εμενα πεσμενος 170+(χτ660χ 04)
Πεφτωντας σε γκρεμο εμενα 200ριζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostic
στο xtr660 (04) που ειχα η μεγαλυτερη τελ ταχυτητα που ειχα δει ,ηταν 184χλμ ,στην εθν. οδο φευγοντας απο αγ στεφανο προς πειραια, βεβαια ημουν με την ταυτοτητα στα δοντια γιατι το μηχανακι μαλλον με πηγαινε και δεν το πηγαινα:smilea:
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
183![]()
(Με ούριο άνεμο, Αττική Οδό)
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
?
Εντάξει, μην γίνουμε και Vstromaδες που πάνε 220+![]()
![]()
Τέσσερις-πέντε φορές άνοιξα τέρμα γκάζι με πέμπτη και οι ταχύτητες έπαιζαν 165(κόντρα άνεμο) με 170-171.
Την συγκεκριμένη φορά, μετά το τούνελ της μαύρης ώρας στην Αττική Οδό πηγαίνοντας προς Μαγούλα, έχει μιά ελαφριά κατηφόρα. Εκεί, με ευνοικό άνεμο, είδα 183.
Μιά φορά τα είδα και δεν ξαναάνοιξα τέρμα το γκάζι.
Το κοντέρ φίλου με fireblade έδειξε 186. Και ήταν δίπλα μου.
Βασικά, η τελική του ΧΤ660 είναι γύρω στα 170. Κοντερίσια πάντα.
Αν υπολογίσουμε ότι στις 4000σαλ. είσαι γύρω στα 105 και στις 5200 είσαι στα 130, τα 130 είναι πολύ καλή ταχύτητα για να περάσεις μεγάλες αποστάσεις χωρίς να τρως υπερβολικό αέρα ούτε να ζορίζεις τον κινητήρα.
Γνώμη μου.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
112 χλμ την ωρα (προς το παρον γιατι το στρωνω ακομα)![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Είναι φοβερά ευμετάβλητη η τελική στα on-off μας.
Το δικό μου KLR 650 βγάζει βρέξει-χιονίσει 155 στο κοντέρ (151 GPS) .
Με ιδανικές συνθήκες όμως τον τελευταίο μήνα είδα 4 φορές 178 κοντέρ (170 GPS).
O αέρας τα επηρεάζει πολύ.
Αντίθετα στο παλιό καλό μου Hornet και το παλιό καλλίτερό μου Fazer η τελική έπαιζε μεταξύ 225 και 240 κοντερίσια , αναλόγως.
εμενα αναλογα τα γραναζια που του φοραω....
με τα κοντουτσικα....
140-145 και ταυτοτητα στο στομα....
χτ 600 μανιβελα
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
με ανεμο 0 και θεληση..σπασμενος εχω ακουμπησει 160 μια φορα (χτ 600)![]()
πανω απο 135 δεν εχει παει ποτε , ρε τι κατηφορες τι γρεμους τα ιδια ειναι
ΧΤ 500Ε
140+ το δικο μου (xt500)
to diko moy koybalaei kai 130 kila baros to kakomoiro poso na paei
το δικο μου ΧΤΧ660 στα 183 βαραγε ο κοφτησ και αυτα τα χιλιμετρα τα ειδα αττικη οδο μετα απο πολυ ζορισμα και ευνοικεσ συν8ικεσ