα απογοητευτεις πληρως.
    Ενα τσιγκινο καζανι ειναι με δυο τρυπες δεξια και αριστερα και αυτο που βλεπουμε απεξω δεν ειναι τιποτα παραπανω απο καλυμα για την θερμοκρασια.
    Βεβαια εμφανισιακα για οποιον δεν ξερει τι παιζει απο μεσα ειναι ομορφη εξατμιση αλλα απεξω εμφανιση και απο μεσα εξαφανιση.

Ποσο κρυο νομιζεις οτι θα σου κοβουν οι φαρδυτερες χουφτες???
    Κατα την ταπεινη μου αποψη τιποτα.
    Τον χειμωνα χοντρα γαντακια και θερμαινομενα γκριπ ειναι η μονη λυση.
    Απο εξατμιση πρεπει να το ψαξουμε λιγο ακομα.
    Κατσε να δουμε τι θα βγαλει και η τερμινιονι.
    Κι εμενα δεν μου αρεσει ο ηχος του και αμα σκυψεις και δεις και απο κατω θα απογοητευτεις πληρως.
    Ενα τσιγκινο καζανι ειναι με δυο τρυπες δεξια και αριστερα και αυτο που βλεπουμε απεξω δεν ειναι τιποτα παραπανω απο καλυμα για την θερμοκρασια Βεβαια εμφανισιακα για οποιον δεν ξερει τι παιζει απο μεσα ειναι ομορφη εξατμιση αλλα απεξω εμφανιση και απο μεσα εξαφανιση .
    .
    Τί εννοείς???

Ενα τσιγκινο καζανι ειναι με δυο τρυπες δεξια και αριστερα και αυτο που βλεπουμε απεξω δεν ειναι τιποτα παραπανω απο καλυμα για την θερμοκρασια.
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ
    Δεν διαφωνώ καθόλου...Το θέμα είναι τί εξάτμηση να βάλουμε, αν αξίζει το κόστος για οποιαδήποτε εξάτμηση κι αν βάλουμε, πόσο θόρυβο θα κάνει, γιατί κακά τα ψέματα αν μια εξάτμηση βγάζει πολύ θόρυβο τότε θα είναι πολύ κουραστική στα ταξίδια...Αλήθεια υπαρχει κάποιο site που μπορούμε να δούμε μετρήσεις, επίπεδα θορύβου κλπ?Α!Κάτι άλλο bagster θα βάλεις?

Δεν διαφωνώ καθόλου...Το θέμα είναι τί εξάτμηση να βάλουμε, αν αξίζει το κόστος για οποιαδήποτε εξάτμηση κι αν βάλουμε, πόσο θόρυβο θα κάνει, γιατί κακά τα ψέματα αν μια εξάτμηση βγάζει πολύ θόρυβο τότε θα είναι πολύ κουραστική στα ταξίδια...Αλήθεια υπαρχει κάποιο site που μπορούμε να δούμε μετρήσεις, επίπεδα θορύβου κλπ?Α!Κάτι άλλο bagster θα βάλεις?
    Περιμενε να γυρισει απο τις διακοπες του ο Anty 12 ο πιο ενημερωμενος σε τετοια θεματα.
    Bagster προς το παρον δε θα βαλω.
    Βαλιτσακι θελω αλλα περιμενω να βγαλει σχαρα η givi για να βαλω αυτο που εχω γιατι το μαμισιο ειναι και ακριβο και ασχημο και μονο 30 λιτρα.

Νεα μετρηση καταναλωσης εχοντας κανει πλεον 1500 χλμ, βαζοντας και δευτερο ατομο και δουλευοντας το μοτερ μεχρι 4800 στροφες μεικτα Αθηνα και εθνικη 4,2 λιτρα/100 χλμ

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3