βάγγο το κείμενό σου μάλλον βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο από όσο σκόπευες...![]()
εμένα με τσάκισε το "xwris tin paramikri klasmatiki meiwsi se xartografisi.. den neiw8ei to edafos..."
![]()
βάγγο το κείμενό σου μάλλον βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο από όσο σκόπευες...![]()
εμένα με τσάκισε το "xwris tin paramikri klasmatiki meiwsi se xartografisi.. den neiw8ei to edafos..."
![]()
Eimai douleia... kai bariemai ti na kanw.. ???![]()
Παρε ενα Κ6 να τελειώνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από X VaGGoS LiV
Eimai douleia... kai bariemai ti na kanw.. ???![]()
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
k6 ?
@evi : το ότι ο τόπος έχει γεμίσει Ζ δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο μηχανάκι.... δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλές φεράρι, δεν είναι καλά αμάξια μάλλον ε? ....![]()
οι πωλήσεις του Ζ οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο παράγοντα κυβικά. Τα έχει πιο πολλά, είναι το μοναδικό γυμνό τζαπάν με 750... και ο κόσμος ψωνίζει big, θέλει μάτσο, θέλει το μεγαλύτερο πως να το κάνουμε...
δεν σου λέω οτι το Ζ δεν είναι καλό μηχανάκι, το έγραψα και σε προηγούμενο μου ποστ... μια χαρά είναι...
σύντεκνε, ζωγραφίζεις μου φαίνεται... κάνε καμιά βουτιά ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από X VaGGoS LiV
... xwris tin paramikri klasmatiki meiwsi se xartografisi.. den neiw8ei to edafos.. ..![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
to oti o kosmos den exei gemisei ferrari opws les.. pisteyw den einai 8ema epilogis alla den se ftanei na douleyeis soli sou ti zwi na to kseplirwseis.. to Z einai f8ino kai 750 giayto exei parapanw pwliseis.. Giati kapoioi den einai kaylwmenoi na to pw kai etsi me tis mhxanes.. alloi ligo kai alloi polloi.. kai psaxnoun kati sygkekrimeno.. oi parapanw pwliseis einai ontws logo tou noumerou 750 .. kai oxi 600 .. O allos krinei mono apo ta kybika oti einai pio grhgoro gia paradeigma.. mi leme malakies.. An to krinoume alliws gia 750 8a eprepe na pigainei parapanw.. se sxesi me ta 600arakia.. moko..
As ekane 8700 ws 9300 gia paradeigma kai 8a sou elega egw pwliseis... !
I fantasou ena hornet 750.. kai stista dipla twra...
Αρχικά δημιουργήθηκε από X VaGGoS LiV
I fantasou ena hornet 750.. kai stista dipla twra...![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
αν honda yamaha suzuki έβγαζαν γυμνό 750 το κάβα θα είχε τόσες πωλήσεις όσες τα ΖΧ σε σύγκριση με cbr/r6/gsxr
τώρα όχι μόνο είναι 150 κυβικά πάνω αλλά έχει και τα ίδια τέλη κυκλοφορίας, είναι στη χρυσή τομή
akrivws....
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σε πληροφορο λοιπον οτι επειδη εγω αυτο εχω το Ζ με το φερινγκ που προαναφερα δε θα κατσω να ασχοληθω με τα φειζερ (σορρυ) -που ειναι πολυ καλες μοτοσυκλετες-![]()
Πρωτα απ' ολα δεν ειναι σε ολους μας αγνωστο το z750s. Σχεδιαστικα ειναι ακομη πιο παρωχημενο απο το γυμνο παντα σε σχεση με το fazer. Στο δρομο που να χτυπιεσαι δε μου φευγεις. Κι απο φρενα, yamaha ειναι τι να λεμε τωρα.
Αλλα για να μην υπαρχξουν παρερμηνειες, ειναι πολυ καλη μοτοσυκλετα το Ζ.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Egw dn 8a pairna ena street me fairing .. 8a pigaina se skyfti.. alla ayta einai gousta.. den exei na kaneiEdw pou ta leme ola kala einai otan katseis panw.. Kai tin kayla sou tin kaneis.. kai ti douleia sou.. Ektos an exeis skyfti.. einai ka8ara gia e8niki kai den voleyei me tpt stin poli..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
. Στο δρομο που να χτυπιεσαι δε μου φευγεις. .μιλησε και το φειζερ :rotflmao: :rotflmao: βημα δεν παει ρεεεε :rotflmao:
λοιπον μικρα μου παιδιααπ αυτα τα γυμνα- street που λετε παραπανω για μενα καλυτερο ειναι το gsr , φειζερ δεν εχει γκαζι , το ζ εχει λιγο γκαζι αλλα πριν ανεβεις στη σελα του περιμενεις αρκετα περισσοτερα (δεν ξερω για το παλιο διοτι δεν το εχω οδηγησει ) (για στριψιμο δεν λεω γιατι αμα εχεις χερια ολα στριβουνε , αναρτησεις και λοιπες μαλακιες ειναι για τους κουλους
)για το χονερτ μονο που ειναι
χονδα το αφηνω:rotflmao: :rotflmao: