Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 110

Θέμα: Ζ75008 η hornet 08 ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Κατά την άποψή μου και τα 2 είναι πολύ καλά.Το Ζ είναι πιο ροπάτο λόγο κυβικών και το Ηornet πιο ελαφρύ λόγω κυβικών και πλαισίου.Εγώ θα διάλεγα αυτό που μου αρέσει εμφανισιακά γιατί και τα 2 θα σε υπερκαλύψουν.Θα επαναλάβω κάτι που το έχουν ξαναπεί...Πρόσεχε και φόρα εξοπλισμό γιατί τα χλμ που γράφεις είναι πολλά και θέλουν προσοχή πολύ.Δεν θέλω να φανώ "πουριτανός" αλλά στην πλειοψηφία τους οι δρόμοι στην Κρήτη είναι αίσχος από όλες τις απόψεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    το πλαίσιο στο Χορνετ είναι αλουμινένιο ενω στο Ζ ατσάλι δε νομίζω να τίθεται σύγκριση!
    σύγκριση ως προς ποια παράμετρο ?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Χτες γυριζω σπιτι και απεναντι βλεπω ενα Ζ750. Μπηκα σε σκεψεις. Παω και παρκαρω απο τη μια πλευρα το xmax μετα παω απο την αλλη το fazer [ναι το ξερω οτι βαριομουνα :rotflmao: ]. Σορρυ κιολας αλλο τι καθισμα ειναι αυτο;;; Σα να μπαινεις μεσα σε λακουβα, πολυ ασφικτικο. Δε λεω παλι για το xmax γιατι ποιος ακουει τον Elle ... Το fazerακι 2 χρονια παλιοτερο κι ομως το Ζ εμοιαζε παρωχημενο σχεδιαστικα.
    Τις εβαλα παλι μεσα κι εκατσα καμια ωρα στο μπαλκονι μπας και τον δω να φευγει με το Ζ [υποθετω οτι το ειχε ανηρ ] μπας και το δω και στο δρομο λιγο αλλα τελικα με πηρε ο υπνος
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    ...... το πλαίσιο στο Χορνετ είναι αλουμινένιο ενω στο Ζ ατσάλι δε νομίζω να τίθεται σύγκριση!
    Εκτός από θέμα βάρους δεν λέει τίποτε άλλο το υλικό κατασκευής του πλαισίου σε σχέση με την ακαμψία του και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του. Και τα Ducati έχουν ατσαλένιο πλαίσιο αλλα δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισής του με το πλαίσιο του hornet.

ασε που μέχρι τις 8 - 9 χιλιάδες το Χόρνετ είναι ψόφιο σε σχέση με το Ζ
    το Ζ δεν το έχω οδηγήσει αλλά το χόρνετ στις 8000-9000 σε σχέση με ένα gsxr750srad πάρει ΠΕΡΙΦΗΜΑ

το Ζ δε φημίζεται για το στιβαρό του πλαίσιο αυτο θέλω να πω!

Made in Big Babbol :hypnotize :rotflmao:

όσο για το γκάζι του χόρνετ σε σύγκριση με το Ζ μόλις πετύχω κανένα θα σας πώ! :rotflmao:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Εμενα μου αρεσει ομως ενα πραγμα με αυτο το φορουμ....

Πρωτα βγαινει το GSR ολοι να λενε "ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ θα σβήσει τον ανταγωνισμό και ειναι 1000 φορες καλυτερο απο το Ζ750 που δε στρίβει"

Βγαινει το shiver ΦΥΣΙΚΑ ολοι εχουν να πουν ποσο "πανεμορφο ειναι ποσο καλα περιφεριακά εχει" και λογικα "δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει κανεις Ζ750 τωρα που βγηκε το γαμαουα μηχανάκι" ε σωστα δε τα λεω?

Μετα βγαινει το Hornet και λετε τα δια ακριβως πραγματα.... βασικο σε καθε σας ποστ κατα τη παρουσιαση ενος μοντελου στη κατηγορια ειναι να ΤΟΝΙΣΕΤΕ οτι "ειναι καλυτερο απο το Ζ750" επι λεξη, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα...

Μετα βγαινει το street triple μιλαμε ολοι σας μεγαλο ερωτα.... το πρωτο πραγμα που ηρθε στο μυαλο μου, και στα καπακια ειδα ... να ΤΟΝΙΖΕΤΕ παλι ειναι οτι ειναι φυσικα "3 γαλαξιες καλυτερο απο το Ζ750"..

Ειναι κοινος παρονομαστής οταν βγαινει καποιο μοντελο στη κατηγορια , οχι απλα να λετε τη γνωμη σας ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Ζ750 πριν οποιαδήποτε αλλη αναφορα σας....

Και που λετε ξυπναω μια μερα και κοιταω εξω στο δρομο ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟ Ζ750 ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ "ΠΑΛΙΟ, ΒΑΡΥ, ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΡΙΒΕΙ"! Ω τι εκπληξη! Ακομα και τωρα το Ζ750 προτιμάτε να αγοράσετε?

... ή μήπως ειναι "οι αλλοι, αυτοι που δε ξερουν οι καφετεριακιδες" που ξεγελαστηκαν και το αγορασαν?

Γνωμη μου ειναι οτι οταν κανεις υποτιμητικά σχόλια για ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μηχανάκι ΙΔΗ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και απο την αλλη.... ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ για το νεο ανταγωνιστή, να δηλωνεις εξαρχης: "ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ Ζ750 γιαυτο οτι και να βγει θα πω οτι ειναι 1000 φορες καλυτερο ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ. ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ και απλως το παιζω εξυπνακιας"....

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ Ζ750 ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑ ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (πρωτη μοτοσυκλέτα σε πωλησεις στην ευρωπη με το ξεχναμε...)

Και ο λογος ειναι η καταπληκτική ομοιογένεια του και η ισορροπία του σε ολους τους τομεις, γνωστη δοκιμασμένη λυση..... ΜΟΤΟ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.... Με λιγα λογια..... ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ Ζ750... οι ανταγωνιστες εχουν πολα ψωμια να φανε για να το φτασουν.... και οταν γινει αυτο τα ξαναλεμε.....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΕVI ΤΟ STREET TRIPLE ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ.ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ 750(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΙΚΑ?Π.Χ ΕΝΑ 750ΑΡΙ ΦΕΙΖΕΡ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΡΙΝΓΚ) ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ Ζ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΙΝ 2ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

το παράδοξο είναι πως, παρότι το Ζ750 είναι ΤΟΣΟ τρομερό μηχανάκι, βλέπει κανείς μερικά χόρνετ να κυκλοφορούν εκεί έξω...

α, και μερικα φέιζερ... :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΕVI ΤΟ STREET TRIPLE ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ.ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ 750(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΙΚΑ?Π.Χ ΕΝΑ 750ΑΡΙ ΦΕΙΖΕΡ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΡΙΝΓΚ) ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ Ζ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΙΝ 2ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    να σου πω 2 πραγματακια

καταρχην οταν μιλαμε για πρωτο στις πωλησεις μιλαμε για ολη την ευρωπη οχι για ελλαδα ποιος χεστηκε για εδω οταν δινουμε 700 Ζ και στη γαλλια 7000...και δεν υπερβαλλω στα νουμερα ψαξε να δεις (ασε θα το ξαναβρω εγω και θα το ποσταρω)

κατα δευτερον ποιος σου ειπε οτι το Ζ750 δεν βγηκε με φερινγκ για γκουγκλαρε z750s και δες το μπικινακι που οι περισσοτεροι ΓΝΩΣΤΕΣ(μαι ας)ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ

σε πληροφορο λοιπον οτι επειδη εγω αυτο εχω το Ζ με το φερινγκ που προαναφερα δε θα κατσω να ασχοληθω με τα φειζερ (σορρυ) -που ειναι πολυ καλες μοτοσυκλετες-

το θεμα ειναι αλλου ειναι στο ΚΟΛΛΗΜΑ που εχουν οι περισσοτεροι...γιατι δεν ακουω ποτε τριπλ βς σιβερ η χορνετ βς κατι αλλα ΠΑΝΤΑ Ζ βς ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ???

και μεταξυ μας ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΖΙΞΕΡ και ας με βγαλει καποιος ψευτρα θα φερω φωτογραφικο ντοκουμεντο αυριο θα γυρισω 10καφετεριες και θα ποσταρω να δουμε ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?οτι το τζιξερ ειναι μαπα και το παιρνουν μονο οι ασχετοι?

λοιπον ας μην ακουω σαχλαμαρες....ειδε η χοντα την επυτιχια του Ζ πηρε και λιγο απο ερ-6 και φωτοσουπιασε την εμφανιση του νεου χορνετ(κλασης ανωτερο τουλαχιστον αισθητικα το παλιο)

τες πα....κουβεντα να γινετε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

το θεμα ειναι αλλου ειναι στο ΚΟΛΛΗΜΑ που εχουν οι περισσοτεροι...γιατι δεν ακουω ποτε τριπλ βς σιβερ η χορνετ βς κατι αλλα ΠΑΝΤΑ Ζ βς ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ???
    :rotflmao: :rotflmao: δηλαδη θες να μας πεις πως εσυ δεν εχεις κολημα με τα Ζ :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=giIljC6YfAo :rotflmao: :rotflmao:

To Z70 einai emporiko mhxanaki.. ontws.. oxi pws den einai to hornet.. alla me alli sygkrisi.. To Z750 exei to klasiko styl me ton kofto mytero kwlo.. opws to palio hornet.. Otan pairneis ena Z to afineis opws einai.. Sto Irakleio ontws blepeis oloys tous kafeteriakides opws anefere kapoios na pairnoun Z kai na min ksereis tin einai i mpiela.. Exei fysiki omorfia.. Omws nomizeis pleon pws einai leoforio.. me tosa pou kykloforoun.. Einai mia mixani pou den xreiazetai tpt.. ... einai wraia ontws.. eblepa to new portokali kai itan panemorfo.. alla to hornetaki 8a ginei mpompa an pesei se kala xeria.. arkei na exeis fantasia.. to Z einai Z kai paramenei Z.. to hornet pisteyw einai gia kapoion pou den dinei ti gynaika tou kai ti mixani toy.. Kai oxi gia ton trendy typo giati to fantazomai kakasximo! H honda einai i kalyteri etairia motosykletwn ston kosmo.. aneksairetws! .- kai ti mou les oti einai psofio mexri tis 8-9000 strofes ? Dwstou ligo symplekti na aneboun oi strofes me 10 khm kai ase na deis ti simainei honda kai amesi antapokrisi apo tous diskous pou den 8a masisoun .. alla 8a tsakisoun tin asfalto.. xwris tin paramikri klasmatiki meiwsi se xartografisi.. den neiw8ei to edafos.. opws 8a itan me tin pisw roda ston aera etsi douleyei kai otan pataei katw.. gia paradeigma.. BmW 140 aloga kai Citroen Saxo episis 140... kai milame gia anoigma..

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X VaGGoS LiV
    Otan pairneis ena Z to afineis opws einai..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[B] H honda einai i kalyteri etairia motosykletwn ston kosmo.. aneksairetws! .- /B]
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dwstou ligo symplekti na aneboun oi strofes me 10 khm kai ase na deis ti simainei honda kai amesi antapokrisi apo tous diskous pou den 8a masisoun .. alla 8a tsakisoun tin asfalto.. ..

LoL! Se xalase to teleytaio ?!

Distyxws to Z edw kai kati xronia.. oloi to katakrinoun gia tin odiki sumperifora toy..

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκουριες στα Hornet 08????
    από kondoras στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2009, 18:12
  2. CBF-1000('08) vs CB600F Hornet('08)
    από inpas στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2008, 08:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα